Vapir Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μιας και το ξέχασα προτείνω μιας και μπήκαμε στο 16 να μας δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία με offtopic ή κάποιο ανάλογο topic , ποιος θέλει να ανοίξει poll ή να μαζέψει υπογραφές? :PPP θα έστελνα pm σε mod αλλα δεν είμαι σε κατάσταση τώρα κ φοβάμαι μη το ξεχάσω αύριο :PPκαι επι του θέματος τώρα πρέπει να πάω για ύπνο επειγόντως , αγόρασα το grim dawn , παραλίγο να αγοράσω το gta v αλλα συνειδητοποιησα οτι δεν θα τρέχει καλά , μετά παραλίγο να αγοράσω το ESO που θυμήθηκα οτι δεν έχει συνδρομή και δεν το έχω παίξει και τέλος παραλίγο να αγοράσω με προπαραγγελία το dragon's dogma προσφορές παντού ! O_Oπάω για νάνι , φιλιά , χικ
dreaming123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά σε όλους με ΥΓΕΙΑ πάνω απο όλα!!!
gavros10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Χρονια πολλα ρεμαλια και κοριτσια. Καλη χρονια, σας ευχομαι να δειτε οσα troll post επιθυμειτε στο μπλα μπλα το 2016! Υγεια, ονειρα, πραξεις οι σοβαρες ευχες μου.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ενίσταμαι στην μέτρηση της χρονολογίας η οποία βασίζεται σε ένα δόγμα. Καλή χρονιά.Ευτυχισμένο το 35 μετά Τοξοβόλου. 1
Anorymous Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 ελπιζω το 16 να ειναι καλυτερο απο το 15 οχι τιποτα αλλο εχει και μια μερα παραπανω και οριακα την παλεψαμε το 15 με αυτα που εγιναν 1
AntiCambeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά με τρελές ΤρολοΠαρασκευές και σούπερ προσφορές.
thant Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά και καλή τύχη σε όλους!!!και λέω "τύχη" γιατί κι αυτοί που ήταν στον τιτανικό ήταν υγιέστατοι αλλά δεν είχαν τύχη.
star12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Άρα μας λες ότι κάθε φορά που γράφεις ανέκδοτο, μιλάει η σαμπάνια. οχι κατι αλλο μιλαει αλλα ας μη το επεκτεινουμε καλυτερα
xpapias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 2016. Παρασκευή. Και ούτε ένα τρολοθρεντ. Να ανησυχούμε;
astrosunnefo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλή μου χρονιά Εξκιουζέ μουά, δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ! Καλή χρονιά σε όλους. Με την ευχή: ό,τι κάνετε να πιάνει τόπο. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα