TriLoBiTe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Πολλά. Κόψε κάτι. Yγεία και πολλά λεφτά 1
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Στην ουσία αυτο θα μας φέρει το 2016, κόψιμο σε ολα, αλλα η επλιδα πεθαίνει τελευταία Ετσι. Ηθικών ακμαιότατον Υγεία και παρα παρα πολλά λεφτά! Έτσι γιατί μπορείς! 1
revolver1990 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Yγεία και πολλά λεφτά, ζητάω πολλά; Για εσένα θα πουλούσα και το κορμί μου (στον τόξο). 3
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Λιγότερο ροδοκόκκινα μάγουλα θα μπορούσε να είναι μια ευχή για μας τους ροδοκοκκινομαγουλάκηδες 2
HALF EVIL Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Το θέμα υγεία που διαβάζω συνέχεια είναι το σημαντικότερο , αλλά είναι διαχρονικό. Δλδ. το 2019 να μην έχουμε υγεία; Έτσι λοιπόν το ερώτημα θα μπορούσε να τεθεί " Τι θα θέλατε να σας φέρει η νέα χρονιά, πέρα από υγεία;" Θα αναφέρω μια απάντηση του ΄Οσκαρ Γουάιλντ, όταν τον ρώτησαν κάτι ανάλογο. " Όταν είμουν νέος, πίστευα ότι τα χρήματα είναι το παν. Τώρα που μεγάλωσα, δεν μου έμεινε καμιά αμφιβολία γι' αυτό" 4
anwnymh29 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 να μην πεθάνω Φτου φτου φτου!!! 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο που ειπες ΄υγεια να εχω για να μπορω να παλεψω΄ εχεις απολυτο δικιο,συμφωνω 100% Οσοι ειχαν τραβηγματα με την υγεια τους ξερουν!!Περα απο την υγεια ελπιζω το νεο ετος να μου φερει ενα αμαξι σαν το προηγουμενο που ειχα κ ενα ταξιδι στο εξωτερικο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα