Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Ενα θέμα για εμας τους "αχάριστους" που δεν εκτιμάμε κάποια δώρα που λαμβάνουμε.

Επειδή συμφωνώ πως η σκέψη μετράει, προτιμώ μια κάρτα με ευχές αν δεν έχει χρήματα ο άλλος και όχι μια τσίπικη βλακεία που θα πρέπει να με δει να χρησιμοποιώ κιόλας. Ακόμα και τίποτα να μην φέρει δηλαδή δεν έχω πρόβλημα. 'Οχι όμως άλλα μπλιμπλίκια από τη λαϊκή, τα πανηγύρια, το Τζάμπο ή κάποιο κινέζικο.

Να αναφέρω μερικά:

κοντή και χοντρή έγκυος δίνει σε εμένα, λεπτή ψηλότερη μη-έγκυο, μπλούζα που της είναι μεγάλη. ΟΚ, η συγκεκριμένη το έκανε από κακία αλλά το νοημα παραμένει.

Ξέρετε αυτά τα φο μπιζού που φοράνε μερικές κυράτσες? Αυτά που είναι τελείως ψεύτικα, με κάτι τεράστιες πλαστικές πέτρες και παλιότερα τα είχε δώρο με τα γαριδάκια σε μικρότερο μέγεθος? 'Εχω λάβει τέτοια σε ηλικία που είχα προ πολλού  τελειώσει το σχολείο. Πολλά τέτοια. Πριν λίγο καιρό πάλι πήγαν να μου δώσουν τέτοιο αλλά ευτυχώς ήταν δαχτυλίδι και δεν μου έκανε οπότε είχα δικαιολογία να μην το πάρω. 

Ρούχα τώρα...δεν έχω ιδέα πόσες φορές μου έχουν φέρει πανάσχημα, σε χειριστη ποιότητα, να σε πιάνει φαγούρα, να ιδρώνεις από την πλαστικίλα αλλά να πρέπει να τα φορέσεις έστω μια φορά. Ευτυχώς συνήθως είναι τόσο άθλια που με το πρώτο πλύσιμο ξεκινάει η φθορά και κάπου στο 3-4ο έχουν διαλυθεί αρκετά ώστε να τα πετάξεις χωρίς τύψεις.

Παπούτσια το ίδιο, κάτι άθλιες κατασκευές που να μην μπορείς καν να περταπτήσεις. Πρόσφατα έλαβε ο άντρας κάτι παντόφλες που βάφτισε "τα τσόκαρα του Τζεπέτο", οι οποίες είναι τόσο κακοφτιαγμένες και μετά από 5-10 βήματα σε πονάνε ήδη τα πόδια σου.

Πάμε τώρα στα παιχνίδια...αυτό είναι το χειρότερο γιατί τα περισσότερα τσίπικα είναι και επικίνδυνα. 'Εχω λάβει αρκετά παιχνίδια που διαλύονται πανεύκολα και παράγουν μικρά κομμάτια για κατάποση. 'Εχω και άλλα με έντονες εναλλαγές δυνατού φωτός που νιώθω πως σε δευτερόλεπτα θα πάθω επιληπτική κρίση. 'Εχω μέχρι και ανεξίτηλους μαρκαδόρους που μυρίζουν σαν ραδιενεργά απόβλητα.

Να πω και ένα δικό μου: ήξερα πως ο άντρας ήθελε ένα μάλλινο παλτό. Του πήρα λοιπόν ένα από τα Superdry που ήταν ημίπαλτο σε στενή γραμμή και φαινόταν ωραίο στο site. 'Οταν το φορεσε, άρχισε να μιλάει σαν ναυτικός και ρώταγε που είναι ο παπαγάλος. Ευτυχώς είχε τζάμπα επιστροφές.

Ακούω τα δικά σας άθλια δώρα.

• Like 2
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παίζει να μην έχω λάβει ποτέ κάποιο άθλιο δώρο.

Μία φορά λάβαμε σαν οικογένεια ένα ιδιαίτερα κακόγουστο δώρο, και μου έκανε εντύπωση το πως το διάλεξαν για δώρο γάμου.

Δημοσ.

Εγω στο λύκειο πριν πολλά χρόνια είχα λάβει μια γυναικεία κολόνια μάρκας BU. Ηταν άσχετος απο αρώματα ο συγγενής που μου την έδωσε. Την χάρισα σε μια ξαδέρφη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα ίσως, αλλά και τον γιό? :rolleyes:

Δυστυχως δεν καθεται να σκεφτει καποιος οτι μπορει να ειναι επικινδυνο οσα πιο πολλα μπλιμπλικια εχει. Νομιζουν οτι θα ειναι πιο φανταχτερο. Εκει λοιπον νομιζω παιζει αγνοια.

Σε μας στην μικρη μας ας πουμε εφεραν ενα μωρο με 1002 συμπραγκαλα. Δεν θα το χαρακτηριζα αθλιο δωρο ισα ισα. Αλλα αφησαμε το μωρο μονο και μαζεψαμε τα υπολοιπα. (Τα τρωει και ο σκυλος :P)

Δημοσ.

Πιτσιρικάς, άθλια δώρα θεωρούσα τα ρούχα, παπούτσια..κλπ, ήθελα μόνο παιχνίδια!!Τώρα ότι και να μου δώσει κάποιος θα το εκτιμήσω, ακόμα και αν είναι κάτι που δεν θα το χρησιμοποιήσω ποτέ.

• Like 17
Δημοσ.

Πριν 1-2 χρόνια μας έφεραν δώρο μια αλατοπιπεριέρα ποιότητας Jumbo. Μόνο που το έβλεπες, καταλάβαινες ότι δεν κόστιζε πάνω από 2-3 ευρώ. Η φάση είναι ότι πότε μα ποτέ δεν έχουμε αγοράσει τριμμένο αλάτι ή πιπέρι. Χρησιμοποιούμε μήλους από την πρώτη μέρα που μπήκαμε στο σπίτι. Πριν μερικούς μήνες η αλατοπιπεριέρα πετάχτηκε χωρίς καν να την ξετυλίξουμε από τη συσκευασία της.

• Like 1
Δημοσ.

πάντα μου δίνανε λεφτά αντι για δώρα οπότε έπαιρνα ότι ήθελα εγώ.

αυτό είναι και το καλύτερο δώρο για εμένα 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορω να θυμηθω κατι ιδιαιτερο, παρα μονο σε κατι γενεθλια οταν ημουν λυκειο που μου εφεραν ενα αρωμα απο ενα μαγαζι τυπου "οτι παρεις 1€" το οποιο αρωμα οταν "καθοταν" επανω μου μυριζε πετρελεΐλα,σαν την πετρελεΐλα που μυριζουν ορισμενενες πολυκατοικιες και τα υπογειά τους με καλοριφερ.
Ε,μετα απο 1-2 φορες την εκανα αρωματικο χωρου.

Δημοσ.

Τελικα κορη εχεις η γιο;

Δεν μου εχει τυχει αθλιο δωρο.

Κόρη έχω, ο "γιος" είναι ο άντρας και ήταν σπόντα για την κύρια πηγή τέτοιων δώρων.

• Like 2
Δημοσ.

Απλά δεν ξέρουν τη δώρα πρέπει να κανουν και θα έπρεπε να κανουν δώρα με την βοήθεια του "κωστα" από τον Γερμανό

• Like 6
Δημοσ.

Απλά δεν ξέρουν τη δώρα πρέπει να κανουν και θα έπρεπε να κανουν δώρα με την βοήθεια του "κωστα" από τον Γερμανό

Ο Κωστας ειναι στο εξερχομενο εργο της eurobank, καποιον αλλο ομως θα βρει που θα μπορεσει να τον εξυπηρετησει.

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δεν παίρνει δώρα από πουθενά. Οτι δώρο έχω πάρει ή παίρνω (πολύ σπάνια όμως) είναι κάνα ψιλό που συνήθως πάει σε κάνα καφέ ή κάνα ξίδι για το αυτοκίνητο (βενζίνη). Τυχερός γιατί έχω μάθει να μην περιμένω τίποτα ποτέ και σε καμιά περίσταση (γενέθλια, γιορτές κτλ κτλ δεν με απασχολούν).

Το κακό της υπόθεσης είναι ότι σκέφτομαι το ίδιο και για τους άλλους (ότι δεν περιμένουν κάτι από εμένα δηλαδή) με αποτέλεσμα ορισμένες φορές να έχουμε γκρίνιες.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...