Glikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 .....με θεα Αυτά είναι! Να πλατσουρίζεις μέσα με το άλλο σου μισό απολαμβάνοντας την θέα.
idomeneas7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 οκ νόμιζα πως στο όνειρο μιας και είναι τζάμπα συμπεριλαμβανόταν και κηπουρος και sexy οικιακή βοηθός και κορίτσι της πισίνας. Αν το πάμε έτσι, να το βάλουμε και σε κωλοπεριοχή για να μην πληρώνουμε ενφια. Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι πολύ με όνειρα που θα μείνουν όνειρα ούτε συγκινούμαι ιδιαίτερα με τρελές χλίδες. Το σπίτι που μένω τώρα είναι το "ονειρικό" σπίτι που είχα στο μυαλό μου κάποια χρόνια πριν. Είναι πολύ ικανοποιητικό που το έχω και χαίρομαι με αυτό. Αν είναι όμως να φαντάζομαι βίλες που δεν θα έχω ποτέ, θα μείνω με τη φαντασία χωρίς καμία ικανοποίηση. Μόνο απωθημένα και απογοήτευση. 1
V for Vagelis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Σαν Φρανσίσκο (painted ladies) Το ιδανικό σπίτι/διαμέρισμα για μένα έχει κυρίως να κάνει με την ιδανική γειτονιά, με κοινωνικότητα και με λειτουργικότητα. Ιδανική είναι μια ζωντανή γειτονιά, που ευνοεί την επικοινωνία με τους γείτονες, το περπάτημα και τη ποδηλασία παρά το αυτοκίνητο και που είναι πλούσια σε πολιτισμικές/ψυχαγωγικές επιλογές (βιβλιοθήκη, σινεμά, κανα παρκάκι, κανα γηπεδάκι, κανα φαστφουντάδικο). Απομονωμένες περιφραγμένες βίλες συνήθως τις βρίσκω καταθλιπτικές. 4
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Να μην είναι απομονωμένο αλλά αυτά είναι κολλητά! Σαν να μένεις σε πολυκατοικία είναι! Εγώ το ότι θέλω να είναι σχετικά απομονωμένη μονοκατοικία το θεωρώ το σημαντικότερο! 2
φραμπάλα Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 τέλεια τα σπίτια, αλλά μπαλκόνι ρε παιδιά! που πάνε χωρίς μπαλκόνι; 1
V for Vagelis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Να μην είναι απομονωμένο αλλά αυτά είναι κολλητά! Σαν να μένεις σε πολυκατοικία είναι! Εγώ το ότι θέλω να είναι σχετικά απομονωμένη μονοκατοικία το θεωρώ το σημαντικότερο! Τι κερδίζεις όμως; Αν θες προσωπικό κήπο μπορείς να έχεις έτσι κι αλλιώς στη μπροστά ή στη πίσω πλευρά.
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Τι κερδίζεις όμως; Αν θες προσωπικό κήπο μπορείς να έχεις έτσι κι αλλιώς στη μπροστά ή στη πίσω πλευρά. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι στο σπίτι των ονείρων μου θα έχω κάποιον - κάποιους σε απόσταση ενός τοίχου! 1
V for Vagelis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορώ να φανταστώ ότι στο σπίτι των ονείρων μου θα έχω κάποιον - κάποιους σε απόσταση ενός τοίχου! Αμα είναι καλά μονωμένος ο τοίχος ποια η διαφορά; Το πατρικό μου σπίτι είναι σε περιοχή με μονοκατοικίες με σπίτια που έχουν κάποια απόσταση μεταξύ τους. Δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στην ιδιωτικότητα σε σχέση με τα σπίτια σε σειρά που παρέθεσα παραπάνω, καθώς έτσι κι αλλιώς ο κήπος σου σε κάθε περίπτωση θα εφάπτεται στο κήπο του γείτονα. Μάλιστα έχει πολύ περισσότερη φασαρία από μια μέση αστική πυκνοδομημένη περιοχή, καθώς το σπίτι σου δεν είναι περικυκλωμένο από άλλα κτήρια. Ετσι είναι εκτεθειμένο από κάθε πλευρά σε μια μεγάλη ακτίνα πηγών θορύβου. Ακους πχ μηχανές γκαζόν, γαυγίσματα, παιδιά να φωνάζουν κλπ, όχι μόνο από τα δίπλα σπίτια, αλλά και από σπίτια που είναι πολλές 10δες μέτρα μακριά.
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αμα είναι καλά μονωμένος ο τοίχος ποια η διαφορά; Το πατρικό μου σπίτι είναι σε περιοχή με μονοκατοικίες με σπίτια που έχουν κάποια απόσταση μεταξύ τους. Δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στην ιδιωτικότητα σε σχέση με τα σπίτια σε σειρά που παρέθεσα παραπάνω, καθώς έτσι κι αλλιώς ο κήπος σου σε κάθε περίπτωση θα εφάπτεται στο κήπο του γείτονα. Μάλιστα έχει πολύ περισσότερη φασαρία από μια μέση αστική πυκνοδομημένη περιοχή, καθώς το σπίτι σου δεν είναι περικυκλωμένο από άλλα κτήρια. Ετσι είναι εκτεθειμένο από κάθε πλευρά σε μια μεγάλη ακτίνα πηγών θορύβου. Ακους πχ μηχανές γκαζόν, γαυγίσματα, παιδιά να φωνάζουν κλπ, όχι μόνο από τα δίπλα σπίτια, αλλά και από σπίτια που είναι πολλές 10δες μέτρα μακριά. Μιλάμε για τα σπίτια των ονείρων μας, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε! Εγώ το θέλω απομονωμένο!
bluesattack Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορώ να φανταστώ ότι στο σπίτι των ονείρων μου θα έχω κάποιον - κάποιους σε απόσταση ενός τοίχου! Σωστος ο zio ! Φαντασου να εχεις αυτη την ξινοφατσα γειτονα και αυτη νοικαρισα του πανω οροφου 1
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ε ναι ρε συ, μένω και στο διαμέρισμα αν είναι και λέω ότι ήταν το όνειρό μου!
V for Vagelis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μιλάμε για τα σπίτια των ονείρων μας, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε! Εγώ το θέλω απομονωμένο! Ναι οκ, κι εγώ δε σου λέω πως πρέπει να είναι ένα σπίτι στη φαντασία σου... Απλά είπα να σχολιάσω τι ισχύει συνήθως στη πραγματικότητα. Τη γενικότερη ιδέα κρίνω, λέγοντας ότι δε κερδίζεις απαραίτητα σε ιδιωτικότητα και σε ησυχία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις