j0hnn1e Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορείς να πας έτσι απλά σε μια άλλη χώρα να δουλέψεις. Μην κοιτάς την Ελλάδα που έρχεται και η κουτσή Μαρία. Δώσε πιο πολλά info αν θες να σου προτείνουμε κάτι. Ποτέ μου δεν ήμουν φωτομοντέλο. Ούτε ποδοσφαιριστής. Σε κανα 2 ευρωπαϊκές χώρες εχω πάει παντως. Γράφεις απλά για να γράψεις? Αυτό το είπες πριν πουν για φωτομοντέλα κλπ. Έχεις αναζητήσει δουλειά σε ευρωπαικές χώρες και δεν κατάφερες "έτσι απλά" όπως η "κουτσή μαρία" να βρείς δουλειά?
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 και κοπελα ειμαι, και εμφανισιμη! Αμα ειναι ετσι ομως..με το ιδιο σκεπτικο πηγαινουν ολοι. Χωρίς κάποιες προϋποθέσεις δεν μπορείς να πας στο Αμέρικα πάντως. Στο είπα διότι αν σου αρέσει αυτό που ανέφερα μιας που λες ότι έχεις και την εμφάνιση θα μπορούσες να το κυνηγήσεις. Γράφεις απλά για να γράψεις? Αυτό το είπες πριν πουν για φωτομοντέλα κλπ. Έχεις αναζητήσει δουλειά σε ευρωπαικές χώρες και δεν κατάφερες "έτσι απλά" όπως η "κουτσή μαρία" να βρείς δουλειά? Το κουτσή Μαρία πήγαινε για το Ελλάντα. Έχει τύχει να δουλέψω σε Ευρωπαϊκή χώρα αλλα είναι οφ τοπικ. Δεν χρειάζεται να κανεις τον λευκό ιπποτη σε καποια/καποιον που ανοιξε ενα λολοθρεντ
dritan90 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορείς να πας έτσι απλά σε μια άλλη χώρα να δουλέψεις. Μην κοιτάς την Ελλάδα που έρχεται και η κουτσή Μαρία. Δώσε πιο πολλά info αν θες να σου προτείνουμε κάτι. γιατε προσβαλεις ανθρωπους που ερχονται μεταναστες για να επιβιωσουν εδω- τι διαφορα εχουν οι Ελληνες που πανε να δουλεψουν εξωτερικο-ζυγιζε καλυτερα οσα λες
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 γιατε προσβαλεις ανθρωπους που ερχονται μεταναστες για να επιβιωσουν εδω- τι διαφορα εχουν οι Ελληνες που πανε να δουλεψουν εξωτερικο-ζυγιζε καλυτερα οσα λες Δεν πρόσβαλα κανέναν ούτε αναφέρθηκα προσβλητικά σε καποιον. Αλίμονο αν " η κουτσή Μαρία " ειναι βρισιά πλέον. Μην το πάτε οφ τοπικ. Αλλα να μου πεις, σερνει καράβι.. 2
dritan90 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν πρόσβαλα κανέναν ούτε αναφέρθηκα προσβλητικά σε καποιον. Αλίμονο αν " η κουτσή Μαρία " ειναι βρισιά πλέον. Μην το πάτε οφ τοπικ. Αλλα να μου πεις, σερνει καράβι.. εσυ το πηγες μονος οφ τοπικ-καλη η πλακιτσα αλλα πρεπει να προσεχεις που ειναι τα ορια- και ναι"κουτση μαρια" ειναι προσβολη-θα σου αρεσε να στο πουν εσενα αυτο πχ, σε ξενη χωρα εξω?-σε νομιζω 2
Iris_89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται άραγε? Χμμμ.. 4
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 εσυ το πηγες μονος οφ τοπικ-καλη η πλακιτσα αλλα πρεπει να προσεχεις που ειναι τα ορια- και ναι"κουτση μαρια" ειναι προσβολη-θα σου αρεσε να στο πουν εσενα αυτο πχ, σε ξενη χωρα εξω?-σε νομιζω Δεν θα είχα πρόβλημα να μου το έλεγαν, εφόσον είχα συμπεριφορά κουτσης Μαρίας, if you know what I mean. 1
j0hnn1e Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το κουτσή Μαρία πήγαινε για το Ελλάντα. Έχει τύχει να δουλέψω σε Ευρωπαϊκή χώρα αλλα είναι οφ τοπικ. Δεν χρειάζεται να κανεις τον λευκό ιπποτη σε καποια/καποιον που ανοιξε ενα λολοθρεντ Δεν κάνω τον λευκό ιππότη σε κανέναν. Άλλος άρχισε να ρωτάει φύλο και αν είναι εμφανίσημος ο OP οπότε λοιποί σχολιασμοί να λείπουν προς εμένα. Μιλάς χωρίς facts για πράγματα που δεν ισχύουν, κάπως έτσι ανα-μεταδίδεται η παραπληροφόρηση στο ιντερνετ. 2
dritan90 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν θα είχα πρόβλημα να μου το έλεγαν, εφόσον είχα συμπεριφορά κουτσης Μαρίας, if you know what I mean. δεν ειπες αυτο,χαρακτηριστικα ειπες "στην Ελλαδα ερχεται και η κουτση Μαρια"- τι σημαινει αυτο για σενα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 δεν ειπες αυτο,χαρακτηριστικα ειπες "στην Ελλαδα ερχεται και η κουτση Μαρια"- τι σημαινει αυτο για σενα? οτι το κρατος ειναι μπουρδελο και ο καθενας κανει οτι γουσταρει συγκρητικα με αλλες χωρες οπου αυτο δεν ισχυει! 1
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν κάνω τον λευκό ιππότη σε κανέναν. Άλλος άρχισε να ρωτάει φύλο και αν είναι εμφανίσημος ο OP οπότε λοιποί σχολιασμοί να λείπουν προς εμένα. Μιλάς χωρίς facts για πράγματα που δεν ισχύουν, κάπως έτσι ανα-μεταδίδεται η παραπληροφόρηση στο ιντερνετ. Ήλπιζα οτι θα ξεχωριζες το καλαμπούρι απο το να μιλάω σοβαρά. Σε κάποιον που έφτιαξε σήμερα account και ρωτάει τέτοιο πράγμα δεν μπορώ να το πάρω εντελώς στα σοβαρά. Κυριακάτικο νήμα είναι. Εξου και οι φράσεις του τύπου "φωτομοντέλο". Χωρίς παρεξήγηση στον TS. Και για του λόγου το αληθές είχα πριν μερικά χρόνια μια γνωστή που πήγε Αμερική και για ενα διάστημα δούλευε ως μοντέλο.
optimistic_83 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 ''Εγω. Τι ψάχνεις ακριβώς? Πλάκα κάνω. Υποθέτω ότι τρολαρεις.'' Μονο την παραπανω απαντηση να διαβασει καποιος καταλαβαινει πολλα.. Μαλλον καποιος πρεπει να του πει τι σημαινει το τρολαρισμα διοτι τα εχει μπερδεψει καπως Η λέξη τρολ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, mailing list, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση. 1
dritan90 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 οτι το κρατος ειναι μπουρδελο και ο καθενας κανει οτι γουσταρει συγκρητικα με αλλες χωρες οπου αυτο δεν ισχυει! αυτο ειναι κατι αλλο ομωε και συμφωνω-αλλα δεν συζηταμε για την λειτουργια του κρατους φιλε μου-αλλα για τους ανθρωπους που ερχονται σε ενα κρατος για ενα καλυτερο μελλον- που μεταξυ μας κανεις δεν θελει να κταει ΕΛΛΑΔΑ
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 δεν ειπες αυτο,χαρακτηριστικα ειπες "στην Ελλαδα ερχεται και η κουτση Μαρια"- τι σημαινει αυτο για σενα? Ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει. Το ίδιο εύκολο ειναι να έρθει κάποιος ξένος Ελλάδα και το ίδιο ειναι να πάει Καναδά πχ? Ο νοων νοείτο. Καθόλου προσβλητικός δεν ήμουν. Την πραγματικότητα λεω. ''Εγω. Τι ψάχνεις ακριβώς? Πλάκα κάνω. Υποθέτω ότι τρολαρεις.'' Μονο την παραπανω απαντηση να διαβασει καποιος καταλαβαινει πολλα.. Μαλλον καποιος πρεπει να του πει τι σημαινει το τρολαρισμα διοτι τα εχει μπερδεψει καπως Η λέξη τρολ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, mailing list, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση. Ήμουν τρολ και μετανόησα. Αμήν. 1
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 δεν ειπες αυτο,χαρακτηριστικα ειπες "στην Ελλαδα ερχεται και η κουτση Μαρια"- τι σημαινει αυτο για σενα? Σημαίνει ότι ανεξέλεγκτα έρχονται καλοί, κακοί, εγκληματίες, άλλοι για να δουλέψουν, άλλοι για να κλέψουν...ό,τι θέλει ο καθένας! Σχήμα λόγου 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις