Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι άσχετος και απλός βρήκα λίγο χρόνο σήμερα... έχει κανεις 3d printer ή γνωστό του ώστε να γνωρίζει - δώσει συμβουλές . Είδα απο ebay οτι οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές αλλά αξίζει ?

Η χρήση που το θέλω προφανώς είναι ερασιτεχνική ώστε να φτιάχνω μπιχλιμπίδια και τίποτα εξαρτήματα για διάφορα project (αλλα με αρκετή ακρίβεια ) .

Το κόστος της πλαστικής ταινίας είδα οτι είναι περίπου κανα 35 αρι που και πάλι δεν είναι πολύ ακριβό αλλα είναι ανάλογα και του τι φτιάχνεις σε μέγεθος άρα δεν εχω ιδέα ποσο καταναλώνει.

Επειδή δουλεύει για πολύ ώρα πόσο μπορεί να ειναι η αύξηση της δεης

Επειδή εγώ γνωρίζω autocard οι εκτυπωτές δουλεύουν με άλλο πρόγραμμα ? 

αυτά μπόρεσα να σκεφτώ , φυσικά όοοοταννν ερθει η ώρα που θα το αγοράσω θα τα ψάξω όλα πολύ αναλυτικα

Δημοσ.

Δουλεύεις στο autocad και κανείς εξαγωγή σε stl. Το στελνεις στο πρόγραμμα του εκτυπωτή που είναι ρυθμισμένο για τον εκτυπωτή σου και ρυθμίζεις το fill την ταχύτητα τη σειρά εκτύπωσης κλπ.

Σχετικά με το μοντέλο που θα διαλέξεις, απλώς μην περιμένεις τρομερή αξιοπιστία και θα θέλει συχνά καλιμπραρισμα αν είναι φτηνό μοντέλο, ειδικά αν θες ακρίβεια. Αν θες κάτι φτηνό καλύτερα πήγαινε σε μικρό όγκο εκτύπωσης.

Τέλος, δες αν σε συμφέρει αντί να τα στελνεις έξω. Αν τον πάρεις για να τυπώσεις 10-15 πράγματα δεν αξίζει τον κόπο χρήμα και ενεργεία.

Αν το πάρεις για καθημερινή χρήση ή εβδομαδιαία έστω τότε ναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...