Themis1989mazda Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Καλή χρονιά! Θέλω να πάρω ένα γωνιακό καναπέ και θα ήθελα τη γνώμη σας από προσωπικές σας εμπειρίες. Στο ικέα που κοίταξα, δεν με ενθουσίασαν ποιοτικά. Ένας φίλος μου έχει αγοράσει από το Eurosofa τον Beny και είναι ικανοποιμενος. Τα χρήματα που μπορώ μα διάθεσω είναι 600-700 ευρώ, αλλά και με λιγότερα αν έβρισκα ακόμα καλύτερα. Ελπίζω να είμαι στο σωστό section.
idomeneas7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Εμείς έχουμε έναν (περίπου) τέτοιον από το Praktiker με 300 ευρω. Ειναι τούρκικος, γίνεται κρεβάτι, κάνει ανάκλιση και έχει αποθηκευτικό χώρο κάτω. Μέσα σε 3 χρόνια συχνής χρήσης δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Τα μαξιλάρια πίσω είναι ενιαία και μένουν στη θέση τους, απαραίτητο για μένα σε έναν καναπέ γιατί αλλιώς θα γλιστράνε συνέχεια και θα σιχτιρίζεις. Αυτός που λες είναι κάτι παρόμοιο αλλά στα διπλά λεφτά και υποθέτω παρόμοιας κατασκευής.
girologos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 το θέμα είναι ότι και δεις πρέπει να το δοκιμάσεις δύστυχος οι φθηνοί καναπέδες είναι για να πιάνεσε και Αντί να χαλαρώνεις ,σηκώνεσαι για να ξεπιαστεις !!για μένα καλύτερα ανέβασε το μπα τζετ σου κάνα 200 ευρω γιατί η διαφορά μεταξύ κάναπε 600 ευρω με 900/1000 έχει τεράστια διαφορά ποιότητας.... 1
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Εμείς έχουμε έναν (περίπου) τέτοιον από το Praktiker με 300 ευρω. Ειναι τούρκικος, γίνεται κρεβάτι, κάνει ανάκλιση και έχει αποθηκευτικό χώρο κάτω. Μέσα σε 3 χρόνια συχνής χρήσης δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Τα μαξιλάρια πίσω είναι ενιαία και μένουν στη θέση τους, απαραίτητο για μένα σε έναν καναπέ γιατί αλλιώς θα γλιστράνε συνέχεια και θα σιχτιρίζεις. Αυτός που λες είναι κάτι παρόμοιο αλλά στα διπλά λεφτά και υποθέτω παρόμοιας κατασκευής. Δεν είναι κάπως σκληρός αυτός; Νομίζω ότι τον έχω δει και μου φάνηκε σκληρός. Έχει στα ΙΚΕΑ έναν με 450-500 ίδιο στυλ που μου φάνηκε αρκετά πιο άνετος!
idomeneas7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Είναι σκληρός, ναι. Εμένα δεν μου αρέσουν οι μαλακοί γιατί πιάνομαι έτσι όπως βουλιάζουν. 1
Backpacker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Θα σου πρότεινα αυτόν τον γωνιακό από από τον Fokas που τον έχει προσφορά στο regroup στα 490! Τρομερός καναπές για τα λεφτά του..ωραίο design και πολυ καλή ποιότητα.Διαλέγεις οτι χρώμα θέλεις και το κυριότερο αν θέλεις να είναι υφασμάτινος ή δερματίνη. http://www.regroup.gr/default/388/city/10/deals/58/fokas-house/
TheAccountant Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 δωστε μεγαλη βάση στο 1) να μην βουλιάζει 2) υψος καθίσματος Ειδικα το δευτερο θα σας την σπάσει επειδη θα πρεπει να καταβαλετε προσπαθεια για να βγειτε απο εκει... Το ξερω επειδη την πάτησα με καναπε απο ΝΕΟΣΕΤ. Το προβλημα ολων των ξενοφερτων ειδικα καναπεδων, ειναι οτι ειναι πολυ χαμηλα. Αμα μπορειτε βρειτε ενα καταστημα που να κανει custom παραγγελια και βάλτε τον ταπετσέρη να τον φερει στα μετρα σας.
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 δωστε μεγαλη βάση στο 1) να μην βουλιάζει 2) υψος καθίσματος Ειδικα το δευτερο θα σας την σπάσει επειδη θα πρεπει να καταβαλετε προσπαθεια για να βγειτε απο εκει... Το ξερω επειδη την πάτησα με καναπε απο ΝΕΟΣΕΤ. Το προβλημα ολων των ξενοφερτων ειδικα καναπεδων, ειναι οτι ειναι πολυ χαμηλα. Αμα μπορειτε βρειτε ενα καταστημα που να κανει custom παραγγελια και βάλτε τον ταπετσέρη να τον φερει στα μετρα σας. Είχα την εντύπωση ότι το ύψος καθίσματος είναι σχεδόν το ίδιο σε όλους. Γενικά είναι καλό να δοκιμάζουμε έναν καναπέ, να μην τον αγοράζουμε από μια εικόνα μόνο!
Themis1989mazda Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Θα σου πρότεινα αυτόν τον γωνιακό από από τον Fokas που τον έχει προσφορά στο regroup στα 490! Τρομερός καναπές για τα λεφτά του..ωραίο design και πολυ καλή ποιότητα.Διαλέγεις οτι χρώμα θέλεις και το κυριότερο αν θέλεις να είναι υφασμάτινος ή δερματίνη. http://www.regroup.gr/default/388/city/10/deals/58/fokas-house/ Αυτός φαίνεται πολύ δελεαστικός ! Αν και θα προτιμούσα να υπάρχει δυνατότητα αλλαγή της γωνίας καθώς και να γίνεται κρεβάτι . Μ'αυτά τα λεφτά πολλά ζητάω θα μου πείτε , αλλά θέλω να το ψάξω αρκετά . Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας .
TheAccountant Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Είχα την εντύπωση ότι το ύψος καθίσματος είναι σχεδόν το ίδιο σε όλους. Γενικά είναι καλό να δοκιμάζουμε έναν καναπέ, να μην τον αγοράζουμε από μια εικόνα μόνο! χεχ... με ενα καθισμα που θα τον κανεις στην εκθεση, δεν προκειται να μαθεις την ολη αληθεια, δυστηχως. Το υψος καθισματος ναι ειναι πανω κατω ιδιο σε πολλους, και δεν ειναι θα ελεγα σωστό. Τα ελληνικης κοπης/σχεδιασης δεν ειναι τοσο χαμηλα, αλλα και ουτε φτηνα. 1
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 χεχ... με ενα καθισμα που θα τον κανεις στην εκθεση, δεν προκειται να μαθεις την ολη αληθεια, δυστηχως. Το υψος καθισματος ναι ειναι πανω κατω ιδιο σε πολλους, και δεν ειναι θα ελεγα σωστό. Τα ελληνικης κοπης/σχεδιασης δεν ειναι τοσο χαμηλα, αλλα και ουτε φτηνα. Έστω αυτό να πάρεις μια εικόνα! Όπως είπα πχ για αυτόν που πόσταρε η idomeneas ότι μου φάνηκε σκληρός. Αν δεν τον είχα δοκιμάσει μπορεί να τον έβλεπα και να τον έπαιρνα σε συνδυασμό με την τιμή.
Backpacker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Θα σου πρότεινα αυτόν τον γωνιακό από από τον Fokas που τον έχει προσφορά στο regroup στα 490! Τρομερός καναπές για τα λεφτά του..ωραίο design και πολυ καλή ποιότητα.Διαλέγεις οτι χρώμα θέλεις και το κυριότερο αν θέλεις να είναι υφασμάτινος ή δερματίνη. http://www.regroup.gr/default/388/city/10/deals/58/fokas-house/ Αυτός φαίνεται πολύ δελεαστικός ! Αν και θα προτιμούσα να υπάρχει δυνατότητα αλλαγή της γωνίας καθώς και να γίνεται κρεβάτι . Μ'αυτά τα λεφτά πολλά ζητάω θα μου πείτε , αλλά θέλω να το ψάξω αρκετά . Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας . Μπορείς να επιλέξεις ποια γωνία θες..αριστερή ή δεξιά. Τώρα για να γίνεται και κρεβάτι πολλά ζητάς.6θεσιος ειναι ανετα κοιμαται άτομο μολις βγάλεις τα μαξιλάρια.
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να επιλέξεις ποια γωνία θες..αριστερή ή δεξιά. Τώρα για να γίνεται και κρεβάτι πολλά ζητάς.6θεσιος ειναι ανετα κοιμαται άτομο μολις βγάλεις τα μαξιλάρια. Δεν φαίνεται να είναι απ'αυτούς που βουλιάζεις ε; Τον έχεις δει από κοντά;
Backpacker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δεν φαίνεται να είναι απ'αυτούς που βουλιάζεις ε; Τον έχεις δει από κοντά; Τον έχω δει απο κοντα. Δεν είναι για να βουλιάζεις..ειναι πάντως άνετος για ξάπλες και σε καλό ύψος. Προσωπικά δεν μπορώ τους πολυ χαμηλούς καναπέδες. Δεν κάνουν και καλό στην μέση να βουλιάζεις ενώ καθεσαι. Πρέπει όταν κάθεσαι στον καναπέ τα γονατα να μην κλείνουν λιγότερο από 90 μοίρες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα