Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγκεκριμένα θέλω να ρωτήσω για τον πατέρα μου αλλά μπορείτε μετά να το συνεχίσετε για γενικότερα δώρα. Είναι 52 ετών και θέλω να του πάρω δώρο κάτι καλό, για να μείνει. Σκέφτηκα αρχικά να του πάρω μανικετόκουμπα αλλά δεν έχει τέτοια πουκάμισα, μετά σκέφτηκα μια καλή ζώνη ή έναν αναπτήρα. Τελικά κατέληξα σε έναν αναπτήρα στυλ zippo με χαραγμένα τα αρχικά του. Για αναπτήρες βρήκα τις παρακάτω σελίδες στο internet αλλά δεν έχω επικοινωνήσει μαζί τους για να δω αν μπορούν να κάνουν αυτό που ακριβώς θέλω.

Link.png Site: tze.gr

Link.png Site: luxe.gr

Link.png Site: zippogreece.gr

Μήπως έχετε κάποιο άλλο site στο μυαλό σας; Έχετε "συνεργαστεί" με κανένα από τα παραπάνω;

Την ιδέα της ζώνης δεν την έχω αποκλείσει και γενικά αν έχετε κάποια άλλη ιδέα θα ήθελα να την ακούσω.

Ευχαριστώ, Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους!!!

Δημοσ.

Γενικά, αυτού του σκεπτικού είμαι κι εγώ. Δώρα χρηστικά και δώρα που μένουν.

Εφόσον ο πατέρας σου είναι καπνιστής, νομίζω πως η ιδέα ενός zippo είναι πολύ καλή (όπως και μια καλή ταμπακιέρα, αν του αρέσουν) - γιατί είναι κάτι που θα χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του. Μάλιστα, θα μπορούσες να χαράξεις και τίποτε άλλο, καίτοι και τα αρχικά του είναι μια χαρά.

Δεν έχω αγοράσει κάτι απ' τις σελίδες που αναφέρεις. Προσωπική εμπειρία έχω απ' το mertzios.gr, απ' όπου είχα πάρει έναν zippo για δώρο, κι έμεινα υπέρ το δέον ευχαριστημένη. Εκεί ανέφερε πως ήταν δωρεάν η χάραξη. Φαντάζομαι και στα καταστήματα που αναφέρεις, δε νομίζω πως χρεώνεται η χάραξη. Κι αν χρεώνεται δε νομίζω να είναι τίποτα υπερβολικό. Δες αν αναφέρεται κάτι στην σελίδα, ή επικοινώνησε μαζί τους. 

Δημοσ.

Μανικετόκουμπα, γραβάτες, ζώνες, αναπτήρες Ζίπο, πουροκόφτες, φλασκιά, ταμπακιέρες... 'Ολα τόσο κρύα και ξενέρωτα. Φυσικά θα μείνουν...σε ένα συρτάρι καταχωνιασμένα και θα χρησιμοποιηθούν ελάχιστες φορές.

Εκτός και αν ο πατέρας σου φοράει κοστούμι στην δουλειά του, όπου τα 3 πρώτα θα τα χρησιμοποιήσει (αν όχι, θα τα βάζει το πολύ μια φορα το χρόνο σε καμιά γιορτή μέχρι να ξεχάσει ότι υπάρχουν).

Ο Ζίπο κουράζει...γέμισέ τον, άλλαξε πέτρα, μα γιατί βρωμάει τόσο, πάλι θέλει ανταλλακτικο. Φλασκί...τέλεια, όλοι θα νομίζουν ότι είναι αλκοόλας. Πουροκόφτης - ταμπακιέρα: happy 1990!

Κάνε καμιά περιγραφή του ανθρώπου μπας και υπάρξει καμιά καλή πρόταση.

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί να μην είναι χρηστικά στην καθημερινότητά σου και να τα φάει το συρτάρι; Αν είσαι με τις φόρμες όλη μέρα και κάθε μέρα, ναι, ας μην το πάρεις. Αλλά, υπάρχουν και zippo που μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια χαρά, κι ας μην έχει γίνει πετσί σου το κοστούμι. Εξαρτάται απ' το τι θ' αγοράσεις. Βέβαια, είναι αναλόγως και το γούστο τού καθενός. Ok. Εγώ, για παράδειγμα, αν κάπνιζα, μια χαρά χτυπούσα έναν zippo και μια ταμπακιέρα. Κι αυτά θα χρησιμοποιούσα, κατ' αποκλειστικότητα - χωρίς να είμαι με ταγιέρ.

Δημοσ.

και εγώ συμφωνώ με τον astrosunnefo, ταμπακιέρα και φλασκί δεν θα χρησιμοποιήσει αλλά τον zippo γιατί όχι; Με το γέμισμα που λες, αυτούς που έχει τώρα πάλι μόνος του τους γεμίζει, αυτό με τη πέτρα όμως δεν το ξέρω, κάθε πότε χρειάζεται αλλαγή; Επειδή μίλησες για κρύα δώρα να σου πω πως έχω στο μυαλό μου να τον πάρω και ένα καθημερινό πουκάμισο ή μια μπλούζα, αλλά θέλω και κάτι τέτοιο για να μείνει. 

EDIT: μπορεί να του πάρω ένα bracelet για το ρολόι του, καινούργιο ρολόι όχι γιατί ξέρω πως δεν θέλει να το αλλάξει. 

Δημοσ.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

δοκίμασε όταν είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα (το τσιγάρο) αλλά δεν του είχε αρέσει, τώρα αν υπάρχει κάτι καινούργιο δεν ξέρω.

Δημοσ.

Αν είναι fan των κομπολογιών, μπορείς να του πάρεις κι ένα κομπολόι. Ή μπεγλέρι. Μπορεί να είναι αρωματικό, με ημιπολύτιμους λίθους, φίλντισι, μάτι γάτας, συνδυασμούς υλικών κλπ. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία, και με τιμές προσιτές.

Ρίξε μια ματιά εδώ...

http://www.ergastiri-kompologioy.com/%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BB%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%B1/

• Like 1
Δημοσ.

Ψηφιζω κομπολοι ή/και ηλεκτρονικό τσιγάρο. Κομπολοι παντα μένει και ειναι παρέα. Και τα 2, οτι πρεπει για διακοπή καπνίσματος.

• Moderators
Δημοσ.

Παρε του μια καλη ζωνη. Τι budget εχεις? Μπορεις να του παρεις μια που να μην ειναι ιδιαιτερα δεσμευτικη παντως.

Δημοσ.

Απο καθαρα ουδετερη ματιά αλλα ταυτόχρονα απο προσωπικη εμπειρια
Ο ανθρωπος ειναι 52 ετων (κρισιμη ηλικία).Το να του παρεις κατι σχετικο με ποτό ή κάπνισμα το οποιο θα ειναι ωραιο και έμμεσα θα του "διεγειρει" την επιθυμία για καπνισμα,θα στο απετρεπα. Καλυτερα κατι προκειμενου να το διακοψει,οπως πολυ ωραια αναφερθηκε ενα πολυ ωραιο κομπολοϊ.

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις ιδέες σας, το στυλό που αναφέρθηκε μου αρέσει γενικά σαν δώρο αλλά δεν του ταιριάζει, δεν είναι στην καθημερινότητα του, τώρα να βγάζει τον "χρυσό" στυλό για να συμπληρώσει το Τζόκερ δεν πολύ αξίζει. ζώνες που αναφέρθηκαν έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει κάτι το ιδιαίτερο. το budget που ρώτησε κάποιος κυμαίνεται αναλόγως το δώρο, για ζώνη 50€, για zippo 80€ και γενικά έχω μια 250άρα στην άκρη που αν αξίζει το δώρο θα τα δώσω. Θα σκεφτώ και την ιδέα του κομπολογιού. 

Στο ίδιο κλίμα με τον Adon1s, θα έλεγα να του πάρεις ένα Fitbit βραχιολάκι. Πρωτότυπο δώρα και θα τον παρακινήσει να κάνει μια πιο υγιεινή ζωή.

σαν ιδέα μου άρεσε, αλλά δεν είναι καθόλου της τεχνολογίας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...