Moderators Malthador Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά! Μου έκαναν δώρο ένα smartwatch (moto 360) από Public, το οποίο: α) δεν ανοίγει β) λείπει η βάση φόρτισης από μέσα. Έχει κάρτα αλλαγής μέσα, το θέμα μου είναι ως τι το επιστρέφω; Γίνεται να το επιστρέψω ως DOA και να ζητήσω να αντικατασταθεί με άλλο καινούριο ή να πάρω πιστωτικό; Σε αυτή την περίπτωση είμαι σίγουρος ότι θα θεωρήσουν ότι έχω αφαιρέσει το φορτιστή, πως αποδεικνύω ότι δεν ήταν μέσα εξαρχής; Επίσης, τα smartwatches δεν έρχονται με σφραγισμένη συσκευασία;
SOADNICK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Have fun, αν μπορεις παρε πιστωτικο. Ειχα επιστρεψει κατι ακουστικα τελη Ιουνιου ως ελαττωματικα, ηταν, μονο που μεχρι να μου δωσουν τα νεα περασε μηνας+, και τα ειχαν σε stock.
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 οταν στο εφεραν ηταν σφραγισμενο ή το ειαν ανοιξει πριν? γιατι αν πχ το ειχε αυτος που στο εκανε δωρο και στο εδωσε χωρις να σου βαλει το φορτιστη τοτε θα φανεις λιγο μαλακας. Αν στο εφερε οπως το πηρε απο το μαγαζι και δεν ειχε το φορτιστη τοτε πας και τους το λες. Αν ηταν μεσα στη βδομαδα ναι ζητας DOA εφοσον δεν ανοιγει. Αν και μπορει να μην εχει μπαταρια και για αυτο να μην ανοιγει και χωρις βαση φορτισης δεν μπορεις να κοιταξεις αν ειναι ελλατωματικο ή απλα δεν εχει μπαταρια
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 οταν στο εφεραν ηταν σφραγισμενο ή το ειαν ανοιξει πριν? γιατι αν πχ το ειχε αυτος που στο εκανε δωρο και στο εδωσε χωρις να σου βαλει το φορτιστη τοτε θα φανεις λιγο μαλακας. Δεν παίζει αυτό το σενάριο. Αν στο εφερε οπως το πηρε απο το μαγαζι και δεν ειχε το φορτιστη τοτε πας και τους το λες. Αν ηταν μεσα στη βδομαδα ναι ζητας DOA εφοσον δεν ανοιγει. Αν και μπορει να μην εχει μπαταρια και για αυτο να μην ανοιγει και χωρις βαση φορτισης δεν μπορεις να κοιταξεις αν ειναι ελλατωματικο ή απλα δεν εχει μπαταρια Εμ, αυτό είναι άλλο ένα θέμα που έχω. Δεν μπορώ να τσεκάρω αν είναι ελαττωματικό αν δεν έχω φορτιστή. Αλλά τι διάολο, ανοίγουν και τις μη εκθεσιακές συσκευασίες τώρα στα καταστήματα (δεν ήταν εκθεσιακό κομμάτι); Υποτίθεται ότι αυτά τα μαραφέτια έρχονται με λίγη μπαταρία μέσα τους. Το θέμα είναι, πάω αύριο το παίζω κινέζος και τους λέω «θέλω να επιστρέψω αυτό και θέλω να μου δώσετε πιστωτικό» ή κάθομαι σαν good citizen και τους εξηγώ εξαρχής τα προβλήματα προκειμένου να τους αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 καλα παντα κρατα μη καβατζα κανεις τον καλο πολιτη και βλεπεις. Αν αρχιζουν και το παιζουν ιστορια τοτε παιζεις τον τουρκο οχι τον κινεζο καλη τυχη πανως! εγω πηγα το mp3 μου για σερβις 30/11 ακομη τιποτα και το κακο ειναι οτι δεν ειμαι ελλαδα να κανω οτι χρειαζεται
0verc0me Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αν την αποδειξη την εχει αυτος που σου εκανε το δωρο (λογικα αυτος την εχει) γιατι δεν του το λες να το αναλαβει εκεινος, δηλαδη να το παει πισω και να πει οτι αγορασε το ταδε smartwatch και ελειπαν απο μεσα ο φορτιστης κλπ; Ειδαλλως του το λες και πιθανον σου δινει την αποδειξη και αναλαμβανεις εσυ (ουτως η αλλως το ποσο κανει το ξερεις, μιας και ξερεις και το μαγαζι απ'οπου το πηρε)
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αν την αποδειξη την εχει αυτος που σου εκανε το δωρο (λογικα αυτος την εχει) γιατι δεν του το λες να το αναλαβει εκεινος, δηλαδη να το παει πισω και να πει οτι αγορασε το ταδε smartwatch και ελειπαν απο μεσα ο φορτιστης κλπ; Ειδαλλως του το λες και πιθανον σου δινει την αποδειξη και αναλαμβανεις εσυ (ουτως η αλλως το ποσο κανει το ξερεις, μιας και ξερεις και το μαγαζι απ'οπου το πηρε) Δεν έχει νόημα να το αναλάβει άλλος. Κατ' αρχάς έχω κάρτα αλλαγής και κατά δεύτερον εγώ θα το διαχειριστώ καλύτερα.
zio10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Σε περίπτωση έπεσες...Ξεκίνα με τα πράγματα όπως έχουν, αν πέσεις σε νορμάλ υπάλληλο πιστεύω θα βγάλεις άκρη. Εννοώ ότι θα το θεωρήσει λίγο παράξενο κάποιος να ανοίξει ένα δώρο, να πάρει το φορτιστή από μέσα και μετά να το επιστρέψει...
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Για να μην αναφέρουμε μόνο τα αρνητικά των πολυκαταστημάτων, τα παιδιά στο Public του Golden Hall με εξυπηρέτησαν χωρίς πολλά πολλά, παρόλο που πήγα προετοιμασμένος να παίξω ξύλο. Μου έδωσαν πιστωτικό, χωρίς να το αναλύσουν το θέμα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Για να μην αναφέρουμε μόνο τα αρνητικά των πολυκαταστημάτων, τα παιδιά στο Public του Golden Hall με εξυπηρέτησαν χωρίς πολλά πολλά, παρόλο που πήγα προετοιμασμένος να παίξω ξύλο. Μου έδωσαν πιστωτικό, χωρίς να το αναλύσουν το θέμα. να μη λεμε μονο τα θετικα! 30/11 ακομη δεν εχω νεα απο το σερβις
zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Επίσης τα public δίνουν εύκολα και τα λεφτά σου πίσω αν θέλεις, εκτός από πιστωτικό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Επίσης τα public δίνουν εύκολα και τα λεφτά σου πίσω αν θέλεις, εκτός από πιστωτικό. ειναι υποχρεωμενοι να στα δωσουν πισω αντικατασταση-επισκευη-πιστωτικο-επιστροφη χρηματων. Αν δεν μπορουν να γινουν τα δυο πρωτα βασικα διαλεγεις απο τα δυο τελευταια 1
zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 ειναι υποχρεωμενοι να στα δωσουν πισω αντικατασταση-επισκευη-πιστωτικο-επιστροφη χρηματων. Αν δεν μπορουν να γινουν τα δυο πρωτα βασικα διαλεγεις απο τα δυο τελευταια Εννοώ ότι το κάνουν χωρίς καμία προσπάθεια ακόμα κι αν απλά θέλεις να επιστρέψεις κάτι, όχι απαραίτητα για ελαττωματικό προϊόν.
sistah Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 να μη λεμε μονο τα θετικα! 30/11 ακομη δεν εχω νεα απο το σερβις Αυτοι που εχουν safety net aka εχουν πληρωση extra εγγυηση αν δεν κανω λαθος εχουν προτεραιοτητα. Γενικα γινεται πανικος στο service ειδικα στις γιορτες. Και γενικα να ξερετε, πολλοι ρωτανε στα ταμεια ποση εγγυηση εχει αυτο που παιρνουν και απαντανε 1 χρονο. Δεν ειναι ενας χρονος η εγγυηση στην Ευρωπη αλλα 2. Απλα το public αναλαμβανει να ασχοληθει για 1 χρονο. Γενικα οτι αναφερει μεσα στο warranty ειναι και αυτο που ισχυει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 δεν ισχυει ακριβως αυτο με τα 2 χρονια αν θυμαμαι καλα αλλα δεν ειμαι και σε θεση να το ψαξω τωρα γιατι εχω διαβασμα εμενα βασικα αργει γιατι περιμενουν απαντηση απο τη Σονι , αν ηθελα θα μπορουσα να ζητησω να μου δωσουν αλλο μπ3 να κανω τη δουλεια μου αλλα δεν ειμαι ελλαδα παντως 1.5 μηνα παει πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα