mad00lini Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Τελικά, η συναυλία άξιζε τον κόπο; Ναι ρε φίλε, γιατί μία μπάντα ήταν φίλοι μου κι εγώ στην τελική τζάμπα ήπια backstage. Δεν χρειαζόταν καν να "παρανομήσω" δηλαδή Πολλοί που έχετε άποψη για όλα δεν ξέρετε καν τα δικαιώματα σας !! Ρε μέχρι να σβήσει ο ήλιος, καλά λεει ο αλλος !!!! Όχι και άλλος! Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να μην συνεργαστείς σε έναν τέτοιο έλεγχο και να τελειώνει το πανηγύρι...πρέπει όλα να τα κάνει η αστυνομία με την εξουσία της δηλαδή; Αν σου πει ο άλλος ότι για λόγους ασφαλείας (να μην κουβαλάς κανένα όπλο) και για λόγους φορολογικούς (να μην κουβαλάς ποτά πχ) θα γίνεται ένας τυπικός έλεγχος ποιος ο λόγος να γίνει τόσο μεγάλο θέμα; 1ον συνεργάστηκα εντέλει για ευνόητους λόγους, απλά ρωτάω για την επόμενη φορά ποια είναι τα δικαιώματά μου. 2ον για λόγους ασφαλείας, φώναξε την ασφάλεια. Με την ίδια λογική σε όποιο κατάστημα πηγαίναμε, έπρεπε να μας κάνουν έλεγχο πριν μπούμε. 3ον για λόγους φορολογικούς, φώναξε τη σδόε. 2
DDevil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλά και να ισχύει αυτό, αν κάποιος πιστεύει πως θα κάνει σκηνή σε κάνα μαγαζί επειδή θέλουν να τον ψαχουλέψουν, θα τους κουβαλήσει την αστυνομία και όλα μελι γάλα να ψάχνει μετά το ποτό του για καμιά στάχτη.. Αυτο φανταζομαι έτσι και γινει αντιληπτο αντιλαμβανεσαι τι έχει να γινει μετά ετσι? Πχ αμα έπινα εγω σταχτη σε ποτο μπορει μια συγγνωμη απο το ιδιο το αφεντικο να μην ηταν αρκετή. Θα ζητουσα και την απολυση αυτου που το εκανε αυτο. Διοτι οπως καταλαβαινεις ειναι σοβαρο θα πρέπει να εξετασθουν τα κινητρα και η συμπεριφορα αυτου που έκανε κάτι τέτοιο μπορει να ειναι κανας ψυχάκιας και να ριξει σε κανεναν αλλο τιποτα χειροτερο στο ποτο του την επομενη. Ειναι χρεος σου δηλαδη να το καταγγειλεις στην αστυνομια και να κάνουν δικογραφια εις βαρος του μαγαζιου.Δεν ειναι αστεια πραγματα αυτα μην τα γράφετε ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις