crom251 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μα οχι αληθεια δικο μου ειναι! Εγω τωρα το διαβαζα το θεμα, και προς μεγαλη μου εκπληξη δεν το ειχε γραψει κανενας! Ετσι ειπα να το γραψω εγω. Θεμα χρονου ηταν, και πολυ αργησε....
bilakos10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Άμα έχει ένα δαγκωμένο μήλο στην πλάτη είναι σίγουρα δικό μου!
Antwni Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Άμα έχει ένα δαγκωμένο μήλο στην πλάτη είναι σίγουρα δικό μου! Το είχες φάει εσύ;
haris_216 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Συγχαρητήρια στον ts που όχι μόνο δεν ήταν η πρώτη tου σκέψη "κοίτα τι δωράκι μου έστειλε το νέο έτος" αλλά και που μπήκε στη διαδικασία να προσπάθήσει να βρει τον κάτοχο. Δεν έχω πολλά πάρε δώσε με τα i(somethings) και δεν ξέρω αν, όπως ειπώθηκε, ενδεχομένως να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει άλλος πέραν του κατόχου αλλά ακόμα κι έτσι δε νομίζω να έκαναν πολλοί αντίστοιχη κίνηση.
SpirosRonto Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Αμα δεις να εχει τιποτα justin bieber ή one direction πετα το στον καδο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα