johnyb98 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Πάμε... Ένας φίλος μού έκανε friend request, εστάλει κανονικά, αλλά εγώ δεν το είδα πουθενά σε μένα γιά να κάνω accept. Το ακύρωσε. Κάναμε το ανάποδο. Τού έστειλα εγώ, και αμέσως το είδε καί έκανε accept. Ρυθμίζω κάτι από κάπου για να αποδέχομαι friend requests?
UsualSuspect__ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Πάμε... Ένας φίλος μού έκανε friend request, εστάλει κανονικά, αλλά εγώ δεν το είδα πουθενά σε μένα γιά να κάνω accept. Το ακύρωσε. Κάναμε το ανάποδο. Τού έστειλα εγώ, και αμέσως το είδε καί έκανε accept. Ρυθμίζω κάτι από κάπου για να αποδέχομαι friend requests? Σκαλώματα του fb είναι αυτά μωρέ.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δέν έπρεπε να το ακυρώσει τότε θα μπορούσες να δεις τι πραγματικά συμβαίνει.
johnyb98 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι ο υπολογιστής τού φίλου μου (XP), πρέπει να είναι λίγο αχταρμάς. π.χ. δεν ξέρω πως, αλλά εχει εγκατεστημένο ταυτόχρονα καί IE 6.0 καί IE 8 (καμία έκδοση δεν είναι portable). Και δεν ξέρω πώς έχει καταφέρει σε XP να βάλει IE 8. Τέτοια κουλά. Τέλος πάντων... Μπορεί αυτό σχετικά με το λειτουργικό του (όπως είναι έτσι ανακατεμένο τώρα), να ευθύνεται για τα παράδοξα στο fb. Σχετικά με τις απαντήσεις σας, θα το ξαναδώ αυτό με τον φίλο μου (friend request), και αν έχω ακόμα πρόβλημα, θα ξαναρωτήσω εδώ. Ok μ' αυτό. Κάτι ακόμα. Κάμερα και μικρόφωνο δεν έχει κανείς απ' τους δύο μας. Είχα μπει στον υπολογιστή του με teamviewer για να κάνω κάτι πειράματα-δοκιμές, και αυτό που μού έκανε εντύπωση στο video-calling είναι το εξής: Όταν έκανε εκείνος βιντεοκλήση σε μένα, άνοιγε το παράθυρο της βιντεοκλήσης, έβλεπε σε στρογγυλό image στο κέντρο τού παραθύρου τη φωτογραφία μου τού fb, και στο δικό μου fb άνοιγε ένα παράθυρο για Answer call. Φυσικά, λόγω τού ότι κανείς δεν είχε κάμερα, λίγα δευτερόλεπτα μετά η κλήση αυτόματα έκλεινε. Στο αντίστροφο (κλήση εγώ προς αυτόν) δε γινόταν αυτό. Όταν ξεκίναγα εγώ κλήση, μού έβγαζε μήνυμα να συνδέσω κάμερα, και η κλήση έκλεινε. Γιατί ενώ καί οι δύο δεν έχουμε κάμερα, δεν έβγαζε καί σε κείνον μήνυμα για κάμερα, αλλά η κλήση ξεκίναγε (χωρίς να πραγματοποιείται)? Απ' ό,τι έχω διαβάσει, αλλά και videos στο YouTube, για να δουλεύει σωστά το video-calling στο fb, την πρώτη φορά που θα δοκιμάσεις κλήση, θα σου ζητήσει να εγκαταστήσεις ένα plugin. Ίσως εκείνος το έχει εγκαταστήσει (δε θυμάται). Εγώ, που ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα video-call, δε μού ζήτησε να το εγκαταστήσω. Και όσες φορές έκανα login-logout στο account μου, μήπως και μού ζητήσει εγκατάσταση τού plugin, τίποτα. Γιατί; Το γεγονός ότι σε κείνον το παράθυρο κλήσης στο δικό του υπολογιστή, με τη φωτογραφία μου τού fb, άνοιξε σωστά, έστω καί χωρίς κάμερα, ίσως σημαίνει ότι έχει εγκατεστημένο το plugin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα