Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια άσκηση που μου ζητάει σε κάποιους συγκεκριμένους αλγόριθμους να δώσω το λεπτομερές ίχνος εκτέλεσης κάθε αλγόριθμου από αυτούς που μου δίνει. Εννοεί να πω τι κάνει ο αλγόριθμος βήμα-βήμα σωστά;

Δημοσ.

δε του λες να σου τα γραφει στα αγγλικα; Παιζει να ζηταει κανα flowchart

Ε έτσι μας έδωσε  την εκφώνηση. :P Ας πούμε έχει ένα πίνακα 10 θέσεων και θέλει ταξινόμηση με insertion sort και λεπτομερές ίχνος εκτέλεσης. Μωρέ και flowchart άμα θέλει το κάνω αλλά τουλάχιστον να βρω τι στο καλό μου ζητάει.

Δημοσ.

ιχνος εκτέλεσης εννοεί το trace

δηλαδη για το συγκεκριμενο παραδειγμα/πινακα που σου δινει, να του λες βημα-βημα τι γινεται, πχ επειδη η τιμη στην τριτη θεση ειναι μεγαλυτερη απο αυτη στην 5η θεση αλλαζουν μεταξυ τους τιμες ή οποιο αλλο ειναι το βημα του αλγοριθμου μεχρι να ολοκληρωθει. Με λογια. 'Η με οποιο άλλο τρόπο σας έχει δειξει. 

• Like 1
Δημοσ.

ιχνος εκτέλεσης εννοεί το trace

δηλαδη για το συγκεκριμενο παραδειγμα/πινακα που σου δινει, να του λες βημα-βημα τι γινεται, πχ επειδη η τιμη στην τριτη θεση ειναι μεγαλυτερη απο αυτη στην 5η θεση αλλαζουν μεταξυ τους τιμες ή οποιο αλλο ειναι το βημα του αλγοριθμου μεχρι να ολοκληρωθει. Με λογια. 'Η με οποιο άλλο τρόπο σας έχει δειξει. 

Ωραία, αυτό που είχα στο μυαλό μου δηλαδή 

Ευχαριστώ παιδιά ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...