alsakari Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Κσνε ενα update στην ενημερωση σου και μετα κατηγορησε αθωους ανθρωπους. Οχι μονο αθωώθηκε απο το δικαστηριο αλλα κ το παιδι,που πλεον ειναι αντρας, βγηκε κ ειπε οτι τον αναγκασε ο πατερας του να πει κατι τετοιο για να του παρουν χρηματα. Οι καρδουλες ηταν πολυ ωραιες. Ειστε μιζεροι Αγαπω κι εγω michael jackson Και ηταν ο πρώτος στη must meet λιστα μου Ο αλλος ειναι ο Αρκας, αλλα αν κρινω απτα κομικ που κανει τελευταια, μαλλον θα τα κακαρωσει κι αυτος οπου να ναι https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153264428556643&id=667596642 Τραγουδαρα ΄Παιδιά ο Michael δεν πιστεύω ότι ήταν αυτό που λέμε "ανώμαλος".Είχε αναπτύξει άμυνες-φοβίες απο την ασύστολη εκμετάλευση που του έκαναν οι γονείς του και ειδικά ο πατέρας του.Οταν φάνηκε απο πολύ μικρός ότι θα γινόταν σταρ,ο πατέρας του τον "ξεζούμισε".Δεν τον άφησε να μείνει παιδί.Τώρα το κόλλημα με το χρώμα του δέρματος του που είχε,θα πω υπάρχει σταρ που δεν έχει κάποιο κόλλημα;Απλά του Jackson του έγινε εμμονή. Καλή χρονιά να έχουμε παιδιά! 1
g_alkis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Τέτοιο θρεντ μόνο στο ινσομνια θα μπορούσε να ανοίξει. Πραγματικά. 2
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) εεε μπαρδόν δε λέει πουθενά να προσεύχεσαι στον εαυτό σου... μήπως σου χρειάζεται ξεκούραση; όχι, καλέ μου, είχε λεύκη. Δες εδώ φωτογραφίες: https://mjacksontruth.wordpress.com/2015/09/30/%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B5-%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CE%B9%CE%BA%CE%BB-%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CF%83%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85/ Πέρα απ'αυτό, επειδή οι λευκοί είμαστε χαζοί και καθόμαστε με τις ώρες να μαυρίσουμε με κίνδυνο να πάθουμε καρκίνο, δε σημαίνει πως είναι όλοι. Πολύ περισσότερο που στην περίπτωση του Τζάκσον μιλάνε για μόνιμη αλλαγή χρώματος που, ξαναλέω, για ένα μαύρο το χρώμα είναι μέρος της ταυτότητας της φυλής του. Άρνηση του χρώματος σημαίνει άρνηση της φυλής, της ιστορίας τους. Δεν είναι emotion αυτό, μιλάω με λογικά επιχειρήματα, όπως βλέπεις. Σκέψου τα λίγο Και μην ξεχνάμε, τα μμε που λένε τα ψέματα για τον Τζάκσον είναι τα ίδια που μας πλασάρουν πολιτικούς, ε; Ό,τι βλακεία ξέρουμε για τον Τζάκσον κατασκεύασμα των μμε είναι. Τα εμπιστεύεστε; Δεν είχε λεύκη μάλλον. Αφού ανά περιόδους φαινόταν όλο και πιο ξεθωριασμένος μέχρι που έγινε λευκός. Εντελώς fan girl εισαι και το βλέπεις απόλυτα. Μήπως ήσουν και εσυ στο δικαστήριο και έβλεπες την δικογραφία? Κρατα μια πισινή. Ή μήπως έβλεπες τι κάνει στο κρεββάτι του ο Μιχάλης? Δεν χρειάζεται να τον κάνεις Θεό. Σου αρέσουν τα τραγούδια του οκ, ολα τα αλλα δεν έχουν σημασία. Και ναι, κατα κάποιο τρόπο είχε απαρνηθεί το χρωμα του. Σορρυ που στο χαλάω. Κσνε ενα update στην ενημερωση σου και μετα κατηγορησε αθωους ανθρωπους. Οχι μονο αθωώθηκε απο το δικαστηριο αλλα κ το παιδι,που πλεον ειναι αντρας, βγηκε κ ειπε οτι τον αναγκασε ο πατερας του να πει κατι τετοιο για να του παρουν χρηματα. Οι καρδουλες ηταν πολυ ωραιες. Ειστε μιζεροι Αγαπω κι εγω michael jackson Και ηταν ο πρώτος στη must meet λιστα μου Ο αλλος ειναι ο Αρκας, αλλα αν κρινω απτα κομικ που κανει τελευταια, μαλλον θα τα κακαρωσει κι αυτος οπου να ναι https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153264428556643&id=667596642 Τραγουδαρα Δεν σε παίρνω στα σοβαρά εσένα, για καμιά Θώδη είσαι. Η δικηγόρος του ήσουν? Κανείς δεν θα μάθει ποτέ τι ηταν και προσωπικά αδιαφορώ. . Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2015 από Glikos
Kostasspil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Eδώ μιλάμε για τον Μάικλ Τζάξο; Μάικλ Τσάκσο ρε άσχετε 2
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είχε λεύκη μάλλον. Αφού ανά περιόδους φαινόταν όλο και πιο ξεθωριασμένος μέχρι που έγινε λευκός. Εντελώς fan girl εισαι και το βλέπεις απόλυτα. Μήπως ήσουν και εσυ στο δικαστήριο και έβλεπες την δικογραφία? Κρατα μια πισινή. Ή μήπως έβλεπες τι κάνει στο κρεββάτι του ο Μιχάλης? Δεν χρειάζεται να τον κάνεις Θεό. Σου αρέσουν τα τραγούδια του οκ, ολα τα αλλα δεν έχουν σημασία. Και ναι, κατα κάποιο τρόπο είχε απαρνηθεί το χρημα του. Σορρυ που στο χαλάω. Δεν σε παίρνω στα σοβαρά εσένα, για καμιά Θώδη είσαι. Η δικηγόρος του ήσουν? Κανείς δεν θα μάθει ποτέ τι ηταν και προσωπικά αδιαφορώ. . Η θωδη αυτοπροσωπως ειμαι που το καταλαβες; Σημερα παραμονη πρωτοχρονιας με εχει καλεσμενη και η Αννιτα στα παρατραγουδα. Θα διαγωνιστω με τον κατ μαν ποιοες μπορει να φαει περισσοτερα μελομακαρονα 2
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Η θωδη αυτοπροσωπως ειμαι που το καταλαβες; Σημερα παραμονη πρωτοχρονιας με εχει καλεσμενη και η Αννιτα στα παρατραγουδα. Θα διαγωνιστω με τον κατ μαν ποιοες μπορει να φαει περισσοτερα μελομακαρονα Εχω κλείσει πρώτη θέση με pop corn 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μάικλ Τσάκσο ρε άσχετε Δεν ήμουν σίγουρος για την ακριβή απόδοση του ''Jackson'' στα ελληνικά γι' αυτό και η ερώτηση. Ευχαριστώ για τη διόρθωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα