Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και αρκετούς μήνες όταν πάω πάνω δεξιά στην επιλογή μενού να επιλέξω το Adobe Reader μου λέει ότι δεν βρήκε τη σελίδα. Μέσω google την βρίσκω κανονικά αλλά είναι δυνατόν μέσω της κεντρικής επίσημης σελίδας να μην μπορώ να την βρω. Επίσης, το forum τους έχει σοβαρά προβλήματα. Τελευταία φορά είχα μπει πριν 2 χρόνια και ήθελε 3-4 λεπτά για να κάνει login. Σήμερα προσπάθησα να ξαναμπώ και δεν μπορώ. Ο Firefox αναφέρει ότι "Η σελίδα δεν ανακατευθύνει σωστά" ενώ ο chrome λέει "Αυτή η ιστοσελίδα περιλαμβάνει βρόχο ανακατεύθυνσης    ERR_TOO_MANY_REDIRECTS". Υπάρχει κάποιος τρόπος να επικοινωνήσω μαζί τους και να τους τα αναφέρω μπας και τα διορθώσουν;

Δημοσ.

Κάποια βλακεία έχουν κάνει σε σχάση με το Ελληνικό Region. Αν βάλεις United States είναι οκ.

Όντως με United States δουλεύει αλλά τι γίνεται με το φόρουμ τους (forums.adobe.com) που δεν μπορώ ούτε τώρα να έχω πρόσβαση;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πριν μερικές μέρες έφτιαξα λογαριασμό στο φόρουμ της eset καθώς έχω εγκαταστήσει το Nod. Με ενημερώσε ότι θα λάβω mail επιβεβαίωσης της email διεύθυνσής μου αλλά μέχρι σήμερα δεν ήρθε κάτι παρόλου έχω πατήσει ένα σωρό φορές resend validation. Τι κι αν άλλαξα τη διεύθυνση email μήπως και κάτι έφταιγε με τον πάροχο. Τίποτα. Έχω δοκιμάσει τόσο με τον τελευταίο Firefox όσο και με Chrome. Και για τα δύο προβλήματα να φταίει κάτι άλλο άσχετο με τους περιηγητές;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...