Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοίγω αυτό το θέμα απευθυνόμενος κυρίως σε άνδρες με σκοπό να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με ανδρικά αξεσουάρ. Για το χέρι και τον λαιμό κυρίως. Καθώς και σκουλαρίκια και δαχτυλίδια. Ρολόγια δεν αναφέρω διότι υπάρχει ήδη νήμα). Τι σας αρέσει να φοράτε, πότε, που , πόσα κλπ. Καθώς και φωτογραφίες όσοι θέλουν. Ξεκινώ λέγοντας ότι έχω αρκετά για το χέρι και λίγα για λαιμό. (Φωτο δεν μπορώ να βάλω διότι είμαι από κινητό και δεν βολεύει).

Δερμάτινα καθώς και μεταλλικά. Καθώς και κάνα 2 δαχτυλίδια. Πλέον δεν φοράω συχνά παρά μόνο όποτε βγαίνω. Σε μάρκες δεν εχω θέμα. Ότι μου κάνει κλικ. Ωστόσο κάποια της Police μου αρέσουν αρκετά. Σκουλαρίκι είχα πιτσιρικάς αλλά όχι πλέον γιατί μου έφυγε αυτή η "τρέλα". Ξέχασα να αναφέρω και γυαλιά ηλίου. Και σκουφιά! Τα λατρεύω!

Επεξ/σία από Glikos
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σκουλαρίκι δεν είχα ποτέ, δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν. Αξεσουάρ στο χέρι και στο λαιμό έχω φορέσει μόνο σε διακοπές παλιά αν θυμάμαι καλά...δαχτυλίδι επίσης ποτέ. Δεν θα λεγα ότι είμαι και μεγάλος φαν με λίγα λόγια! :P

• Moderators
Δημοσ.

περα απο το σκουλαρικι στη γλωσσα που δεν φαινεται και το ενα στη ρογα (το αλλο αναγκαστηκα να το βγαλω :( ) δεν μπορω να εχω τιποτα αλλο πανω μου (εκτος απο τα τατουαζ μου :D !!! )

Δημοσ.

Ε γούστα είναι αυτά. Σκουλαρίκι απο καπρίτσιο το είχα χρόνια πριν. Τωρα δεν με ελκύει καν. Γενικά εχω καιρό να βάλω αξεσουάρ , πλέον όποτε βγω και όχι πάντα. Και κάτι σχετικά διακριτικό στο χέρι. Δαχτυλίδι επίσης παρα πολύ καιρό.

περα απο το σκουλαρικι στη γλωσσα που δεν φαινεται και το ενα στη ρογα (το αλλο αναγκαστηκα να το βγαλω :( ) δεν μπορω να εχω τιποτα αλλο πανω μου (εκτος απο τα τατουαζ μου :D !!! )

For real?

Δημοσ.

Σκουλαρικι μπαρα, στ αυτι ειχα στα νιατα μου .

Χερι κομποσχοινια και λαιμο σταυρο, ειμαι του κλασσικου μαλλον :P

Είχα και εγώ κομποσκοίνι αλλα μου κόπηκε δυστυχώς. Θα βρω κανα άλλο. Ε το κλασσικό πολλες φορές ειναι και διαχρονικό

• Moderators
Δημοσ.

Ε γούστα είναι αυτά. Σκουλαρίκι απο καπρίτσιο το είχα χρόνια πριν. Τωρα δεν με ελκύει καν. Γενικά εχω καιρό να βάλω αξεσουάρ , πλέον όποτε βγω και όχι πάντα. Και κάτι σχετικά διακριτικό στο χέρι. Δαχτυλίδι επίσης παρα πολύ καιρό.

For real?

το for real που παει για να σου πω ? :P αλλα ναι ! Γενικα με εκνευριζει να κουβαλαω/εχω οτιδηποτε εξτρα! Ακομη και τσαντα στη σχολη σιχαινομαι να την εχω

Δημοσ.

Είχα και εγώ κομποσκοίνι αλλα μου κόπηκε δυστυχώς. Θα βρω κανα άλλο. Ε το κλασσικό πολλες φορές ειναι και διαχρονικό

τετοιο λεω 

+%C2%A6+%C2%AC+-_%CE%91+%C2%AC_%CE%94+%C

• Moderators
Δημοσ.

Και γω μονο ενα τατουαζ εχω.

Ειχα και ενα σκουλαρικι στη βαλανο αλλα το εβγαλα.

Πλακα κανω.

ναι και γω μονο ενα εκανα! το 2014 :P

Δημοσ.

Θελω και 2ο απο το νεο ετος m8!!!

Για να δουμε..Αλλα οχι σαν τα δικα σου. Πιο διακριτικα :P

ναι και γω μονο ενα εκανα! το 2014 :P

Δημοσ.

Σκουλαρικια πλεον εχω μονο 2. Ενα στη γλωσσα και ενα στο αφτι (φωτο). 

Ενα tattoo και πριν λιγο απεκτησα και ενα γουρι για το 2016 στο χερι :P

683dc08b1c340d259b4d6e760edf12c4.jpg

Δημοσ.

το for real που παει για να σου πω ? :P αλλα ναι ! Γενικα με εκνευριζει να κουβαλαω/εχω οτιδηποτε εξτρα! Ακομη και τσαντα στη σχολη σιχαινομαι να την εχω

Στις ρώγες πηγαινε

τετοιο λεω

+%C2%A6+%C2%AC+-_%CE%91+%C2%AC_%CE%94+%C

Ναι είχα ενα παρόμοιο

Σκουλαρικια πλεον εχω μονο 2. Ενα στη γλωσσα και ενα στο αφτι (φωτο).

Ενα tattoo και πριν λιγο απεκτησα και ενα γουρι για το 2016 στο χερι :P

683dc08b1c340d259b4d6e760edf12c4.jpg

Χωρίς παρεξήγηση τι φύλο είσαι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...