Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και διαβάζωντας τη συζήτηση αυτή, έτυχε αυτή τη στιγμή να ακούω αυτό το τραγούδι στο RThess

Προφητικό.....

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα αυτο το φαινομενο αρχισε να υπαρχει απο τοτε με την κριση στην Ελλαδα,οσο περιεργο και αν ακουγεται. Πολλες φορες εχω παρατηρησει ατομα (μεσης και μεγαλης ηλικιας) να διασχιζουν το δρομο παραμιλωντας. Γενικα πρεπει να εχουμε να ματια μας 14!

Mηπως εχουν hands free?

Αρσενικές γάτες. Ότι χειροτερο παίζει να πετύχεις στο δρόμο.

χαχα καλο.  Μαυρες αρσενικες γατες ομως?

Δημοσ.

Μερικοί -ονόματα δε λέμε- ξεχνάνε ότι περπατάνε και σε ράγες :ph34r:

Του έκανα νόημα να το κόψει δεξιά αλλά κοιμοταν. Έχετε δίκιο δεν προσέχουν καθόλου.

• Like 3
Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει όταν οδηγώ με το αμάξι βλέπω τους ανθρώπους και δεν προσέχουν καθόλου και πρέπει να τους προσέχω εγω. Είναι σαν να είναι χαμένοι στο διάστημα περπατάνε στο δρόμο και το μυαλό είναι αλλού και ξεχνάνε ότι περπατάνε στο δρόμο.

Ναι ισχυει.Βασικά επειδη κάποιος κοσμος κοιμάται ορθιος και δεν προσέχει ουτε οταν οδηγει ουτε οταν βαδιζει στο δρομο καλο ειναι αν εισαι οδηγος να εχεις τα μάτια σου πάντα μπροστά και επισης αν οδηγεις μηχανη προσοχη μεγάλη να έχεις ολα τα εξαρτήματα που θα σε σώσουν πχ κρανος  και να προσέχεις τους περιεργους οδηγους. Γιατι μετα αν ο άλλος σου κοψει το ποδι και μεινεις μισος οτι αποζημιωση και να πάρεις ή συγγνωμες να ακουσεις δεν φτιάχνει κάτι. Δυστυχως οποτε προσοχη απο ολους να μην έχουμε ατυχηματα.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε πως ο δρόμοι είναι για τ αμάξια και τα πεζοδρόμια για τους πεζούς! Ούτε τ αμάξια για το πεζοδρόμιο, ούτε και οι πεζοί μεςα Στο δρόμο! Και επιτέλους πάρτε τα τιμόνια απο κάτι 80αρηδες γεροπερηφανους κινητούς χαρους! Για τους πατεράδες μας μιλάω! Καλό κάνουμε και σ αυτούς αλλά και στους γύρω μας!

• Like 2
Δημοσ.
Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε πως ο δρόμοι είναι για τ αμάξια και τα πεζοδρόμια για τους πεζούς! Ούτε τ αμάξια για το πεζοδρόμιο, ούτε και οι πεζοί μεςα Στο δρόμο! Και επιτέλους πάρτε τα τιμόνια απο κάτι 80αρηδες γεροπερηφανους κινητούς χαρους! Για τους πατεράδες μας μιλάω! Καλό κάνουμε και σ αυτούς αλλά και στους γύρω μας!

Εκθεση πρεπει να πατωνες ε? Για καλεσμενος του Αυτια παντως θα ελεγες.

Δημοσ.

Εγώ εκεί που οδηγούσα ήταν μια γυναίκα στη στάση και τη στιγμή που περνάω αυτή λέει σε κάποιον που πρέπει να έβλεπε (γιατί δεν υπήρχε κάποιος δίπλα της ) αντε και στο διάολο και έφυγε τρέχοντας.. στο τσακ πρόλαβα και φρέναρα..

Δημοσ.

Εγώ εκεί που οδηγούσα ήταν μια γυναίκα στη στάση και τη στιγμή που περνάω αυτή λέει σε κάποιον που πρέπει να έβλεπε (γιατί δεν υπήρχε κάποιος δίπλα της ) αντε και στο διάολο και έφυγε τρέχοντας.. στο τσακ πρόλαβα και φρέναρα..

Τζαμπα θα την σκοτωνε ο φανταστικος της φιλος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...