varkast Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα κάθε φορά που ανοίγω ή το λάπτοπ μου ή το λάπτοπ κάποιου φίλου έχω πρόβλημα με τις βίδες. Χαλαει η κεφαλή της βίδας με αποτέλεσμα να μην μπορω να την ξεβιδωσω. Τι πρεπει να κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Να αλλάξω κατσαβίδια μήπως;
xpapias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Λεπτα κατσαβίδια. Στοχεύεις καλά τη βίδα. Ο zoranb γελάει με τα χάλια σου. 1
varkast Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Λεπτα κατσαβίδια. Στοχεύεις καλά τη βίδα. Ο zoranb γελάει με τα χάλια σου. Ποιος είναι τούτος;
vsl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ποιος είναι τούτος; Ένας που πήρε το όσκαρ. 4
ParhsG Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αν το κάνεις συχνά πάρε καλά κατσαβίδια για αυτη τη δουλειά. Καμια φορά βέβαια αν λύσεις βίδα απο το λαπτοπ δε ξαναμπαίνει λόγω κακής χρήσης.Πχ μπορεί να έχει μεταλικές υποδοχές που να σπάνε.
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 αν η βιδα ειναι καλα πριν και την χαλας εσυ τοτε ειναι 100% προβλημα στα κατσαβιδια σου! Δοκιμασε αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα