Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω σε τέτοιες περιπτώσεις (λεωφορεία, αεροπλάνα, καράβια κλπ), πρέπει να αγοράζεις ταινίες region 8 ή κάτι τέτοιο, το οποίο είναι ειδικά για αυτές τις περιπτώσεις (ΜΜΜ). Τώρα αν αγοράζουν ταινίες από το βίντεοκλαμπ που είναι region 2 (προβολή στο σπίτι για τους κατοίκους της Ευρώπης), αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Εγώ όταν ήμουν φοιτητής και πηγαινοερχόμουν σπίτι στις γιορτές, έβαζαν αρκετές φορές ταινία, μάλιστα μια φορά καθόμουν μπροστά μπροστά και μιλούσα με τον οδηγό, και με είχε αφήσει να επιλέξω από μερικές που είχε στο ντουλάπι.

Το μαγιό εννοούσα όντως, δεν το διευκρίνισα σόρυ!

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι με ΚΤΕΛ, αλλά έχω ιστορία με τουριστικό πούλμαν. Δεν ήμουν παρούσα βέβαια αλλά και να μην αληθεύει μου άρεσε ως ιστορία.

Είχε πάει προσκυνηματική εκδρομή η Θεολογική και το πούλμαν είχε μέσα φοιτητές, καθηγητές και κάποιους φίλους αυτών. Μέσα σε όλους ήταν και ένας παπάς. Η εκδρομή ήταν στην Τουρκία και μετά από λίγες μέρες άρχισε να θερίζει η γαστρεντερίτιδα. Σε μια διαδρομή λοιπόν ο παπάς πηγε στην τουαλέτα του πούλμαν και λίγα λεπτά αφού βγήκε, το πούλμαν έκανε αναγκαστική στάση μέχρι να γίνει βιώσιμη η ατμόσφαιρα στους επιβάτες.

Τότε μια καθηγήτρια είπε: "εκτός από Εσχατολογία, θα διδαχθείτε και Σκατολογία αυτό το εξάμηνο".

• Like 1
Δημοσ.

Ιστοριες δεν εχω πολλες γιατι οταν καποτε χρησιμοποιουσα κτελ συνηθως με επερνε ο υπνος για ολη την διαδρομη.

Το κορυφαιο που ειχα δει ηταν γυρω στο 2008 αν θυμαμαι καλα καλοκαιρι τοτε που γινοταν αθηνα η συναυλια απο λινκιν παρκ .

Εγω ταξιδευα μεχρι Λαρισα και διπλα μου καθεται ενας ηλικιακα περιπου 16-18. Με τα πολλα μου κοβει τον υπνο και μου λεει οτι συνεχιζει για αθηνα για την συναυλια οποτε σε μια φαση ριχνει το κορυφαιο :

Επειδη τα λεφτα του φταναν ισα ισα για το πηγαινε και για την συναυλια ,  ειχε παρει απτο σπιτι του  μερικα μαχαιροπιρουνα , κατι κηροπηγια και μια πιατελα για να τα πουλησει στην Αθηνα και να βγαλει τα λεφτα της επιστροφης

• Like 6
Δημοσ.

Παίρνω ΚΤΕΛ απο Ιωάννινα - Αθήνα το πρωϊνό. 2 Αλβανοί απο πίσω να μην έχουν βγάλει τον σκασμό και να φωνάζουν. Αυτός που ήταν πίσω απο το κάθισμα της γυναίκας μου να απλώνει το χέρι πάνω στο κάθισμα και να της πιάνει καταλάθος τα μαλλιά. (ΟΚ δεν είχε πρόθεση αλλά μαζέψου λίγο ρε φιλαράκο). Τους έκανα παρατήρηση σε κάποια φάση και ΟΚ...αλλά αφου μου είχαν σπάσει τα @@. Τουλάχιστον κατέβηκαν κάπου στη Κόρινθο.

Άλλη φάση, Πολωνοί να έχουν πιάσει γαλαρία και να έχουν γίνει κομμάτια απο τι σκατά έπιναν(ποτό - όχι χόρτο). Σαν να μην έφτανε αυτό πήγαιναν μπροστά και ενοχλούσαν τον οδηγό. Αφού φτάσαμε Αθήνα πάλι καλά.

Πείτε με ρατσιστή αλλά Έλληνα δεν έχω δεί ποτέ να κάνει τέτοιες υπερκαφρίλες.

Πάτρα - Αθήνα με το ΚΤΕΛ, τύπισσα με NOKIA 3210 και τον δυνατό ήχο του μηνύματος να ανταλλάσει συνέχεια SMS με κανα γκόμενο. Της είπα ένα υπερκάφρικο "κλείσε τη μ@λ@κία" και όλα οκ.

Επιτέλους πήρα αυτοκίνητο και ησύχασα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι με ΚΤΕΛ, αλλά έχω ιστορία με τουριστικό πούλμαν. Δεν ήμουν παρούσα βέβαια αλλά και να μην αληθεύει μου άρεσε ως ιστορία.

Είχε πάει προσκυνηματική εκδρομή η Θεολογική και το πούλμαν είχε μέσα φοιτητές, καθηγητές και κάποιους φίλους αυτών. Μέσα σε όλους ήταν και ένας παπάς. Η εκδρομή ήταν στην Τουρκία και μετά από λίγες μέρες άρχισε να θερίζει η γαστρεντερίτιδα. Σε μια διαδρομή λοιπόν ο παπάς πηγε στην τουαλέτα του πούλμαν και λίγα λεπτά αφού βγήκε, το πούλμαν έκανε αναγκαστική στάση μέχρι να γίνει βιώσιμη η ατμόσφαιρα στους επιβάτες.

Τότε μια καθηγήτρια είπε: "εκτός από Εσχατολογία, θα διδαχθείτε και Σκατολογία αυτό το εξάμηνο".

Με τουριστικό πήγαν να μας κάψουν ζωντανούς, αλλά είναι  off topic :P

Δημοσ.

Με τουριστικό πήγαν να μας κάψουν ζωντανούς, αλλά είναι  off topic :P

Πέσιμο από χουλιγκάνους?

• Like 1
Δημοσ.

Ναι! :)

Εεε μαλακίες

Με εκδρομικό που κατέβηκα στον τελικό του ΟΑΚΑ το 14, είχε γίνει καραμπόλα με 4-5 λεωφορεία ακριβώς μπροστά μας, ευτυχώς ο οδηγός μας πρόλαβε στο τσακ και τους απέφυγε

• Like 1
Δημοσ.

Βραβείο τσιγγουνιάς

Απονέμεται στο ΚΤΕΛ Σπάρτης για τα μονίμως "στο όρθιο" δρομολόγια που έκανα με τις αντίκες του προς Αθήνα. Μια φορά μέχρι Κόρινθο. Δεν υπήρχε περίπτωση να βάλουν έκτακτο δρομολόγιο αλλά πάντα έχωναν καμιά δεκαριά όρθιους στα σκαλιά και στον διάδρομο.

Βραβείο οργάνωσης

Απονέμεται στο ΚΤΕΛ Καβάλας και στον υπάλληλό του που δεν ξέρει να πληροφορήσει σωστά τις ώρες των δρομολογίων. Θέλει να ταξιδέψει ο πατέρας μου από Δράμα για Κομοτηνή αλλά επειδή δεν έχει τακτικό δρομολόγιο τον πήγα με το αμάξι ως την Καβάλα για να πάρει από εκεί το ΚΤΕΛ. Ο κύριος που μας ενημέρωσε για την ώρα που ξεκινάει το λεωφορείο έκανε λάθος και μας είπε την ώρα που ξεκινάει από Κομοτηνή και όχι από Καβάλα. Σημειώστε πως τα δυο αυτά ΚΤΕΛ έχουν έχθρα και δεν συνεργάζονται. Τελικά έκανα μια βολτίτσα ως την Ξάνθη γιατί αλλιώς δεν θα προλάβαινε.

Βραβείο καλύτερου δρομολογίου

Στο ΚΤΕΛ Δράμας για ένα απογευματινό δρομολόγιο (πριν γίνει η εγνατία) Θεσσαλονίκη - Δράμα χωρίς φώτα. Δυστυχώς κάπου στην Ασπροβάλτα νύχτωσε και το πρόβλημα έγινε σοβαρό. Αφού κάπου στην Αμφίπολη κόντεψε να μας ρίξει στο χαντάκι κατάλαβε πως δεν πρόκειται να ολοκληρώσει το δρομολόγιο. Αν θυμάμαι καλά φτάσαμε στην Δράμα συνοδεία περιπολικού.

Βραβείο ανθρωπιάς

Σε οδηγό του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για την πρωτοβουλία του να επικοινωνήσει με τον σταθμό Μακεδονία και να ζητήσει απο το ΚΤΕΛ Δράμας να με περιμένει 5 λεπτά έξω από τον σταθμό για να προλάβω να αλλάξω λεωφορείο ερχόμενος από Αθήνα. Ήταν το τελευταίο βραδινό δρομολόγιο και δεν θα είχα μέσο να ταξιδέψω. Ό,τι και να πω για την κίνησή του αυτή είναι λίγο.

Άξια αναφοράς και η επιλογή της ταινίας "Ο καλύτερος μου φίλος" σε ένα δρομολόγιο με κατάληξη κάτι μανάδες να ζητάνε τη διακοπή της προβολής μόλις ο Καφετζόπουλος είπε "Θα το βαλσαμώσω εγώ αυτό το μουν@κι"

• Like 4
Δημοσ.

εχω ενα σωρο ιστορίες, δεν τις θυμάμαι ολες 

μερικές απο αυτες 

καπου στο 2012 εκει που με  επερνε ο υπνος με σκουνταει ενας ρε φιλε τι γεφυρα ειναι αυτη? ποτε την φτιαξαν?( ηταν η γεφυρα στο ΡΙΟ) 

κλασσική περιπτωση ραππερ πιτσιρικα τοτε που ηταν της μοδας το wu εχωνε ραπς τηλεφωνικά

κτελ σπαρτης ειμασταν μονο φανταροι και γυρναγαμε απο 401 , λεει ο οδηγος θελετε να παμε στο σουβλατζιδικο η goodys?( επαιρναν μιζες και σταματαγαν σε ενα αθλιο) λεμε ολοι goodys κ λεει αυτος οχι ρε σεις θα τον παρω να μας κανει καλυτερη τιμη λολ με το ζορι μας πηγε εκει

μια φορα ενας ειχε μια γκομενα που ειχε καθυστερηση ειχε μαθει ολο το λεωφορειο πως αυτος (φοιτητης) θελει να το κρατησουν και εκλεισε και τον κουμπαρο τηλεφωνικα ενω αυτη μετα του ειπε πως αν ειναι εγκυος θελει να το ριξει 

• Like 3
Δημοσ.

Βραβείο τσιγγουνιάς

Απονέμεται στο ΚΤΕΛ Σπάρτης για τα μονίμως "στο όρθιο" δρομολόγια που έκανα με τις αντίκες του προς Αθήνα. Μια φορά μέχρι Κόρινθο. Δεν υπήρχε περίπτωση να βάλουν έκτακτο δρομολόγιο αλλά πάντα έχωναν καμιά δεκαριά όρθιους στα σκαλιά και στον διάδρομο.

Βραβείο οργάνωσης

Απονέμεται στο ΚΤΕΛ Καβάλας και στον υπάλληλό του που δεν ξέρει να πληροφορήσει σωστά τις ώρες των δρομολογίων. Θέλει να ταξιδέψει ο πατέρας μου από Δράμα για Κομοτηνή αλλά επειδή δεν έχει τακτικό δρομολόγιο τον πήγα με το αμάξι ως την Καβάλα για να πάρει από εκεί το ΚΤΕΛ. Ο κύριος που μας ενημέρωσε για την ώρα που ξεκινάει το λεωφορείο έκανε λάθος και μας είπε την ώρα που ξεκινάει από Κομοτηνή και όχι από Καβάλα. Σημειώστε πως τα δυο αυτά ΚΤΕΛ έχουν έχθρα και δεν συνεργάζονται. Τελικά έκανα μια βολτίτσα ως την Ξάνθη γιατί αλλιώς δεν θα προλάβαινε.

Βραβείο καλύτερου δρομολογίου

Στο ΚΤΕΛ Δράμας για ένα απογευματινό δρομολόγιο (πριν γίνει η εγνατία) Θεσσαλονίκη - Δράμα χωρίς φώτα. Δυστυχώς κάπου στην Ασπροβάλτα νύχτωσε και το πρόβλημα έγινε σοβαρό. Αφού κάπου στην Αμφίπολη κόντεψε να μας ρίξει στο χαντάκι κατάλαβε πως δεν πρόκειται να ολοκληρώσει το δρομολόγιο. Αν θυμάμαι καλά φτάσαμε στην Δράμα συνοδεία περιπολικού.

και το περιπολικό πώς βοήθησε δηλαδή; 

Βραβείο ανθρωπιάς

Σε οδηγό του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για την πρωτοβουλία του να επικοινωνήσει με τον σταθμό Μακεδονία και να ζητήσει απο το ΚΤΕΛ Δράμας να με περιμένει 5 λεπτά έξω από τον σταθμό για να προλάβω να αλλάξω λεωφορείο ερχόμενος από Αθήνα. Ήταν το τελευταίο βραδινό δρομολόγιο και δεν θα είχα μέσο να ταξιδέψω. Ό,τι και να πω για την κίνησή του αυτή είναι λίγο.

Άξια αναφοράς και η επιλογή της ταινίας "Ο καλύτερος μου φίλος" σε ένα δρομολόγιο με κατάληξη κάτι μανάδες να ζητάνε τη διακοπή της προβολής μόλις ο Καφετζόπουλος είπε "Θα το βαλσαμώσω εγώ αυτό το μουν@κι"

αφού δεν έχουν ήχο οι ταινίες στα κτελ

Δημοσ.

Αυτό με τους όρθιους είναι απαράδεκτο επιτρέπεται κάτι τέτοιο;

Αν το συσχετίσεις με την ταχύτητα του οχήματος, προφανώς και όχι.

Τελευταία φορά ΚΤΕΛ, κάπου αρχές '90.Το μόνο που θυμάμαι είναι λουκάνικα στρατιωτικά και ένα τσούρμο φαντάροι που ταξιδεύαμε για γιορτές Χριστουγεννων.Μάλιστα θυμάμαι είχε πέσει ίωση στο στρατόπεδο που ήμουν, με τρελλό βήχα.Είχε σαλτάρει το άλλο μισό λεωφορείο από τα γκουχου-γκούχου... :-D

Γενικά αποφεύγω το ΚΤΕΛ.Με ανακατεύει αυτή η μίξη φτηνού πλαστικού με διάφορες άλλες μυρωδιές.Προτιμώ τραίνο κυρίως.

Δημοσ.

Αυτό με τους όρθιους είναι απαράδεκτο επιτρέπεται κάτι τέτοιο;

νομίζω ναι και μέχρι 10 'η 15 ατομα αν θυμαμαι καλα. και παλι καλα βασικά γιατί αλλιώς θαμουνα ακόμα σε καμια στάση και θα περίμενα τωρα

Δημοσ.

νομίζω ναι και μέχρι 10 'η 15 ατομα αν θυμαμαι καλα. και παλι καλα βασικά γιατί αλλιώς θαμουνα ακόμα σε καμια στάση και θα περίμενα τωρα

Αν φρενάρει με 90 kmh ξέρεις που θα βρεθούν οι όρθιοι;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...