Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή...μέρα

Πρίν ένα δίμηνο τα έσπασα με την κοπέλα που έκανα παρέα, κολλητή πείτε την. Από δική νου επιλογή, κάποιες συμπεριφορές με οδήγησαν σε αυτά που έκανα και είπα και με τα πολλά, την έψαλλα και πλέον δε μιλάμε. Πρίν κάτι μέρες είχε γενέθλια και παρόλα αυτά λυγισα και της έστειλα, λέγοντας ότι την αγαπώ nevertheless. Μου απάντησε ωραία. Πριν κανένα μισάωρο την είδα στο hometown μας στο στέκι μας, σαν να παρακαλούσα για προσοχή ένα πράγμα, βγηκα έξω και έκανα ότι έγραφα κάτι στο κινητό, αυτή μιλούσε στο τηλέφωνο. Πέρασε και μου είπε ένα "επ τι κάνεις;" της είπα ένα χρόνια πολλά και ότι είμαι καλά, χαμογέλασε και έφυγε. Εγώ πήρα το δρόμο για το σπίτι και τελικά χάθηκα στο δρόμο και κατέληξα σε ένα ήσυχο ροκαδικο να σκεφτώ και να ακούσω μουσική που μου αρέσει. Δεν την παλεύω, πίνω μπύρα μόνος και σκέφτομαι τι πάει στραβά, ενώ ήμουν καλά που την έκανα στην άκρη και ξεκίνησα από την αρχή, τώρα την θέλω πίσω. Έφταιγε σε αυτά που έγιναν και δεν τσακωθήκαμε για το τίποτα... Ξέρω μέσα μου ότι είναι καλύτερα χωρίς αυτή αλλά την λατρεύω, δεν αντέχω να είναι έτσι η κατάσταση μεταξύ μας. I fucked up, or did I? :(

Δημοσ.

Μπα. Δεν τη θέλεις. Απλα είναι η ανασφάλεια της μοναξιάς.

Μακάρι να ήταν αυτό. Φιλέ είμαι φουλ από παρέες, στο ΤΕΙ από το τμήμα έχω 2 παρέες, την σταθερή που είναι δύο φιλαράκια και την ότι να ναι που είναι 5-6 παιδιά. Δεν είμαι lonely. Άσε και την παρέα μου από την πόλη που μεγάλωσα.
Δημοσ.

Μπα. Δεν τη θέλεις. Απλα είναι η ανασφάλεια της μοναξιάς μπακουροσυνης.

Να προτείνω ενα ωραιο thread για θερμοσιφωνες; Η μήπως το αλλο για τις ωριμες γυναίκες;

• Like 2
Δημοσ.

φιλε ντινο το προβλημα σου ειναι οτι εχεις κολλησει σε μια πιτσιρικα αν κρινω απο τα λεγομενα σου εισαι μαξ 24 στην ηλικια σου δεν πρεπει να κολλας πρεπει πειραματιζεσαι με πολλες μην ξεχνας οτι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια

• Like 2
Δημοσ.

φιλε ντινο το προβλημα σου ειναι οτι εχεις κολλησει σε μια πιτσιρικα αν κρινω απο τα λεγομενα σου εισαι μαξ 24 στην ηλικια σου δεν πρεπει να κολλας πρεπει πειραματιζεσαι με πολλες μην ξεχνας οτι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια

19 με έχετε κάνει παππού όλοι :P

Φιλέ μου 5 χρόνια φιλία, περάσαμε πολλά, δεθηκα μαζί της. Δεν είναι ερωτικό το θέμα.

καλά ντάξει, αν ήθελε να σου πει τιποτα θα στο έλεγε όταν μιλήσατε, γραμμένο σε έχει και εσύ κάθεσαι και το φιλοσοφείς ;)

Δεν ξέρω αν ψάχνω δικαιολογίες αλλά όταν τσακωθήκαμε την πρόσβαλα τόσο όσο δεν έχω προσβάλει κανένα.
Δημοσ.

ειμαι σιγουρος οτι την θες ερωτικα αλλιως δεν θα ειχες προβλημα με την φιλια σας και δεν θα την στολιζες εκτος μας κρυβεις κατι που συναιβει

• Like 1
Δημοσ.

Eγώ αν δεν έβλεπα όνομα θα στοιχημάτιζα ότι το θρεντ είναι γραμμένο από defacer. το 'χει το αγγλικό ο Ντίνος

• Like 1
Δημοσ.

Καλή...μέρα

Πρίν ένα δίμηνο τα έσπασα με την κοπέλα που έκανα παρέα, κολλητή πείτε την. Από δική νου επιλογή, κάποιες συμπεριφορές με οδήγησαν σε αυτά που έκανα και είπα και με τα πολλά, την έψαλλα και πλέον δε μιλάμε. Πρίν κάτι μέρες είχε γενέθλια και παρόλα αυτά λυγισα και της έστειλα, λέγοντας ότι την αγαπώ nevertheless. Μου απάντησε ωραία. Πριν κανένα μισάωρο την είδα στο hometown μας στο στέκι μας, σαν να παρακαλούσα για προσοχή ένα πράγμα, βγηκα έξω και έκανα ότι έγραφα κάτι στο κινητό, αυτή μιλούσε στο τηλέφωνο. Πέρασε και μου είπε ένα "επ τι κάνεις;" της είπα ένα χρόνια πολλά και ότι είμαι καλά, χαμογέλασε και έφυγε. Εγώ πήρα το δρόμο για το σπίτι και τελικά χάθηκα στο δρόμο και κατέληξα σε ένα ήσυχο ροκαδικο να σκεφτώ και να ακούσω μουσική που μου αρέσει. Δεν την παλεύω, πίνω μπύρα μόνος και σκέφτομαι τι πάει στραβά, ενώ ήμουν καλά που την έκανα στην άκρη και ξεκίνησα από την αρχή, τώρα την θέλω πίσω. Έφταιγε σε αυτά που έγιναν και δεν τσακωθήκαμε για το τίποτα... Ξέρω μέσα μου ότι είναι καλύτερα χωρίς αυτή αλλά την λατρεύω, δεν αντέχω να είναι έτσι η κατάσταση μεταξύ μας. I fucked up, or did I? :(

There, there..την θελεις ερωτικα φιλε μου.Και γω επαθα κατι παρομοιο το πασχα περυσι (και ηταν τσακωμος απο αποσταση κιολας, μεσω facebook).Στην αρχη ημουν καλα, μετα την σκεφτηκα λιγο και καταλαβα οτι ειχα κολλησει μαζι της.Εως που ξεκολλησα αφου ειχε περασει καιρος χωρις να μιλαμε.

Αυτο που μπορουσες να κανεις σε αυτο το "επ τι κανεις" ηταν το λεγομενο "bury the hatchet" για να καταλαβεις κ εσυ ο ιδιος αν την θες (ισως και να μπορεις ακομα αν κανονισετε εναν καφε, meh).Να της πεις να μιλησετε για αυτα που ειπατε/εγιναν, ποσο την πειραξαν και αν, ποσο πειραξαν εσενα, και εφοσον καταληγατε στο οτι ειστε οκ και δεν ειχε κανενας απο τους 2 σας προβλημα θα συνεχιζατε να ειστε φιλοι και να βγαινετε.

Αν ομως εσυ εξακολουθουσες να νιωθεις "καπως" επειδη γυρισατε παλι στο φιλικο, τοτε μαλλον ισχυει αυτο που ειπα στην αρχη.

Το ΜΚ τι σημαινει;; :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Eγώ αν δεν έβλεπα όνομα θα στοιχημάτιζα ότι το θρεντ είναι γραμμένο από defacer. το 'χει το αγγλικό ο Ντίνος

Eγώ από αλβανό

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...