kuaniouxos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέος στην παρέα και αυτό είναι το πρώτο μου θέμα!! ΔΙαβάζω καιρό το ινσομνια που συνήθως έχει απαντήσεις σε διάφορα που ρωτάω στο google και είπα να γίνει μέλος.. στο δια ταύτα όμως..Έχω την εξής περιέργεια.. στο ίντερνετ είτε είναι facebook είτε οτιδήποτε άλλο.. ο μόνος λόγος να προσεγγίεις κάποιον είναι επειδή σου αρέσει για γκόμενος/γκόμενα; Απλά να μην έχεις παρέα και να ψάχνεις επαφές δεν παίζει; Γιατί έχουμε λυσσάξει όλοι με τις γκομενοδουλειές;
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέος στην παρέα και αυτό είναι το πρώτο μου θέμα!! Πολλοί ''νέοι'' είστε μαζεμένοι... 3
astrosunnefo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ό,τι συμβαίνει "έξω", συμβαίνει κι "εντός". Ουδεμία διαφορά. Απλά γι' αυτούς που είναι λίγο ντροπαλοί/εσωστρεφείς ίσως να τους δίνει ένα συν στην προσέγγιση του άλλου. Αλλά, κατά τ' άλλα, δεν υπάρχει διαφορά. Γνωριμίες κάνεις παντού, οι οποίες παίρνουν την δική τους μορφή αναλόγως. 1
Lucifer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Έχω την εξής περιέργεια.. στο ίντερνετ είτε είναι facebook είτε οτιδήποτε άλλο.. ο μόνος λόγος να προσεγγίεις κάποιον είναι επειδή σου αρέσει για γκόμενος/γκόμενα; Απλά να μην έχεις παρέα και να ψάχνεις επαφές δεν παίζει; Γιατί έχουμε λυσσάξει όλοι με τις γκομενοδουλειές; Ο κοινός κανόνας είναι ότι αν κάποιος χρειάζεται γκόμεν@/παρέα, δεν είναι έτοιμος για να το έχει και 99% δε θα βρει κάτι νορμάλ ή αξιόλογο. Το μέσο γνωριμίας δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, ίσως μέσω νετ είναι καλύτερο γιατί έχεις ένα πιο ολοκληρωμένο κριτήριο για τη συμβατότητα. 3
cosmos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέος στην παρέα και αυτό είναι το πρώτο μου θέμα!! ΔΙαβάζω καιρό το ινσομνια που συνήθως έχει απαντήσεις σε διάφορα που ρωτάω στο google και είπα να γίνει μέλος.. στο δια ταύτα όμως.. Έχω την εξής περιέργεια.. στο ίντερνετ είτε είναι facebook είτε οτιδήποτε άλλο.. ο μόνος λόγος να προσεγγίεις κάποιον είναι επειδή σου αρέσει για γκόμενος/γκόμενα; Απλά να μην έχεις παρέα και να ψάχνεις επαφές δεν παίζει; Γιατί έχουμε λυσσάξει όλοι με τις γκομενοδουλειές; ο εαυτός σου (αφού κ εσύ το κάνεις)...τί απάντηση σου δίνει??? επίσης να προσθέσω και στου απο πάνω το μνμ....υπάρχει ποικιλία.... άλλο να είσαι στο χωριό σου και να βλέπεις τις κατσίκες και άλλο να συναναστρέφεσαι με την κοπελίτσα απ την άλλη άκρη του κόσμου...
kuaniouxos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 ο εαυτός σου (αφού κ εσύ το κάνεις)...τί απάντηση σου δίνει??? Εμένα βασικά το θέμα μου είναι ότι έχω κάπως ξεμείνει από φίλους.. κάποιοι έφυγαν από Ελλάδα με άλλους απλά ξέκοψα (ξέκοψα επειδή με ξενέρωσαν πράγματα στη συμπεριφορά τους, ουσιαστικά μια παρέα είχα που δεν έχω).. και τώρα στο μεταπτυχιακό που κάνω ναι μεν κάνουμε παρέα στο fb και λέμε βλακείες.. έχουμε βγει 2-3 φορές.. αλλά δε νομίζω ότι θα εξελιχθεί κάπου γιατί βασικά αυτοί έχουν φίλους.. και θέλω απλά να γνωρίσω άτομα αλλά νιώθω ότι είτε προσεγγίσω άντρα είτε γυναίκα θα το εκλάβουν ως πέσιμο (και άδικο δε θα χουν γιατί οι περισσότεροι αυτό κάνουν).
cosmos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα βασικά το θέμα μου είναι ότι έχω κάπως ξεμείνει από φίλους.. κάποιοι έφυγαν από Ελλάδα με άλλους απλά ξέκοψα (ξέκοψα επειδή με ξενέρωσαν πράγματα στη συμπεριφορά τους, ουσιαστικά μια παρέα είχα που δεν έχω).. και τώρα στο μεταπτυχιακό που κάνω ναι μεν κάνουμε παρέα στο fb και λέμε βλακείες.. έχουμε βγει 2-3 φορές.. αλλά δε νομίζω ότι θα εξελιχθεί κάπου γιατί βασικά αυτοί έχουν φίλους.. και θέλω απλά να γνωρίσω άτομα αλλά νιώθω ότι είτε προσεγγίσω άντρα είτε γυναίκα θα το εκλάβουν ως πέσιμο (και άδικο δε θα χουν γιατί οι περισσότεροι αυτό κάνουν). Σου είπε κάποιος που συναναστράφηκες μέσω κοινωνικών δικτύων με την μία....ότι δεν σε θέλει για φίλο και σε θέλει μόνο για γκομενιλίκι???
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 είτε προσεγγίσω άντρα είτε γυναίκα θα το εκλάβουν ως πέσιμο (και άδικο δε θα χουν γιατί οι περισσότεροι αυτό κάνουν). Και οι άντρες σε παρεξηγούν;;; Φίλε πιστεύω χρειάζεται ανάλυση η περίπτωσή σου, μην ανησυχείς όμως θα βρεθεί λύση. 2
astrosunnefo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα βασικά το θέμα μου είναι ότι έχω κάπως ξεμείνει από φίλους.. κάποιοι έφυγαν από Ελλάδα με άλλους απλά ξέκοψα (ξέκοψα επειδή με ξενέρωσαν πράγματα στη συμπεριφορά τους, ουσιαστικά μια παρέα είχα που δεν έχω).. και τώρα στο μεταπτυχιακό που κάνω ναι μεν κάνουμε παρέα στο fb και λέμε βλακείες.. έχουμε βγει 2-3 φορές.. αλλά δε νομίζω ότι θα εξελιχθεί κάπου γιατί βασικά αυτοί έχουν φίλους.. και θέλω απλά να γνωρίσω άτομα αλλά νιώθω ότι είτε προσεγγίσω άντρα είτε γυναίκα θα το εκλάβουν ως πέσιμο (και άδικο δε θα χουν γιατί οι περισσότεροι αυτό κάνουν). Πού γίνονται αυτά τα πράματα; Χαλάρωσε και μην το πολυσκέφτεσαι, και θα δεις πώς προκύπτουν οι νέες γνωριμίες. Κανείς δεν προεξοφλεί τίποτα με το καλημέρα σας. Κι όποιος το κάνει, it's fine. Απλά διαχωρίζεις την ήρα απ' το στάρι μια ώρα αρχύτερα.
DDevil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Και οι άντρες σε παρεξηγούν;;; Φίλε πιστεύω χρειάζεται ανάλυση η περίπτωσή σου, μην ανησυχείς όμως θα βρεθεί λύση. Η ειδικη επιστημονικη ομαδα του ινσομνια θα βρει λυση και σε αυτο φιλε. Οπως παλια στο ΑΜΑΝ τελεσοπιν 4
kuaniouxos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δε ξέρω ρε παιδιά.. μιλάω με έναν φίλο μου που μένει σε άλλη πόλη.. και το θεωρεί μεγάλη είδηση όταν του λέω ότι θα βγω (είναι όντως μεγάλη είδηση). Δε μετανιώνω που έδιωξα αυτούς τους "φίλους" που είχα.. απλα δεν είχα άλλους μετά από αυτούς.
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Η ειδικη επιστημονικη ομαδα του ινσομνια θα βρει λυση και σε αυτο φιλε. Οπως παλια στο ΑΜΑΝ τελεσοπιν Φίλε ας μην το πάρουμε στην πλάκα, η κατάσταση εδώ κρίνεται λίαν σοβαρή. 1
DoctorasZivangkos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 εχω βγει με κοπελα απο το lineage 2 2
astrosunnefo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Είχες άτομα που απλώς δεν κολλούσες μαζί τους. Συμβαίνει σε όλους, κι είναι απολύτως φυσιολογικό. Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους, δεν έχουμε χημεία. Απλά κρατάς την ενέργειά σου γι' αυτούς που την αξίζουν κι οι υπόλοιποι όξω απ' την παράγκα. Δεν υπάρχει κάτι για να σκέφτεσαι και να σε ρίχνει.
DDevil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 εχω βγει με κοπελα απο το lineage 2 Εχω βγει με κοπελα απο το τσατ στο κινητο της COSMOTE!!!! Το 2001!!! εντάξει ποσο καμμένος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις