saleit Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Και εμενα τις ιδιες μαλακιες ηθελε το αλλο ζευγαρι και τους εριξα ακυρο Σιγα μην βγω πρωτοχρονια να φαω καπνα,στριμωγμα και τις μαλακιες του καθενα και να πληρωσω και με το παραπανω. Ρε αντε γεια! Σπιτακι με κρασακι και ηρεμια την πρωτη μερα του χρονου και αραχτος να κανω οτι γουσταρω (Εχω και γενεθλια πρωτοχρονια οποτε δεν μου χαλανε χατιρι ) Αντε μην νευριασω και ανοιξω την καβα μου και τα πιω ολα σημερα Στην υγεια σας και καλη χρονια να εχουμε :) Χρόνια σου πολλά τότε, και ΒΙΒΕΣΣΣΣ!!! 2
stelios18120 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστω πολυ χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους!! 1
LiquidTroll Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Πραγματικά , χτες , περάσαμε το πιο ξενερωτο ρεβεγιον οικογενειακα. Πήγαμε στην αδερφή μου , κάτσαμε να φαμε , ήμασταν όλοι κομματια , μπήκε ο χρονος , και δεν είχαμε ούτε όρεξη να φιληθούμε. Χειρότερη Πρωτοχρονια εβερ , αλλα κατι μου λεει οτι θα παει καλα ο χρονος
d_gkal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 -5. Αγκαλιά με το τζάκι σήμερα!!!Τελικά ήμουν αγκαλιά με την βότκα
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 -5. Αγκαλιά με το τζάκι σήμερα!!! -10 και ημουν εξω
DDevil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλη χρονια με υγεια παιδια. Αραξα σπιτι τσάκισα 2 σουβλάκια μονος μου απο εναν που τα κανει ωραια και δεν ειναι μπιχλας.... μετα έκοψα και λιγη βασιλοπιτα έφαγα εκανα κατα τη 1 ενα μπανακι με ζεστο νερο και βουρ για ύπνο... σήμερα εχω βάρδια στη δουλεια αν και εχει ησυχια προς το παρον δεν το ρισκαρα να βγω χθες και να αργησω να κοιμηθω. Θα πάρω την εκδικηση μου στην αδεια που κοντοζυγώνει.
Anorymous Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Kαλη χρονια σε ολους με υγεια και χαρα , εγω πηγα στον αδερφο φαγαμε τα κερατα μας , ηπιαμε τον αμπακο και κατα τις μια και μιση γυρισα σπιτι αραξα και ειδα εορταστικα επεισόδια παλιων ελληνικων σειρων μεχρι τις 4
Mau-Maus Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Κάπως έτσι μας μπήκε - ησυχία τάξη και ασφάλεια ! Για πρώτη φορά στην ζωή μου τσίμπησα το φλουρί ! επειδή ήταν λίγα τα κομμάτια (8) ίσως ? επειδή ο νέος έτος μου επιφυλάσσει κάτι κάλο ? ποιος ξέρει ? !! Καλή Χρονιά σε όλους με πολλά χαμόγελα εύχομαι , το πιο σπάνιο πλέον .. 4
zio10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Κάπως έτσι μας μπήκε - ησυχία τάξη και ασφάλεια ! Για πρώτη φορά στην ζωή μου τσίμπησα το φλουρί ! επειδή ήταν λίγα τα κομμάτια (8) ίσως ? επειδή ο νέος έτος μου επιφυλάσσει κάτι κάλο ? ποιος ξέρει ? !! Καλή Χρονιά σε όλους με πολλά χαμόγελα εύχομαι , το πιο σπάνιο πλέον .. P_20160101_012633.jpg Στο δώσανε επειδή είσαι μικρός μάλλον... Καλή χρονιά! 2
ASFE Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 11 ξαπλωσαμε ολοι μας..11μιση ηταν που γλαρωσαμε... 10 ξυπνησαμε. Αλλαγη δεν καταλαβαμε!!ζζζζζζ Καλη χρονια σε ολους!! 1
Iris_89 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Έκανα αλλαγή με γονείς μέσω skype (δική τους ώρα).. Τουλάχιστον, (ξανα)κέρδισα το φλουρί! Άντε και του χρόνου. 1
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Τυχερή. Εγω πρώτη φορά στην ζωή μου φέτος βρήκα δυο φλουριά. Αλλα τέτοιο καντεμόσκυλο που ειμαι δεν περιμένω τίποτα καλο.
anwnymh29 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ποτε μου δεν εχω βρει το φλουρι... ουτε δωρακι φετος.. μονο μυξα ειχε το προγραμμα! 2
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ποτε μου δεν εχω βρει το φλουρι... ουτε δωρακι φετος.. μονο μυξα ειχε το προγραμμα! Χαχαχαχαχαχα! Έκλαψα! Ε δεν πειράζει και η μυξούλα κάτι είναι. Και εγώ έχω ένα light συνάχι πάντως. Θα μυξουρίζω μαζί σου για παρηγοριά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα