Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επισης τι κολονια βαζετε;

Βασικα αναρωτιεμαι τωρα το χειμωνα.. Βλεπω κοπελες να περνανε απο διπλα μου και να μυριζουν ομορφα. Το διαολο; Ραντιζουν τα ρουχα τους/μπουφαν;; Και να πεις οτι εχουν το λαιμο τους εκτεθημενο να πω, αλλα οχι. Και αυτο ειναι η αιτια που ανοιγω αυτο το θεμα.

Βαζεται κολωνια και αν ναι ποση ποσοτητα βαζετε, σε ποια σημεια του σωματος σας, και τι μαρκα προτιματε;

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα αναρωτιεμαι τωρα το χειμωνα.. Βλεπω κοπελες να περνανε απο διπλα μου και να μυριζουν ομορφα. Το διαολο; Ραντιζουν τα ρουχα τους/μπουφαν;; Και να πεις οτι εχουν το λαιμο τους εκτεθημενο να πω, αλλα οχι. Και αυτο ειναι η αιτια που ανοιγω αυτο το θεμα.

Βαζεται κολωνια και αν ναι ποση ποσοτητα βαζετε, σε ποια σημεια του σωματος σας, και τι μαρκα προτιματε;

Αυτό κάνουν ναι :)

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικά βάζω αποσμητικό στικ στις μασχάλες και σε καμιά έξοδο σπρέυ πάνω στα ρούχα. Κολόνια πολύ σπάνια. Οι γυναίκες λούζονται με τα αρώματα. Βάζουν αποσμητικό μετά το μπάνιο σε όλο το σώμα και μετά κολόνια πάλι σε όλο το σώμα/ρούχα :P. Το οποίο βέβαια δε με χαλάει καθόλου. :D

Δημοσ.

Το να βάζεις άρωμα σε ρούχο πέρα το ότι θεωρείται χαζό ειδικά όταν το άρωμα είναι βαρύ, συν οτι λεκιάζουν τα υφάσματα. Το μυστικό είναι να το βάζεις στο σώμα στα "σημεία σφυγμού", στα πιο θερμά σημεία του σώματος,πχ πίσω από τα αυτιά, στον λαιμό, στους καρπούς και πίσω από τα γόνατα. Και καλό είναι το αποσμητικό να ταοριάζει με το άρωμα. Αυτά που φοράω συνήθως είναι coco chanel no 9 και Hugo Boss Red.

• Like 9
Δημοσ.

σε ποια σημεια του σωματος σας,

Αποσμητικο στη μασχαλη, αρωμα στο λαιμο και καμια φορα και στον ...κροταλια...

• Like 2
Δημοσ.

Αποσμητικο/noxzema παντα και απο κει και περα εξαρταται απο τη μερα και το τι προκειται να κανεις.

Βεβαια εχω μια κολονια (moschino forever) που εστω και λιγο αν βαλω μυριζει παντου και κραταει, αλλα βαζω πολυ σπανια πλεον.

Δημοσ.

Ποπο είναι κάτι αντρικά αρώματα που περνάει ο άλλος δίπλα μου, πιάνω την μυρωδιά και μετά θέλω να ακολουθήσω σαν λαγωνικό ΧD

Προσοχή ομως! Ειδικά το καλοκαίρι όχι μεγάλες ποσότητες αρώματος. Σε συνδυασμό με την ζέστη και κλειστούς χώρους μπορεί να καταντήσει αποπνικτική η ατμόσφαιρα. Τον χειμώνα είναι καλύτερα τα πράγματα, επιτρέπονται και πιο έντονα αρώματα [κυρίως βράδυ].

Προσωπικά, χειμώνα φορώ από Dior Hypnotic Poison ή Poison [όχι σε μεγάλες δόσεις]. Και τους υπόλοιπους μήνες Lolita Lempicka ή DKNY Sweet Delicious [ναι, όλο 'γλυκά' αρώματα].

Στους άντρες λατρεύω όσα είναι στο στυλ Davidoff Cool Water. Ελκυστική φρεσκάδα.

• Like 6
Δημοσ.

Στους άντρες λατρεύω όσα είναι στο στυλ Davidoff Cool Water. Ελκυστική φρεσκάδα.

Oh. My. God. Το Night Dive του Davidoff...με μετατρεπει σε κατι σαν ζομπι. Δε βλεπω τιποτα, δε καταλαβαινω τι κανω, μου τρεχουν τα σαλια, κτλ. Οταν τη φοραει κανενας φιλος, εχω μεγαλο προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Καθημερινη

o.25199.jpg

Πιο καλη

1-paris-gallery-christian-dior-f04692400

Και τωρα θελω να παρω αυτη που μου αρεσε.

BURBLNEW17.jpg

Παλια αγαπημενη ομως ηταν αυτη!!

910839-Zoom.jpg

Δημοσ.

Λοιπον, τα αρωματα φοριουνται κυριως σε 5 σημεια (για τις γυναικες): πισω απο το αυτι, στη βαση του λαιμου, εσωτερικα στον καρπο, εσωτερικα του αγκωνα, πισω απο το γονατο (I know). Για τους αντρες, οι επιλογες ειναι περισσοτερες (στηθος, μασχαλες, πηχεις, κτλ). Η ποσοτητα εξαρταται παντα απο το τι αρωμα φορας*. Το τι φοραω συνηθως αλλαζει καθε 15 μερες. Τωρα, Calvin Klein Reveal.

* Friendly chart: Fragrance-Concentration-Guide-600.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Καθημερινη

o.25199.jpg

Πιο καλη

1-paris-gallery-christian-dior-f04692400

Και τωρα θελω να παρω αυτη που μου αρεσε.

BURBLNEW17.jpg

Παλια αγαπημενη ομως ηταν αυτη!!

910839-Zoom.jpg

Εγώ είμαι ανάποδα από εσένα. Dior Homme παλία (αν και έχω ένα μπουκάλι ακόμα),  Egoiste Platinum τώρα.

Η Dior κρατάει και πιο πολλή ώρα σε σχέση με την Chanel. Επίσης είχα πάρει μια φορά καταλάθος την κανονική Egoiste και δεν μου άρεσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...