anwnymh29 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Θα στα φέρει ο οπαπ μαζεμένα εσένα Απο το στομα σου και στου ΟΠΑΠ το αυτι!! Καλοφόρετο. χαχαχαχαχαχαχα 2
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Amalia Brut 1.5L Μάλλον θα το τιμήσω αύριο βράδυ. 1
Dare-Devil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 O αι Βασίλης δεν με συμπαθεί και με τόσους φόρους, προκαταβολές φόρων κτλ δυσκολεύεται να μου πάρει δώρο! Θα την κλείσει την επιχείρηση του έτσι όπως πάει ! Οπότε αγόρασα ένα Lumia 640 LTE και έγινα ο αι Βασίλης για την αδερφή μου και της πήρα ένα Lenovo G50-80 https://www.skroutz.gr/s/7599788/Lenovo-G50-80-i5-5200U-4GB-500GB-W8.htmlΕπίσης εκτελώ χρέη αι Βασίλη και για την κοπέλα μου όπου θα πάρει (οταν με το καλό έρθουν) μερικά βιβλία για το αγαπημένο της hobby το διάβασμα για το οποίο βγάζω σπυριά ! Παλιοκουλτουριάρηδες !
GabrielConnor Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 ενα new nintendo 3ds xl και πολυ βασιλοπιτα. Κοίτα να δείς, το ίδιο δώρο πήραμε!
mary Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Περιμενει τις εκπτωσεις για να μου φερει δωρο. Θα κανει τρελο ντου εκεινη τη μερα 3
nickarmy Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 δώρο στον εαυτό μου star wars armada και x wing .... , μπογιές , σωλήνες και εργαλεία dremel . ένα ρούχο για επάνω απο το πουκάμισο (εντάξει μου είπαν οτι τους το είχαν κάνει δώρο και δεν το ήθελαν , no problem at all) ένα πουκάμισο money σοκολάτες και περιμένω άλλο ένα ακόμα Ο φετινός απολογισμός είναι άριστος μπορω να πώ
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Περιμενει τις εκπτωσεις για να μου φερει δωρο. Θα κανει τρελο ντου εκεινη τη μερα Σε νιώθω! Λίγες μέρες μείνανε 1
Apoll Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλή κρονιά, κρόνια πολλά! Για πείτε ρε, τί σας έφερε ο αη Βασίλης; Εμένα μου έφερε ένα κασκόλ, μια κρέμα προσώπου κι ένα επιτραπέζιο. α) Είχα την εντύπωση ότι υπάρχει μία ελάχιστη ηλικία για να γίνει κάποιος μέλος του φόρουμ. β) Κόψε το "ρε" γ) Ο Santa φέρνει δώρα τα Χριστούγεννα και όχι την Πρωτοχρονιά.
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Περιμενει τις εκπτωσεις για να μου φερει δωρο. Θα κανει τρελο ντου εκεινη τη μερα πότε είναι οι εκπτώσεις; θέλω να πάρω ένα παντελόνι αλλά θέλω να φροντίσω να χω χάσει τα Χ κιλά των εορτών που πήρα
xpapias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 θέλω να φροντίσω να χω χάσει τα Χ κιλά των εορτών που πήρα Μεγάλη κουβέντα είπες! Άσε από αύριο έχει αυστηρή δίαιτα γιατι δε μου κανει τίποτα πια.
mary Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 πότε είναι οι εκπτώσεις; θέλω να πάρω ένα παντελόνι αλλά θέλω να φροντίσω να χω χάσει τα Χ κιλά των εορτών που πήρα Τυπικα στις 11/1 αλλά εχω την υποψια πως απο Δευτερα 4/1 θα εχουν ηδη βγαλει. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Τυπικα στις 11/1 αλλά εχω την υποψια πως απο Δευτερα 4/1 θα εχουν ηδη βγαλει.Με βολευει το 11.1 να χω μαζεψει κ ευρωπουλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα