zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θα το χρησιμοποιήσει είναι ειρηνιστής! Μέχρι να του γυρίσει το μάτι!
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέχρι να του γυρίσει το μάτι! Θα του φέρνουμε βιβλία για το μεταφυσικό στην φυλακή.
Vapir Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Σε πανηγύρι είχα βρει μια. Την άλλη μου την έκανε δώρο ένας φίλος. Ήθελα μια με ντεκόρ νεκροκεφαλές που είχα δει σε ταινία. Πολύ ωραία. Λες να μην ξέρει που θα βρει; Να μην μπλέξει φοβάται! Ναι το ξέρω απλά θέλω να τον καθησυχάσω να του φυγει ο φόβος. Να μην του φύγει ο φόβος γιατί δεν είναι και το καλύτερο να σε πιάσουν να κυκλοφορείς με τέτοια...αν τσακωθείς και τη χρησιμοποιήσεις ακόμα χειρότερα! Μέχρι να του γυρίσει το μάτι! Θα του φέρνουμε βιβλία για το μεταφυσικό στην φυλακή. είμαι ο ποιο ήρεμος άνθρωπος , αλήθεια πιστεύω στις ειρηνικές λύσεις μέσω του διαλόγου αν όμως κάποιος κάνει κάτι πολύ χοντρό σε εμένα ή σε κάποιον άνθρωπο που γουστάρω , τότε θα αφήσω τον πραγματικό μου εαυτό ελεύθερο και ο θεός του να τον λυπηθεί
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 είμαι ο ποιο ήρεμος άνθρωπος , αλήθεια πιστεύω στις ειρηνικές λύσεις μέσω του διαλόγου αν όμως κάποιος κάνει κάτι πολύ χοντρό σε εμένα ή σε κάποιον άνθρωπο που γουστάρω , τότε θα αφήσω τον πραγματικό μου εαυτό ελεύθερο και ο θεός του να τον λυπηθεί Ναι βρε καλαμπούρι κάνουμε! 1
Vapir Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 μιας που λέμε για αξεσουάρ φοράω και σκουφιά πολλά , έχω 3 τώρα γιατι έχασα το ένα θα πάω να πάρω κ άλλα. Επίσης μου αρέσουν τα καπέλα αλλα είναι κάτι που πάντα σκέφτομαι να πάρω αλλα ποτέ δεν παίρνω lol
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 μιας που λέμε για αξεσουάρ φοράω και σκουφιά πολλά , έχω 3 τώρα γιατι έχασα το ένα θα πάω να πάρω κ άλλα. Επίσης μου αρέσουν τα καπέλα αλλα είναι κάτι που πάντα σκέφτομαι να πάρω αλλα ποτέ δεν παίρνω lol Πωωωω λατρεύω σκουφια. Πως μου διέφυγε
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αν θεωρείται αξεσουάρ ο σκούφος κι εγώ φοράω συχνά!
ASFE Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Και στο πουλι σκουφακι παιδια!!! Κλεινω το pc με αυτην την ατακα!! Καλη χρονια!!!! 1
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Και στο πουλι σκουφακι παιδια!!! Κλεινω το pc με αυτην την ατακα!! Καλη χρονια!!!! Xaxa! Καλή χρονιά! +1 για σκουφια (εκτός του oral) 1
Iris_89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Το καλύτερο αξεσουάρ στον άντρα είναι το βλέμμα του, το "στραβο" χαμόγελο και το λίγο σηκωμένο φρύδι (γούστα είναι αυτά ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα