Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω. Τι ψάχνεις ακριβώς?

Πλάκα κάνω. Υποθέτω ότι τρολαρεις. Πολύ weird μου φάνηκε το ερώτημα σου. No offense

Δημοσ.

Εγω. Τι ψάχνεις ακριβώς?

Πλάκα κάνω. Υποθέτω ότι τρολαρεις. Πολύ weird μου φάνηκε το ερώτημα σου. No offense

Γιατι weird καλε; και οχι δεν τρολαρω!

Δημοσ.

Δεν μπορείς να πας έτσι απλά σε μια άλλη χώρα να δουλέψεις. Μην κοιτάς την Ελλάδα που έρχεται και η κουτσή Μαρία. Δώσε πιο πολλά info αν θες να σου προτείνουμε κάτι.

Δημοσ.

Δεν πας ετσι ευκολα εκει για δουλεια.

Εχεις καποια special skills;

Αμερικανικη υπηκοοτητα;
Συγγενεις που μενουν εκει ή και εργοδοτη που σε εχει αναγκη;

Δεν ειναι Λονδινο ή γενικα Ευρωπη να πηγαινεις για δουλεια επειδη απλα θες...

Δημοσ.

Δεν πας ετσι ευκολα εκει για δουλεια.

Εχεις καποια special skills;

Καποιον που σε χρειαζεται;

Αμερικανικη υπηκοοτητα;

Συγγενεις που μενουν εκει ή και εργοδοτη που σε εχει αναγκη;

Δεν ειναι Λονδινο ή γενικα Ευρωπη να πηγαινεις για δουλεια επειδη απλα θες...

ναι εχεις δικιο..στην Αμερικη ειδικα δεν γινεται να μεινεις εαν δεν πληρεις καποια απο αυτες τις προυποθεσεις που ειπες. Βεβαια, εαν καποιος εχει πτυχιο απο τη σχολη μεταφραση και διερμηνεια, πως θα μπορουσε να παει σαν ελευθερος επαγγελματιας εκει;

• Moderators
Δημοσ.

ναι εχεις δικιο..στην Αμερικη ειδικα δεν γινεται να μεινεις εαν δεν πληρεις καποια απο αυτες τις προυποθεσεις που ειπες. Βεβαια, εαν καποιος εχει πτυχιο απο τη σχολη μεταφραση και διερμηνεια, πως θα μπορουσε να παει σαν ελευθερος επαγγελματιας εκει;

οτιδηποτε εκτος ευρωπης θελει βιζα εργασιας την οποια την παιρνεις μονο εαν εχεις βρει δουλεια ΠΡΙΝ πας

Δημοσ.

Έχεις σκεφτεί να γίνεις φωτομοντέλο?

γιατι το λες αυτο;

οτιδηποτε εκτος ευρωπης θελει βιζα εργασιας την οποια την παιρνεις μονο εαν εχεις βρει δουλεια ΠΡΙΝ πας

ωραια..ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Απλά ρωτάω. Αν εισαι κοπέλα και εμφανίσιμη θα μπορούσες να δοκιμάσεις την τύχη σου εκει. Επίσης ηθοποιός ή τραγουδίστρια

Δημοσ.

Απλά ρωτάω. Αν εισαι κοπέλα και εμφανίσιμη θα μπορούσες να δοκιμάσεις την τύχη σου εκει. Επίσης ηθοποιός ή τραγουδίστρια

και κοπελα ειμαι, και εμφανισιμη! Αμα ειναι ετσι ομως..με το ιδιο σκεπτικο πηγαινουν ολοι.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να πας έτσι απλά σε μια άλλη χώρα να δουλέψεις. Μην κοιτάς την Ελλάδα που έρχεται και η κουτσή Μαρία. Δώσε πιο πολλά info αν θες να σου προτείνουμε κάτι.

Πιστεύω μιλάς απο εμπειρία έτσι ? Έχεις πάει σε αρκετές ευρωπαικές χώρες ή το έχεις ψάξει και μιλάς με facts?

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω μιλάς απο εμπειρία έτσι ? Έχεις πάει σε αρκετές ευρωπαικές χώρες ή το έχεις ψάξει και μιλάς με facts?

Ποτέ μου δεν ήμουν φωτομοντέλο. Ούτε ποδοσφαιριστής. Σε κανα 2 ευρωπαϊκές χώρες εχω πάει παντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...