Προς το περιεχόμενο

urbackup σε windows και email notifications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά,

Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω ένα gmail account για να στέλνω ενημερώσεις μέσω μια εφαρμογής για Windows. Η εφαρμογή ονομάζεται urbackup και θα ήθελα να διασφαλίσω ότι δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση που δε γνωρίζω για να το κάνω να λειτουργήσει. Θα ήθελα να μου πείτε αν χρειάζεται να φτιάξω κάτι από τις ρυθμίσεις του gmail account. ;Έχω κάνει register τη συσκευή μέσω του account που χρησιμοποιώ αλλά συνεχώς λαμβάνω το παρακάτω error: 
"failure when receiving data from the peer (ec=56) ,respone reading failed" με χρήση πόρτας 465
"login denied ec=67 authentication failed 534" με χρήση πόρτας 587
Οι ρυθμίσεις που χρησιμοποιώ είναι οι παρακάτω:

smtp.gmail.com
587/465 port
myaccount @ gmail.com
mypassword:*****
send as : myaccount @ gmail.com
send email only with ssl/tls
server admin address: admin @ mydomain.com

Ευχαριστώ.
Δημοσ.

Αυτό που λες για το myaccount θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Όσο αναφορά τα pop είναι ενεργοποιημένα καθώς επίσης και το imap. Αν και το pop είναι για να λαμβάνεις μηνύματα. Έγω θέλω να χρησιμοποιήσω το account για να στείλω μέσω αυτού. Τη πόρτα  465 τη δοκίμασα χωρίς επιτυχία αλλά θα τη δοκιμάσω και με την αλλαγή στο myaccount και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δε παίζει ούτε με αυτό το τρόπο. Ίσως και να φταίει η έκδοση του συγκεκριμένου server και να μη δουλεύει σωστά στις ενημερώσεις μέσω email.

Δημοσ.

Και το imap για να λαμβανει επισης ειναι, απλα σου κραταει αντιγραφο στο server ενω το pop οχι.

Δημοσ.

Ότι και να είναι ακόμα παιδεύομαι και δεν έχω βγάλει άκρη τι φταίει. Θα δοκιμάσω να βάλω και email με πόρτα 25 μήπως παίξει έτσι.

Δημοσ.

Ναι το ξέρω έχω κάποιες otenet που συνδέονται μαζί με adsl από ΟΤΕ αλλά θα πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο δίκτυο για να δουλέψουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...