therock Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Θελω να παω καπου αυτες τις μερες, και εκατσε τελευταια στιγμη και δεν εχω αμαξι στα χερια μου, για να μη πιαστω κοτσος τι τιμες παιζουν και οποιος εχει εμπειρια μπορει να με κατευθυνει -Ελληνικες αξιοπιστες εταιριες βλεπω sixt και avis, υπαρχουν αλλες η προτιμω αυτες -Τιμη για Διημερο, παιρνω μεσημερι επιστρεφω μεσημερι μεθεπομενης ημερας βρισκω με 60-70 ειναι καλα η παιζει κατι καλυτερο για καθημερινη Τπτ που τυχον να προσεξω πριν κανω οτιδηποτε. Λογω και τον ημερων θα ειναι ανοικτα τα σημεια διαθεσης τους αυτες τις μερες, και δινουν αμαξια τωρα η τετοια ωρα τετοια λογια
tsakonas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Sixt k avis ελληνικές ;;;; Ψάξε κάνα μικρό γραφείο, πεινανε και σκοτώνουν. Το βασικό που πρέπει να προσέξεις είναι χτυπήματα γρατσουνιες κλπ να τα σημειώσεις όλα, λογικά θα σου τα πει αν είναι σωστός
therock Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Εχεις υποψιν κοντα σε κηφισσο κανενα για να μη κανα εξτρα διαδρομες Το προβλημα ειναι οτι Δευτερα θα ρθω Αθηνα, και δευτερα θα νοικιασω, οποτε πρεπει να κανω ψαξιμο απο ιντερνετ, δεν εχω δυνατοτηα να τρεξω να ψαξω. Και δε ξερω αν σαββατοκυριακο και τετοιες μερες θα χουν ανοιχτα γραφει να κανω τηλεφωνο να συνενοηθω. Ειδικα αν προκειται και για μικρα γραφεια
therock Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δε κανει αυτο. Το φθηνοτερο που μου βγαζει ειναι 90+ ευρω. Ασε να αγορασω καλυτερα
Blacktan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Χαλιβελακης αιγαλεω. Θηβων και λεωφ Αθηνων 1000μ απο τα κτελ κηφισσου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα