φραμπάλα Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 από την ρεζέρβα θυμάμαι έπαιρναν όλοι δώρο του αγίου βαλεντίνου στα γκομενάκια τους..αρκουδάκια και λοιπά εμετικά παιδιά δημοτικού μέχρι λυκείου 2
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Θυμάμαι να έχει αρκετή κίνηση η ρεζέρβα! Έχει κλείσει δηλαδή; Δεν το πήρα χαμπάρι!
φραμπάλα Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Άλλαξε όνομα και έγινε Το ανέκδοτο του Ταξείδη. Θεε μου. http://www.anekdoto.com/ χαχα κάτι τέτοιες παπαριές θυμάμαι κυκλοφορούσαν πολύ με πολύ αστεία (ΝΟΤ) μηνυματάκια 1
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Άλλαξε όνομα και έγινε Το ανέκδοτο του Ταξείδη. Θεε μου. http://www.anekdoto.com/ χαχα κάτι τέτοιες παπαριές θυμάμαι κυκλοφορούσαν πολύ με πολύ αστεία (ΝΟΤ) μηνυματάκια Το ανέκδοτο του ταξείδη υπήρχε παράλληλα με τη ρεζέρβα. Δεν ξέρω αν είναι ένα πλέον! Ένα μαγαζί που ήταν ρεζέρβα έχει γίνει "φάτσα κάρτα" αλλά δεν ξέρω αν γενικό και δεν υπάρχουν πουθενά πλέον ρεζέρβες!
φραμπάλα Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Α ίσως, δεν ξέρω μιας και ποτέ δεν ψώνιζα από τέτοια μαγαζιά.
stavi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα πετάξουμε εκείνη την κολόνια-αποσμητικό str8 που μας έκαναν δώρο, ποτέ δεν φορεσαμε και είναι ακόμα εδώ στο δωμάτιο μας για κάποιον π@@ λόγο. Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App Κακως. Εμενα μαρεσει η str8
*nenya* Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 από την ρεζέρβα θυμάμαι έπαιρναν όλοι δώρο του αγίου βαλεντίνου στα γκομενάκια τους..αρκουδάκια και λοιπά εμετικά παιδιά δημοτικού μέχρι λυκείου Και στα παιδικά πάρτυ. Τα πιο πολλά δωράκια τα έπαιρναν από Ρεζέρβα. Θυμάμαι είχαν ποικιλία σε κάρτες πάντως.
ChimairaX Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εμένα η μάνα μου μου χε πάρει ένα παντελόνι δώρο Χριστουγέννων το οποίο δε φόρεσα ποτέ. Ήμουν σαν λιμενεργάτης, ήταν φαρδύ, με πολλές τσέπες. Ευτυχώς το κατάλαβε ότι δε μου άρεσε και το καλοκαίρι το έκανε βερμούδα και μέτρησε και το έβαζα. Παράπονο δεν έχω από την κοπελιά μου... Μέχρι και SSD μου έχει πάρει
idomeneas7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Είπα να επιστρέψω με ένα παράδειγμα που βρήκα σήμερα έτσι όπως έψαχνα στην ντουλάπα: 1
Iris_89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Είπα να επιστρέψω με ένα παράδειγμα που βρήκα σήμερα έτσι όπως έψαχνα στην ντουλάπα: What are thooooose?!
Adon1s Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ελα ρεεεεε καποτε ηταν της μοδας αυτα (αρχες των 00's). Οχι μονο ειχα αλλα το φοραγα κιολας,αλλα σε περιορισμενο χρονο γιατι ετρωγα καλαμπουρι αν πιανω κανα καλο δορυφορικο.Αν δεν ειχε το λαμπακι θα ηταν 5% λιγοτερο για θαψιμο στο σπιτι.
idomeneas7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ευτυχώς (?) μόνο ένα έχω, η φωτό είναι τυχαία από γουγλ. Εμένα έχει αυτοκινητάκι πάνω.
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Είπα να επιστρέψω με ένα παράδειγμα που βρήκα σήμερα έτσι όπως έψαχνα στην ντουλάπα: Ωραίο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα