garen Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Εχω στην κατοχή μου ένα γαρίφαλο, αυτο το γαρίφαλο είναι οπος όλα τα γαρίφαλα δέν εχει κάτι διαφορετικό για τον κάθε ένα. είναι ενα γαρίφαλο απο μπουζούκια (ναι αυτα που τα πουλαν οι λουλουδουδες) το οποιο μου το είχε δώσει η κοπέλα μου το 1ο βραδυ που την γνώρισα πρίν 6 χρόνια του εχω ψεκάσει λάκ για τα μαλια και το έχω μέσα σε μια θήκη απο γιαλιά γιατι ηθελα να το κρατήσω τωρα μετα απο 6 χρόνια επηδη ακόμα το έχω και δέν θέλω να το χάσω-πετάξω η να χαλάσει επηδη εχει αρχίσει να φθειρετε πολυ ψάχνω ενα τρόπο να το διατηρήσω στην κατασταση που είναι τώρα και να το κρατήσω για αρκετα χρόνια ακόμα. Σιγα σιγα θα πάει σοβαρά με το κορίτσι οποτε θα ήθελα να το βάλω κάπου σάν στολίδι πχ στο σπίτι για να θυμόμαστε τα ''νιάτα'' μας.. υπάρχει κάποιος τρόπος? Να το πλαστικοποιήσω με κάποιο τρόπο?αν ναι σε τί μαγαζι πρέπει να απευθυνθώ? να το κάνω πχ όπος είναι κάτι εντομα μέσα σε κεχλιμπάρι κάτι παρόμοιο τελος πάντον αλλα να φαίνετε..μην μου πείτε πχ να το βάλω μεσα σε κανα κουτι κλειστο καλά κτλ για βοηθήστε ρε παιδιά!! 2
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σε γυάλα με φορμόλη. Στην περίπτωση που δεν τρολαρεις να σου πω οτι κάνω πλάκα. Υποθέτω αν ρωτήσεις σε κανα flower shop θα γνωριζουν. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2015 από Glikos
agamoi-thytai Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μην κάθεσαι και σκας. Λίγο καιρό πριν, παίρνεις ένα άλλο γαρύφαλλο και της λες πως έκανες μια εφαρμογή που χρησιμοποιούν κάπου βαθιά στην Κίνα και τα διατηρούν έτσι. Δεν θα καταλάβει τη διαφορά.
garen Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δεν τρολάρω καθόλου. Εκανα μια ερώτηση και οι 2 εχετε γράψει κάτι άσχετο με την ερώτηση μου.. Θα παρακαλούσα αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει! σχολια περι τρολαρισματος συμβουλές πός να το αποφύγω πός να μην το κάνω ''εξυπνες'' ιδέες κτλ κτλ κτλ κτλ που πετάει ο κάθε εξυπνάκιας να περάσει η ώρα του στον υπολογιστή μην μπείτε στο κόπο να γράψετε αλήθεια. Στην περίπτωση που δεν τρολαρεις να σου πω οτι κάνω πλάκα. Υποθέτω αν ρωτήσεις σε κανα flower shop θα γνωριζουν. το οτι είναι λουλούδι είναι ασχετο με αυτο. πχ υπάρχουν εντομα μέσα σε κάποιο διαφανο υλικο (σκορπιος πχ) η διαδικασία για το ξεραμένο λουλουδι μπορεί να είναι ιδια για οποιοδήποτε υλικό ανάλογης αντοχής
xpapias Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Εγω θυμάμαι οτι λουλούδια μικροι τα πατικωναμε σε βιβλιο, πιεσμενα αναμεσα στις σελιδες. Το ανθολογιο επίσης στην κυριολεξία αυτο το νόημα δεν έχει; Έλα πες την αλήθεια! Κάνεις πλάκα, έτσι; Μα γαρύφαλλο από μπουζούκια; Και λακ;;; Εχω και μια πρόταση για τη φιλη σου. Ειναι σίγουρο οτι θα μείνει "ανεπαφη" στο χρόνο. 1
Flaoutistas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Στη Σουηδία ξέρω ότι παίρνουν τριαντάφυλλα τα βάζουν σε νερο και το αφήνουν έξω να παγώσει. αφαιρούν τη θήκη που βάλαν το νερό (μπουκάλι πχ) και έχουν το λουλούδι και το χαίρονται 6 χρόνια και υπάρχει ακόμα το γαρύφαλο όμως;
garen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 καλημέρα. Το ειχα ψεκάσει λάκ και εχει παραμέινει ετσι ξερμένο. το ανθολόγιο δέν εχει καμία σχέση ασ ξεχάσοθμε οτι είναι λουλουδι. μετά απο 6 χρ'ονια να σκευτειτε είναι πολυ ευεσθητο αν το ζουλίξω με τα δαχτυλά μου θα γίνει τριματα εχει μαγάλη συνεσθηματική αξία και δέν θέλω να το χαλάσω. διαβάζω κάτι τώρα για τεχνιτο κεχλιμπάρι και κάτι ριτινες αλλα δέν βγάζω πολύ άκρη . τα ανθοπωλεία δέν εχουν καμια σχέση με αυτο που θέλω να κάνω. θελω να το βάλω στην ουσία σε κάτι ρευστο πιχτό διάφανο το οποιο θα πήξει γρήγορα και μείνει μέσα εκει και θα το έχω στολισμένο στο σ΄πιτι κάπου.. πείτε καμια ιδέα Στη Σουηδία ξέρω ότι παίρνουν τριαντάφυλλα τα βάζουν σε νερο και το αφήνουν έξω να παγώσει. αφαιρούν τη θήκη που βάλαν το νερό (μπουκάλι πχ) και έχουν το λουλούδι και το χαίρονται 6 χρόνια και υπάρχει ακόμα το γαρύφαλο όμως; καλή ιδέα αλλα αν λιώσει ο πάγος θα καταστραφεί τελείος! κατι αντιστοιχο θέλω αλλα οχι πάγο κάποιο υλικο διαφανο που αν πήξει θα μπορώ να το έχω σε περιβάλον δωματίου
Glikos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Εγω θυμάμαι οτι λουλούδια μικροι τα πατικωναμε σε βιβλιο, πιεσμενα αναμεσα στις σελιδες. Το ανθολογιο επίσης στην κυριολεξία αυτο το νόημα δεν έχει; Έλα πες την αλήθεια! Κάνεις πλάκα, έτσι; Μα γαρύφαλλο από μπουζούκια; Και λακ;;; Εχω και μια πρόταση για τη φιλη σου. Ειναι σίγουρο οτι θα μείνει "ανεπαφη" στο χρόνο. Το θυμάμαι, είχα και εγω!
garen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Καλη περιπτωση αυτο το κερί ζελέ. εψαξα ομος και πήρα κάτι τηλεφωνα και βρηκα αυτο ακριβός που χρειάζομαι! αυτο εδώ http://arttime.gr/glyptikh/ylika-xyteyshs/xor-crystal-resin-diafanh-polyesterikh-rhtinh-xyteyshs-500ml
Glikos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Θυμήθηκα κάτι horrors που ο άνδρας σκότωνε και τεμαχιζε τα θύματα και κράταγε σουβενίρ. Πχ έναν βρακί του θύματος . Αναφορικά το λέω δεν αναφέρομαι στον TS.
garen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Έλα πες την αλήθεια! Κάνεις πλάκα, έτσι; Μα γαρύφαλλο από μπουζούκια; Και λακ;;; Εχω και μια πρόταση για τη φιλη σου. Ειναι σίγουρο οτι θα μείνει "ανεπαφη" στο χρόνο. φανταζομαι έχεις τους λόγους σου να σε κανουν να νιώθεις καλύτερα τρολάροντας με. Ειμαι καψουρης ρε φίλε προβλημά μου, Προφανός και δέν εχειςκάποιοα σχέση και δέν μπορείς να μπείσ στο mode μου η ποτε σου δέν είχες ξερω γω. τι να κανουμε ετσι ειμαστε εμεις οι ερωτευμενοι. ευχαριστω για την βοηθεια (οσους με βοηθησαν) και οσοι με τρολάρατε δεν με πηραξε οκ τρολαρετε κιαλο ελευθερα και εγω τα εκανα παλια
Glikos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Καλαμπούρι κάναμε. Με τέτοιο νήμα λογικό. Παντως σε βοηθήσαμε δεν μπορείς να πεις.
garen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 ναι, μου εβαλες ιδέες να κρατησω και κανα βρακι της και να το εμφανισω μετα απο 20-30 χρόνια και να της πώ ''θυμάσαι τοτε που στο ειχα βγάλει?'' αχαχαχαχαχ και να εχω το βρακι στολισμενο πάνω στο τζάκι αχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα