idomeneas7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Άν μένεις με γονείς ή αν έχεις καμια κοπελιά κοντά ζήτα της ξεβαφτικό νυχιών την επόμενη φορά. Μπορεί να μην το ξέρουν, αλλά είναι ασετόν Πολύ πιθανό να είναι κανένα acetone free και να τρίβεται τζάμπα.
idomeneas7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ε ναι, πλέον είναι η gluten-free εκδοχή του ξεβαφτικού γιατί όταν κάτι είναι "Χ free" θα είναι και καλύτερο στο μυαλό του καταναλωτή.
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά, ωραία η χημεία, αλλά πιο ξεκούραστο πράγμα από ξυραφάκι για τα γένια, δεν. Πιο εύκολο από το ασετόν το ξυραφάκι; Θα το έχω υπόψη μου...
opera Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Πιο εύκολο από το ασετόν το ξυραφάκι; Θα το έχω υπόψη μου... Πρέπει να κεντράρεις καλά όμως αλλιώς το ένα δάχτυλο θα σου βγει πιό παχουλό από το άλλο. 2
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Πρέπει να κεντράρεις καλά όμως αλλιώς το ένα δάχτυλο θα σου βγει πιό παχουλό από το άλλο. Θα μείνω με το ασετόν! Και μερικά πλυσίματα με σαπούνι μετά και όλα οκ!
funbreaker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως το έκανα με νυχοκόπτη και τσιμπιδάκι και μια χαρά έφυγε η μεγάλη ποσότητα. Αυτό που έμεινε δεν με ενοχλεί και θα φύγει μόνο του σε 1-2 μέρες.
nick#18 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Γενικα με το που "υδρωσει" το χερι.. η το δερμα εκει που εχει πεσει, αρχιζει να ξεκολλαει.. 1-2 μερες με κανα 2 ντουζ +πλυσμο χεριων κλπ θα δεις οτι ξεκολλαει.. εχει τυχει να "χτυσω" αντιχειρα και δεικτη οσο δεν παει.. σπαστικο αλλα σε 3 μερες ηταν μια χαρα! 2
georgemvg Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 +1 στο ξυραφάκι astor. Ο μόνος τρόπος για να ξεκολλήσω δυο δάχτυλα όταν κόλλησαν μεταξύ τους. Και προφανώς δεν κέντραρα καλά και είχα το αποτύπωμα του ενός στο αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα