Eleni30STM Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας insomniacs! Να ρωτησω.. εχει παει κανενας στη Νεα Υορκη; Γενικες συμβουλες για να μεινω, να δουλεψω; Και που;
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Εγω. Τι ψάχνεις ακριβώς? Πλάκα κάνω. Υποθέτω ότι τρολαρεις. Πολύ weird μου φάνηκε το ερώτημα σου. No offense
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Έχουμε και κάποιος που μένουν μόνιμα, λογικά θα δουν το θέμα σου!
Eleni30STM Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Εγω. Τι ψάχνεις ακριβώς? Πλάκα κάνω. Υποθέτω ότι τρολαρεις. Πολύ weird μου φάνηκε το ερώτημα σου. No offense Γιατι weird καλε; και οχι δεν τρολαρω!
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορείς να πας έτσι απλά σε μια άλλη χώρα να δουλέψεις. Μην κοιτάς την Ελλάδα που έρχεται και η κουτσή Μαρία. Δώσε πιο πολλά info αν θες να σου προτείνουμε κάτι.
tsifotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν πας ετσι ευκολα εκει για δουλεια.Εχεις καποια special skills;Αμερικανικη υπηκοοτητα;Συγγενεις που μενουν εκει ή και εργοδοτη που σε εχει αναγκη;Δεν ειναι Λονδινο ή γενικα Ευρωπη να πηγαινεις για δουλεια επειδη απλα θες...
Eleni30STM Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν πας ετσι ευκολα εκει για δουλεια. Εχεις καποια special skills; Καποιον που σε χρειαζεται; Αμερικανικη υπηκοοτητα; Συγγενεις που μενουν εκει ή και εργοδοτη που σε εχει αναγκη; Δεν ειναι Λονδινο ή γενικα Ευρωπη να πηγαινεις για δουλεια επειδη απλα θες... ναι εχεις δικιο..στην Αμερικη ειδικα δεν γινεται να μεινεις εαν δεν πληρεις καποια απο αυτες τις προυποθεσεις που ειπες. Βεβαια, εαν καποιος εχει πτυχιο απο τη σχολη μεταφραση και διερμηνεια, πως θα μπορουσε να παει σαν ελευθερος επαγγελματιας εκει;
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 ναι εχεις δικιο..στην Αμερικη ειδικα δεν γινεται να μεινεις εαν δεν πληρεις καποια απο αυτες τις προυποθεσεις που ειπες. Βεβαια, εαν καποιος εχει πτυχιο απο τη σχολη μεταφραση και διερμηνεια, πως θα μπορουσε να παει σαν ελευθερος επαγγελματιας εκει; οτιδηποτε εκτος ευρωπης θελει βιζα εργασιας την οποια την παιρνεις μονο εαν εχεις βρει δουλεια ΠΡΙΝ πας
Eleni30STM Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Έχεις σκεφτεί να γίνεις φωτομοντέλο? γιατι το λες αυτο; οτιδηποτε εκτος ευρωπης θελει βιζα εργασιας την οποια την παιρνεις μονο εαν εχεις βρει δουλεια ΠΡΙΝ πας ωραια..ευχαριστω πολυ!
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Απλά ρωτάω. Αν εισαι κοπέλα και εμφανίσιμη θα μπορούσες να δοκιμάσεις την τύχη σου εκει. Επίσης ηθοποιός ή τραγουδίστρια
Eleni30STM Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Απλά ρωτάω. Αν εισαι κοπέλα και εμφανίσιμη θα μπορούσες να δοκιμάσεις την τύχη σου εκει. Επίσης ηθοποιός ή τραγουδίστρια και κοπελα ειμαι, και εμφανισιμη! Αμα ειναι ετσι ομως..με το ιδιο σκεπτικο πηγαινουν ολοι.
j0hnn1e Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορείς να πας έτσι απλά σε μια άλλη χώρα να δουλέψεις. Μην κοιτάς την Ελλάδα που έρχεται και η κουτσή Μαρία. Δώσε πιο πολλά info αν θες να σου προτείνουμε κάτι. Πιστεύω μιλάς απο εμπειρία έτσι ? Έχεις πάει σε αρκετές ευρωπαικές χώρες ή το έχεις ψάξει και μιλάς με facts? 1
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Πιστεύω μιλάς απο εμπειρία έτσι ? Έχεις πάει σε αρκετές ευρωπαικές χώρες ή το έχεις ψάξει και μιλάς με facts? Ποτέ μου δεν ήμουν φωτομοντέλο. Ούτε ποδοσφαιριστής. Σε κανα 2 ευρωπαϊκές χώρες εχω πάει παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις