Pa0ki Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Όπου θέλει σε ψάχνει, ασφαλίτης λέγεται http://www.insomnia.gr/topic/550614-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82/
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Όπου θέλει σε ψάχνει, ασφαλίτης λέγεται Και γω λεγομαι Στεφανος τι μ'αυτο? Το οτι δουλευουν στην Αστυνομια/Ασφαλεια/Λιμενικο δεν τους δινει δικαιωμα να κανουν οτι γουσταρουν! 1
DDevil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Οταν πχ παω απο Ηγουμενιτσα Ιταλια τοτε μπορει να ψαξει διοτι περνας τα συνορα γενικα δεν μπορει και το ιιδο ισχυει και για το δρομο. Μονο σε μπλοκο αν υπαρχει λογος ή οταν εισαι στα συνορα με αλλη χωρα. Δηλαδη μπορει να μπει να ψαξει το ταμειο μου το οποιο δεν ειναι κλειδωμενο σε αποθηκη οπως και να αρχιζει να μετακινει πχ ρουχα να δει αν υπαρχει τιποτα απο πισω! Πραγματικα μου φαινεται αστειο ολο αυτο. Ενταλμα χωρις αυτο δεν εχει κανενα δικαιωμα! προσεξες το μπολντ ε? ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΣ. Τα μαγαζια εινα ικλειστα και με εισοδο Δεν ειναι κλειστα τα μαγαζια λειτουργουν επειδη έχει βαλει τον άσβερκο απεξω να τσεκάρει την εισοδο δεν σημαινει οτι ειναι κλειστο και με εισοδο. Απορω τι τους έχουν εκει μπροστά ορισμένοι να κάνουν μονο για να καλησπεριζουν το κοσμο ειναι τιποτα αλλο. Ολα τα αλλα ειναι παράνομα. Σου ειπε και ο ντι τζει πιο πριν τι ειχε γινει το 2005. Μπορει να ψάξει το μαγαζι ναι ετσι νομιζω εγω οπως και το αμαξι αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να ψάξει κλειδωμένο πορτ παγκάζ. Το αμαξι ανετα στο ψάχνει με φακο σου λεει άνοιξε το ντουλαπάκι του αυτοκινητου εμενα μου έχει τυχει και κοιταζε με το φακο. Ο εισαγγελεας δεν θα κάτσει να βγάλει ενταλμα για διερχομενα αμαξια , για ενα σπιτι ενος που πιάστηκε να μεταφερει ναρκωτικα ναι εκει θα το κάνει. Αλλα να βγάλει ενταλμα για να ψάξει ο αστυνομικος το αμαξι δεν το εχω ακουσει ποτε μπορει να το κανει ετσι και αλλιως.Κλειδωμενη αποθηκη σιγουρα χρειάζεται ενταλμα.Γενικα οτιδηποτε κλειδωμένο θεωρειται ιδιωτικος χώρος.Δεν ειναι προσβάσιμο στο κοινό.Αλλα το μαγαζι το υπολοιπο ειναι κανονικα. Και γω λεγομαι Στεφανος τι μ'αυτο? Το οτι δουλευουν στην Αστυνομια/Ασφαλεια/Λιμενικο δεν τους δινει δικαιωμα να κανουν οτι γουσταρουν! Δεν διαφωνει κανεις σε αυτο αλλα ουτε εσυ δέχεσαι οτι μπορουν να ψάξουν πραγματα που έχουν δικαιωμα να το κάνουν.
Pa0ki Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αν σου τύχει έλεγχος, μπορείς να αρνηθείς και να μας πεις μετά τι έγινε 1
dj_takis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 ...προσεξες το μπολντ ε? ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΣ. Τα μαγαζια εινα ικλειστα και με εισοδο που όμως μπορεί να είναι και κλειστοί και η είσοδος σε αυτούς ελεγχόμενη Spect, πιο κάτω όμως λέει κι αυτό. Υποθέτω ότι αναφέρεται σε μαγαζιά. Μπορεί και να κάνω και λάθος.
Apoll Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Οχι η αστυνομια δεν χρειαζεται να έχει κανενα λογο στα πλαισια της αστυνομικης προανακρισης μπορει να ελεγξει τον οποιονδηποτε. Ο σεκιουριτας του αεροδρομιου και ο φουσκωτος του μαγαζιου δεν εχει κανενα δικαιωμα να ακουμπησει κανεναν απλα να φωναξει την αστυνομια. Επισης οαστυνομικος ελεγχος πρεπει να γινεται με βαση το φυλο πχ ο αντρας εξεταζει αντρα και η γυναικα γυναικα σωματικά πάντα ειδαλλως υπάρχει παράβαση καθηκοντος βεβαιως βεβαιως οποτε ο αστυνομικος δινει αναφορά και λογο στους ανωτερους του αν πεσει αναφορά. Χα, σε προκαλώ να ταξιδέψεις σε περιφεριακό Αεροδρόμιο της Αγγλίας, Σουηδίας και Βέλγιου . Και πες τους "δεν γουστάρω να με ψάξεις". Για να δούμε αν θα χάσεις το αεροπλάνο ή οχι, χωρίς αποζημείωση. ------------- Πολύ χύμα είσαστε πάντως στο Ελλάντα, και είστε τυχεροί, δεν σας έχει βάλει το IS στο μάτι. Να δείτε μετά το πρώτο μπαμ και θύματα σε ένα μαγαζί, πως θα περνάτε από Xrays scanners για να μπείτε μέσα. Μάλλον κάτι τέτοιο είπαν και οι τρομοκράτες στους σεκιουριτάδες της συναυλίας "δεν έχεις δικαίωμα να με ψάξεις" (γιατί αντίστοιχη νομοθεσία ΕΙΧΕ στην Γαλλία). Και καθάρισαν κάμποσους. Πάντως όσοι σκίζετε τα ρούχα σας για το Σύνταγμα, παρακαλώ να παραθέτετε άρθρο και παράγραφο του Συντάγματος, το ίδιο και για οποιαδήποτε κείμενη νομοθεσία αναφέρεστε. Στο policenet που παρατέθηκε παραπάνω, η επίσημη συμβουλή προς την Αστυνομία είναι. Από ποινικής πλευράς, εφόσον ο παθών, δια της συγκεκριμένης πράξης, αισθανθεί καταφρόνηση και ότι προσβάλλεται η τιμή του με έργο δύναται, από πλευράς Ποινικού Δικαίου, να υποβάλλει έγκληση για εξύβριση (άρθρο 361 Π.Κ.), σε βάρος του υπαιτίου. Από πλευράς Αστικού Δικαίου, εφόσον με την πράξη αυτή προσβλήθηκε η προσωπικότητα του ενδιαφερομένου και ένοιωσε ότι αποτέλεσε σε βάρος του μειωτική διάκριση, αυτό συνιστά αδικοπραξία (άρθρο 914 Α.Κ.), παρέχοντας σε αυτόν αξίωση για ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που υπέστη (άρθρα 57-59 Α.Κ.). Η ικανοποίηση συνίσταται σε πληρωμή χρηματικού ποσού, σε δημοσίευμα ή σε οτιδήποτε επιβάλλεται από τις περιστάσεις (Σχετική τυγχάνει ή υπ’ αριθ. 23238/2006 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης ). α) Δεν βλέπω που είναι η καταφρόνηση και ότι προσβάλετε η τιμή σας, αν σας ρωτήσει κάποιος να δει τί έχετε μέσα στην τσάντα, ενώ προσπαθείτε να μπείτε σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. (και ναι τα μπουζούκια είναι ιδιωτική επιχειρήση). β) Εκτός αν είστε π.χ. μαύρος και δεν σας αφήσουν στο μαγαζί λόγο του χρωματός σας, ή όπως παλιά δεν άφηναν Αλβανούς, δεν βλέπω κάτι να εκπίπτει από αυτή τη νομοθεσία επίσης. Σημείωση, αντί να χαλιέστε με τα μαγαζιά που ο κόσμος προσπαθεί σε ένα πολύ άθλιο νομικό πλαίσιο να σας προστατέψει από τρομοκράτες και εγκληματίες, προσπαθήστε να κάνετε τον τσαμπουκά π.χ στα Τουρκικά Mosques της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τραβάτε εκεί και προσπαθείστε να μπείτε μέσα με προκλητικά ρούχα (οι γυναίκες). Γιατί στο κάτω κάτω Ελλάδα είναι ακόμα εκεί και τα Mosques είναι δημόσιος χώρος όπως η εκκλησίες. (αλλά όχι τα μπουζούκια). Απλή λογική ρε μάγκες Και κάποιος είπε για μνημόνια μέχρι την Δύση του Ηλίου. Κοίτα να δεις, τα Μνημόνια είχαν ήδη ορίζοντα πληρωμής των δόσεων το 2055 από το 1ο κιόλας http://graphics.wsj.com/greece-debt-timeline/
DDevil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αν σου τύχει έλεγχος, μπορείς να αρνηθείς και να μας πεις μετά τι έγινε Θα ανοιχθει και το αντιστοιχο θρεντ βεβαιως βεβαιως Χα, σε προκαλώ να ταξιδέψεις σε περιφεριακό Αεροδρόμιο της Αγγλίας, Σουηδίας και Βέλγιου . Και πες τους "δεν γουστάρω να με ψάξεις". Για να δούμε αν θα χάσεις το αεροπλάνο ή οχι, χωρίς αποζημείωση. ------------- Πολύ χύμα είσαστε πάντως στο Ελλάντα, και είστε τυχεροί, δεν σας έχει βάλει το IS στο μάτι. Να δείτε μετά το πρώτο μπαμ και θύματα σε ένα μαγαζί, πως θα περνάτε από Xrays scanners για να μπείτε μέσα. Μάλλον κάτι τέτοιο είπαν και οι τρομοκράτες στους σεκιουριτάδες της συναυλίας "δεν έχεις δικαίωμα να με ψάξεις" (γιατί αντίστοιχη νομοθεσία ΕΙΧΕ στην Γαλλία). Και καθάρισαν κάμποσους. Πάντως όσοι σκίζετε τα ρούχα σας για το Σύνταγμα, παρακαλώ να παραθέτετε άρθρο και παράγραφο του Συντάγματος, το ίδιο και για οποιαδήποτε κείμενη νομοθεσία αναφέρεστε. Στο policenet που παρατέθηκε παραπάνω, η επίσημη συμβουλή προς την Αστυνομία είναι. α) Δεν βλέπω που είναι η καταφρόνηση και ότι προσβάλετε η τιμή σας, αν σας ρωτήσει κάποιος να δει τί έχετε μέσα στην τσάντα, ενώ προσπαθείτε να μπείτε σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. (και ναι τα μπουζούκια είναι ιδιωτική επιχειρήση). β) Εκτός αν είστε π.χ. μαύρος και δεν σας αφήσουν στο μαγαζί λόγο του χρωματός σας, ή όπως παλιά δεν άφηναν Αλβανούς, δεν βλέπω κάτι να εκπίπτει από αυτή τη νομοθεσία επίσης. Σημείωση, αντί να χαλιέστε με τα μαγαζιά που ο κόσμος προσπαθεί σε ένα πολύ άθλιο νομικό πλαίσιο να σας προστατέψει από τρομοκράτες και εγκληματίες, προσπαθήστε να κάνετε τον τσαμπουκά π.χ στα Τουρκικά Mosques της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τραβάτε εκεί και προσπαθείστε να μπείτε μέσα με προκλητικά ρούχα (οι γυναίκες). Γιατί στο κάτω κάτω Ελλάδα είναι ακόμα εκεί και τα Mosques είναι δημόσιος χώρος όπως η εκκλησίες. (αλλά όχι τα μπουζούκια). Απλή λογική ρε μάγκες Και κάποιος είπε για μνημόνια μέχρι την Δύση του Ηλίου. Κοίτα να δεις, τα Μνημόνια είχαν ήδη ορίζοντα πληρωμής των δόσεων το 2055 από το 1ο κιόλας http://graphics.wsj.com/greece-debt-timeline/ Κοιτα εσυ μπορει να βλέπεις οτι θέλεις εφοσον υπάρχει ομως άδεια απο την αστυνομια εγω θα την εκμεταλευτω ωστε να μη ψάξει ο οποιοσδήποτε την τσάντα μου. Οσο για το συνταγμα τα ιδια που εγραψα και στον defacer εγω θα σου δειξω την νομοθεσια? πηγαινε google γράψε συνταγμα της ελλαδας και θα στο βγάλει σε pdf.Εγω δεν πιεσα κανεναν να δεχτει αυτα που γραφω.Οποιος αμφισβητει ψάχνει μονος του. Δεν ειναι ιδιωτικος χωρος μη ξαναλεμε παλι τα ιδια και τα ιδια.Το και ναι τα μπουζουκια ειναι ιδιωτικη επιχειρηση ποιος το λεει εσυ? και γιατι να ακουσω εσενα και οχι τι οριζει το συνταγμα της χωρας που ζω και η αστυνομια?βασικα ειναι ιδιωτικη επιχειρηση αλλα τι σχέση εχει αυτο με το χωρο? κανεις δεν μπορει να απαγορευσει την εισοδο σε αυτα τα μαγαζια. Οσο για τις χωρες που λες ναι εχουν τρομοκρατια γιατι οι ηγετες των χωρων αυτων έχουν και μια ωραια επεκτατικη πολιτικη οι Αμερικανοι πχ λενε "Οτι βρεις απο πετρελαιο ερχομαι και εγω να το μοιραστουμε" ακομα και αν ειναι στο δικο μου χωρο... περιμενεις εσυ με αυτη τη λογικη να μην έχουνε εχθρους? εδω στην ελλαδα τρομοκρατικη ενεργεια δεν προκειται να γινει οπως γινεται αλλου δεν πειραζουμε κανεναν ουτε τους Τουρκους που μας παραβιαζουν τα συνορα. Οι Αγγλοι οι "αγιοι" .... ο πιο συμφεροντολογος και παρτακιας λαος που υπάρχει ασχετα με τις παροχες σαν κράτος τι εχουν τελοςπαντων. Τρομοκρατικες ενεργειες έχουμε μονο σε γραφεια πολιτικών ή τραπεζες σε συναυλία να μπει κάποιος να κανει αυτοκτονια και να ανατιναχθει δεν εχει γινει ποτε αρα γιατι να γινεται έλεγχος σε τσάντες κτλπ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειναι κλειστα τα μαγαζια λειτουργουν επειδη έχει βαλει τον άσβερκο απεξω να τσεκάρει την εισοδο δεν σημαινει οτι ειναι κλειστο και με εισοδο. Απορω τι τους έχουν εκει μπροστά ορισμένοι να κάνουν μονο για να καλησπεριζουν το κοσμο ειναι τιποτα αλλο. Ολα τα αλλα ειναι παράνομα. Σου ειπε και ο ντι τζει πιο πριν τι ειχε γινει το 2005. Μπορει να ψάξει το μαγαζι ναι ετσι νομιζω εγω οπως και το αμαξι αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να ψάξει κλειδωμένο πορτ παγκάζ. Το αμαξι ανετα στο ψάχνει με φακο σου λεει άνοιξε το ντουλαπάκι του αυτοκινητου εμενα μου έχει τυχει και κοιταζε με το φακο. Ο εισαγγελεας δεν θα κάτσει να βγάλει ενταλμα για διερχομενα αμαξια , για ενα σπιτι ενος που πιάστηκε να μεταφερει ναρκωτικα ναι εκει θα το κάνει. Αλλα να βγάλει ενταλμα για να ψάξει ο αστυνομικος το αμαξι δεν το εχω ακουσει ποτε μπορει να το κανει ετσι και αλλιως.Κλειδωμενη αποθηκη σιγουρα χρειάζεται ενταλμα.Γενικα οτιδηποτε κλειδωμένο θεωρειται ιδιωτικος χώρος.Δεν ειναι προσβάσιμο στο κοινό.Αλλα το μαγαζι το υπολοιπο ειναι κανονικα. Δεν διαφωνει κανεις σε αυτο αλλα ουτε εσυ δέχεσαι οτι μπορουν να ψάξουν πραγματα που έχουν δικαιωμα να το κάνουν. Ο "ασβερκος" απ'εξω ειναι για την περιπτωση που καποιος θα κανει τσαμπουκα και φασαρια μεσα στο μαγαζι ωστε να προστατεψει την ιδιοκτησια και τους πελατες του μαγαζιου απο αυτον. Τι διαχωριζει το αμαξι απο το πορτ παγκαζ? ΕΠισης ολη την ωρα λες νομιζω και νομιζω ενω σου παραθετουμε λογικα επιχειρηματα και δεν εχεις κατι αλλο να το αντικρουσεις περα απο κατι που εσυ νομιζεις. Για διερχομενο αμαξι οχι αλλα οταν εγω πχ ειμαι σπιτι ή στη δουλεια και μου ερθει ο μπατσος και μου πει ανοιξε το αμαξι να το ψαξω η απαντηση θα ειναι "Τσου, ζε σελω" γιατι απλα δεν μπορει χωρις ενταλμα. Αν σου τύχει έλεγχος, μπορείς να αρνηθείς και να μας πεις μετά τι έγινε Δεν καταλαβαινεις τι λεω. Σε μπλοκο θα δεχτω τον ελεγχο το να ερθει ενας μπατσος απο το πουθενα και να ζητησει να με ψαξει ή το αμαξι χωρις λογο και αιτια απλα γιατι ετσι του θυμηθηκε ναι δεν θα το κανω. που όμως μπορεί να είναι και κλειστοί και η είσοδος σε αυτούς ελεγχόμενη Spect, πιο κάτω όμως λέει κι αυτό. Υποθέτω ότι αναφέρεται σε μαγαζιά. Μπορεί και να κάνω και λάθος. Στους δημόσιους χώρους συγκαταλέγονται,τέλος, και οι σταθμοί διακίνησης επιβατών με μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως μετρό, κτίρια επιβατών του αεροδρομίου, κ.λπ., χώροι δηλαδή προσβάσιμοι σε απεριόριστο αριθμό ατόμων, που όμως μπορεί να είναι και κλειστοί και η είσοδος σε αυτούς ελεγχόμενη την επομενη φορα κανε quote ολη την προταση. αναφερεται καθαρα σε αεροδρομια/λιμανια/σταθμους λεωφορειων-τρενων
DDevil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ο "ασβερκος" απ'εξω ειναι για την περιπτωση που καποιος θα κανει τσαμπουκα και φασαρια μεσα στο μαγαζι ωστε να προστατεψει την ιδιοκτησια και τους πελατες του μαγαζιου απο αυτον. Τι διαχωριζει το αμαξι απο το πορτ παγκαζ? ΕΠισης ολη την ωρα λες νομιζω και νομιζω ενω σου παραθετουμε λογικα επιχειρηματα και δεν εχεις κατι αλλο να το αντικρουσεις περα απο κατι που εσυ νομιζεις. Για διερχομενο αμαξι οχι αλλα οταν εγω πχ ειμαι σπιτι ή στη δουλεια και μου ερθει ο μπατσος και μου πει ανοιξε το αμαξι να το ψαξω η απαντηση θα ειναι "Τσου, ζε σελω" γιατι απλα δεν μπορει χωρις ενταλμα. Δεν καταλαβαινεις τι λεω. Σε μπλοκο θα δεχτω τον ελεγχο το να ερθει ενας μπατσος απο το πουθενα και να ζητησει να με ψαξει ή το αμαξι χωρις λογο και αιτια απλα γιατι ετσι του θυμηθηκε ναι δεν θα το κανω. Στους δημόσιους χώρους συγκαταλέγονται,τέλος, και οι σταθμοί διακίνησης επιβατών με μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως μετρό, κτίρια επιβατών του αεροδρομίου, κ.λπ., χώροι δηλαδή προσβάσιμοι σε απεριόριστο αριθμό ατόμων, που όμως μπορεί να είναι και κλειστοί και η είσοδος σε αυτούς ελεγχόμενη την επομενη φορα κανε quote ολη την προταση. αναφερεται καθαρα σε αεροδρομια/λιμανια/σταθμους λεωφορειων-τρενων Ωραια αφου νομιζεις οτι έχεις δικιο και εμεις άδικο κάντο έτσι.
dj_takis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 την επομενη φορα κανε quote ολη την προταση. αναφερεται καθαρα σε αεροδρομια/λιμανια/σταθμους λεωφορειων-τρενων Ναι, οκ. Το ξαναδιάβασα καλύτερα και έχεις δίκιο. Αρχικά νόμισα ότι είχε τελειώσει η παράγραφος που αναφερόταν σε αεροδρόμια κλπ, και έλεγε για άλλους χώρους κλειστούς με ελεγχόμενη είσοδο. Πάντως εγώ αν ποτέ μου συμβεί κάτι τέτοιο σαν το συμβάν που έγραψα, θα κάνω χρήση του δικαιώματός μου και θα φωνάξω την αστυνομία. Αν ισχύει ακόμα ξαναλέω, εφόσον έχω τρανταχτό παράδειγμα προσωπικά. Αν ο νόμος είναι με το μέρος του μαγαζιού, θα πάω πάσο. Αν είναι όμως με το μέρος μου, θα πάει αυτός πάσο. 1
DDevil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ναι, οκ. Το ξαναδιάβασα καλύτερα και έχεις δίκιο. Αρχικά νόμισα ότι είχε τελειώσει η παράγραφος που αναφερόταν σε αεροδρόμια κλπ, και έλεγε για άλλους χώρους κλειστούς με ελεγχόμενη είσοδο. Πάντως εγώ αν ποτέ μου συμβεί κάτι τέτοιο σαν το συμβάν που έγραψα, θα κάνω χρήση του δικαιώματός μου και θα φωνάξω την αστυνομία. Αν ισχύει ακόμα ξαναλέω, εφόσον έχω τρανταχτό παράδειγμα προσωπικά. Αν ο νόμος είναι με το μέρος του μαγαζιού, θα πάω πάσο. Αν είναι όμως με το μέρος μου, θα πάει αυτός πάσο. Επισης αυτο που έγραψε οτι ο άσβερκος θα μπει μέσα για την ασφάλεια του μαγαζιου ..... εεεε αυτο τι δηλαδη? εχουμε μπράβους? και παλι αστυνομια φωναζεις. Εντάξει κάποιοι δεν θέλουν να δεχτουν κάποια πράγματα εγω τους ευχομαι να μη μπλέξουν ποτε με δικαστηρια και αστυνομικους διοτι η απειθια ειναι ποινικο αδικημα οπως και το να σε τρέχει στα δικαστηρια πολιτης επειδη τον ακουμπησε ο μπραβος σου και να σου ζητάει μεγάαααλη αποζημιωση. Να ξέρουν οτι αυτα θέλουν λεπτους χειρισμους.Γιατι βλεπω τα έχουμε ολα ευκολα. Ο Σπεκτ δεν θέλει να τον ψάξει ο αστυνομικος αλλα η ιδέα να κάνει τραμπουκισμους ο άσβερκος πορταδορος δεν τον χαλάει βλέπω Κατα τα αλλα πεισε με και εξηγησε μου με λογικα επιχειρηματα ..... αφου ο καθενας οτι θέλει αποδεχεται ρε παιδια τι επιχειρηματα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί να ερευνηθούν το σπίτι μου ή ο επαγγελματικός χώρος μου κατά τη διερεύνηση; Το σπίτι ή ο επαγγελματικός χώρος σας μπορούν να ερευνηθούν μόνον εάν εξασφαλισθεί ένταλμα σύλληψης, εκτός εάν συγκατατεθείτε στην έρευνα εγγράφως. Εξουσία έρευνας της αστυνομίας Για τη διεξαγωγή έρευνας στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο σας απαιτείται ένταλμα έρευνας, εκτός εάν συγκατατεθείτε ρητώς και εγγράφως στην έρευνα. Το ένταλμα έρευνας πρέπει να είναι αιτιολογημένο. Εκδίδεται από δικαστή επαρχιακού δικαστηρίου βάσει πληροφοριών που του παρέχονται ενόρκως από την αστυνομία. Ο δικαστής πρέπει να πεισθεί ότι συντρέχουν εύλογοι λόγοι για την έκδοση του εντάλματος σύλληψης. Αστυνομικός δικαιούται να σταματήσει και να ερευνήσει το όχημά σας:- εάν έχει την εύλογη πεποίθηση ότι μπορεί να βρει ναρκωτικά, για να ελέγξει κατά πόσον στο όχημα βρίσκονται εκρηκτικές ύλες ή παράνομα όπλα. Η σωματική έρευνα πρέπει να διενεργείται από αστυνομικό του ίδιου φύλου. Αστυνομικός ο οποίος έχει εύλογες υπόνοιες ότι κατέχετε ναρκωτικά δικαιούται να σας σταματήσει και σας υποβάλει σε έρευνα και, εάν βρεθούν ναρκωτικά πάνω σας, να σας συλλάβει. Δεν έχετε δικαίωμα προσφυγής κατά της έκδοσης εντάλματος σύλληψης ή έρευνας. https://e-justice.europa.eu/content_rights_of_defendants_in_criminal_proceedings_-169-CY-maximizeMS-en.do?clang=el&idSubpage=2 τωρα πειστικες ή οχι για το οτι εισαι λαθος? Επισης αυτο που έγραψε οτι ο άσβερκος θα μπει μέσα για την ασφάλεια του μαγαζιου ..... εεεε αυτο τι δηλαδη? εχουμε μπράβους? και παλι αστυνομια φωναζεις. Εντάξει κάποιοι δεν θέλουν να δεχτουν κάποια πράγματα εγω τους ευχομαι να μη μπλέξουν ποτε με δικαστηρια και αστυνομικους διοτι η απειθια ειναι ποινικο αδικημα οπως και το να σε τρέχει στα δικαστηρια πολιτης επειδη τον ακουμπησε ο μπραβος σου και να σου ζητάει 100.000 ευρω αποζημιωση. Να ξέρετε κάποιοι εδω στο φορουμ οκ διαφωνουμε και δεν τρεχει τιποτα. εισαι μεσα στο μαγαζι και ειναι ενας μεθυσμενος και αρχιζει να σφαζει κοσμο με σπασμενο μπουκαλι/ποτηρι ο ασβερκος ειναι εκει για να τον σταματησει οπως ολοι οι σεκιουριταδες που δεν ειναι αστυνομοι και ειναι εξω απο τραπεζες κτλ. ΥΓ: και να εχει γινει σε γνωστο μου να του κοψουν το στομαχι με ποτηρι μεσα σσε μαγαζι
DDevil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί να ερευνηθούν το σπίτι μου ή ο επαγγελματικός χώρος μου κατά τη διερεύνηση; Το σπίτι ή ο επαγγελματικός χώρος σας μπορούν να ερευνηθούν μόνον εάν εξασφαλισθεί ένταλμα σύλληψης, εκτός εάν συγκατατεθείτε στην έρευνα εγγράφως. Εξουσία έρευνας της αστυνομίας Για τη διεξαγωγή έρευνας στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο σας απαιτείται ένταλμα έρευνας, εκτός εάν συγκατατεθείτε ρητώς και εγγράφως στην έρευνα. Το ένταλμα έρευνας πρέπει να είναι αιτιολογημένο. Εκδίδεται από δικαστή επαρχιακού δικαστηρίου βάσει πληροφοριών που του παρέχονται ενόρκως από την αστυνομία. Ο δικαστής πρέπει να πεισθεί ότι συντρέχουν εύλογοι λόγοι για την έκδοση του εντάλματος σύλληψης. Αστυνομικός δικαιούται να σταματήσει και να ερευνήσει το όχημά σας:- εάν έχει την εύλογη πεποίθηση ότι μπορεί να βρει ναρκωτικά, για να ελέγξει κατά πόσον στο όχημα βρίσκονται εκρηκτικές ύλες ή παράνομα όπλα. Η σωματική έρευνα πρέπει να διενεργείται από αστυνομικό του ίδιου φύλου. Αστυνομικός ο οποίος έχει εύλογες υπόνοιες ότι κατέχετε ναρκωτικά δικαιούται να σας σταματήσει και σας υποβάλει σε έρευνα και, εάν βρεθούν ναρκωτικά πάνω σας, να σας συλλάβει. Δεν έχετε δικαίωμα προσφυγής κατά της έκδοσης εντάλματος σύλληψης ή έρευνας. https://e-justice.europa.eu/content_rights_of_defendants_in_criminal_proceedings_-169-CY-maximizeMS-en.do?clang=el&idSubpage=2 τωρα πειστικες ή οχι για το οτι εισαι λαθος? εισαι μεσα στο μαγαζι και ειναι ενας μεθυσμενος και αρχιζει να σφαζει κοσμο με σπασμενο μπουκαλι/ποτηρι ο ασβερκος ειναι εκει για να τον σταματησει οπως ολοι οι σεκιουριταδες που δεν ειναι αστυνομοι και ειναι εξω απο τραπεζες κτλ. ΥΓ: και να εχει γινει σε γνωστο μου να του κοψουν το στομαχι με ποτηρι μεσα σσε μαγαζι Ναι εκει μπορει να παρεμβει ειναι άμυνα υπερ τριτων. Σε αυτο έχεις δικιο. Αλλα πάς τη κουβεντα αλλου ποιος μιλησε για επαγγελματικους χωρους ρε συ? εδω λεμε για μαγαζια που προσελκύουν κοσμο. Νυχτερινα , εμπορικα κτλπ σου παρεθεσε και ένας αλλος πιο πριν για αυτα. Προσεξε ομως ένας μπραβος μπορει να παρεμβει μονο στα πλαισια που θα μπορουσε να παρεμβει και ενας πολιτης άλλος του στυλ μου κάνεις επιθεση βρισκομαι σε άμυνα οποτε πρεπει να σε προσβάλλω για να την κοψω. Δεν παρεμβαινει με την ιδιοτητα του ασφαλιτη δεν ειναι αστυνομικος αυτο προσπαθω να σου εξηγησω. Οι σεκιουριτι καταρχην εχεις δει κανεναν με όπλο? απο αυτους που ειναι στα εμπορικα ή αλλου? ή στα σουπερμαρκετ δεν ειναι αστυνομικοι ρε συ και δεν ξερω τι παιζει σε άλλες χωρες αμα πάω θα δω και θα κινηθω αναλογα μιλαμε για Ελλαδα τωρα. Ο αστυνομικος προβλέπεται να κυκλοφορει με όπλο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 α δηλαδη το μπαρ μου δεν ειναι επαγγελματικος χωρος? Ενας χωρος μπορει να ειναι ταυτοχρονα και ιδιωτικος και επαγγελματικος! Απο τη στιγμη που παρεχει υπηρεσιες/αγαθα ειναι επαγγελματικος χωρος ειτε μιλαμε για γυραδικο, ειτε για κλαμπ, ειτε για μπουρδελο, ειτε για γραφειο τελετων
DDevil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 α δηλαδη το μπαρ μου δεν ειναι επαγγελματικος χωρος? Ενας χωρος μπορει να ειναι ταυτοχρονα και ιδιωτικος και επαγγελματικος! Απο τη στιγμη που παρεχει υπηρεσιες/αγαθα ειναι επαγγελματικος χωρος ειτε μιλαμε για γυραδικο, ειτε για κλαμπ, ειτε για μπουρδελο, ειτε για γραφειο τελετων Ωραια για να καταλαβω επειδη δεν βγάζουμε ακρη δηλαδη εσυ τι υποστηριζεις? οτι δεν μπορει η αστυνομια να κάνει εφοδο σε ένα μαγαζι και να ζητησει χαρτια ή να ψάξει οτι ειναι άμεσα προσβάσιμο χωρις να ειναι κλειδωμενο και σε κοινή θέα? και επισης ο πορτιέρης μπορει να αρνηθει την εισοδο στον οποιονδήποτε? προσεξε μιλάμε για μαγαζια νυχτερινα και εστιασης γενικοτερα ή σε εμπορικα καταστηματα εγω δεν έμπλεξα πουθενα τον επαγγελματικο χώρο και τα γραφεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις