zeniath Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Όλοι ξέρουμε για τι είδους πόρτα μιλάω, τις παλιές που έβαζαν στις πολυκατοικίες μέχρι το '90. Τέτοια έχω και εγώ αλλά με το σαλόνι φάτσα κάρτα ακόμα και η πορδές ακούγονται πόσο μάλλον αν σκάσει κόσμος. Καμία ιδέα για ηχομόνωση; Ιδέες που έχω είναι: πετροβάμβακας και ένα κάλυμμα από πάνω του για να μην φαίνεται άσχημο (αν και η πόρτα δεν φαίνεται από το σαλόνι οπότε κλάιν) αυγοθήκες ηχομονωτικές στην πόρτα όπως σε στούντιο (δεν με νοιάζει αν θα φαίνονται) ένα άλλο που μου είπαν, αφρολέξ και από πάνω του ένα κομμάτι δέρμα (το ψεύτικο όχι αληθινό) που το έκαναν στις πόρτες των διοικητών στο στρατό σαν έξτρα ηχομόνωση Κανένας έχει καμία ιδέα; Από νετ δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον και το να αλλάξω πόρτα δεν ψήνομαι λόγω χρημάτων (αυτή την στιγμή).
saxos55 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Κάτσε ρε φίλος, ο zoranb κλέφτης θα γίνει;
cosmos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 πετροβάμβακα , ρικοφόν μεγάλου πάχους....αλλά να βάλεις και στην κάσα της πόρτας όχι μόνο στην πόρτα... 1
zeniath Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Will do, thanks για το response. Όσο για τον Zoranb ας κάνει ότι θέλει, εγώ θέλω να μην ακούγομαι
censOred Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Οι αυγοθηκες δεν ειναι ηχομονωτικες σε αντιθεση με τον πετροβαμβακα που ειναι ηχομονωτικο υλικο
idomeneas7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Βάλε ρικοφόν και δώσε στο δωμάτιό σου αισθητική κωλόμπαρου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα