papars Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά σε όλους. Ψάχνω μαξιλάρι σώματος 130 x 40 εκ. (με απλό σχήμα λουκάνικου) Η χρήση είναι για αγκαλιά στον ύπνο. (όχι διακοσμητικό) Οπότε πρέπει να είναι εξωτερικά βαμβακερό, υποαλλεργικό και στα σχετικά. Συνήθως το παραγγέλνω από το εξωτερικό αλλά θα ήθελα να το βρω τοπικά. Ρώτησα σε μερικά μαγαζιά αλλά με κοιτάγανε παράξενα. Και σε μια εταιρία στρωμάτων μου έδωσαν τιμή που με φτάνει να πάω Αγγλία να κάτσω μερικές μέρες και να φέρω από εκεί ... Εναλλακτικά θα μπορούσα να αλλάξω την γέμιση από αυτό που έχω. Είναι κάτι σαν πλαστικό μπαμπάκι. Προσπάθησα να το πλύνω αλλά έγινε όλο σβόλους και δεν στρώνει. Δεν με ενδιαφέρει η λύση του κίτρινου "αφρολέξ" που είναι κοινό σε φτηνά στρώματα. Η παραπάνω διάσταση με καλύπτει γιατί έχω αρκετά καλύμματα.
Iris_89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ψάξε σε πολυκαταστήματα και λοιπά μαγαζιά μαξιλάρι ύπνου (συνήθως γίνεται και για θηλασμό) για εγκύους. Είναι το ίδιο που θες εσύ για ύπνο, παραπάνω από 60-70 δε θα έχει.
papars Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Βρήκα για έγκυες αλλά είτε δεν είναι λουκάνικα (έχουν κάποιο S σχήμα) είτε είναι πολύ σκληρά για να παίζουν το ρόλο σφήνας.
Iris_89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 http://www.ursafe.gr/gia-ti-mama-gia-enilikes-eidika-maxilaria-stirixis/pillows-germany/maxilari-solinas-pollaplon Αυτό δηλαδή δεν σου κάνει?
papars Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 http://www.ursafe.gr/gia-ti-mama-gia-enilikes-eidika-maxilaria-stirixis/pillows-germany/maxilari-solinas-pollaplon Αυτό δηλαδή δεν σου κάνει? Θέλω τη συγκεκριμένη διάσταση γιατί έχω πολλές μαξιλαροθήκες, Αυτά για έγκυες είναι αρκετά μεγαλύτερα. Για το στρατό το θες; Όχι, για καθημερινό ύπνο στο σπίτι. Το αλλάζω κάθε 5 - 6 μήνες αλλά μέχρι τώρα το αγόραζα από εξωτερικό. Κοιτάω μήπως βρω τοπική εξυπηρέτηση.
idomeneas7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αφού το αλλάζεις τόσο συχνά, γιατί δεν παίρνεις γέμιση μαξιλαριού (pillow stuffing αν θες απ'οξω) και να το φτιάχνεις μόνος σου? Δηλαδή να γεμίσεις μια μαξιλαροθήκη και να βάζεις άλλη μια από πάνω. Πιό φτηνά θα σου έρθει και θα μπορείς να το κάνεις όσο αφράτο/σκληρό θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα