tzizzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 http://woomie.gr εχει ψωνισει καποιος απο αυτο το eshop? εχει πολυ καλες τιμες.. και ειμαι λιγο επιφυλακτικος σχετικα..
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 http://woomie.gr εχει ψωνισει καποιος απο αυτο το eshop? εχει πολυ καλες τιμες.. και ειμαι λιγο επιφυλακτικος σχετικα.. Δεν το ξέρω, με μια ματιά έχουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις πάντως! Λέει ότι οι παραγγελίες έρχονται από Αγγλία.
vchristod84 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 http://woomie.gr εχει ψωνισει καποιος απο αυτο το eshop? εχει πολυ καλες τιμες.. και ειμαι λιγο επιφυλακτικος σχετικα.. Ψωνισα πριν λίγες μέρες. Έχουν προσωπικό και στην Ελλάδα που μπορείς να μιλήσεις. Τα πράγματα δεν τα έχω λάβει ακόμα καθότι χρειάζονται 13 εργάσιμες απ'ότι με ενημέρωσαν. Πάντως έχει και PayPal οπότε αυτό το κάνει, αν μη τι άλλο, αξιόπιστο.
Megatontnt Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 το ειδα το site. Τα περισσότερα πραγματα φαινεται να ειναι απο το sportsdirect.com, αν δεν κανω λαθος. Αλλα και παλι εχει καλες τιμες σαν μεταπωλητής 1
tzizzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 οντως, εψαξα τα προιοντα που ηθελα στο google και τα βγαζει τα ιδια ( περιγραφη, φωτο κλπ ) στο sportsdirect. μονο με αντικαταβολη φυσικα.. εκανα μια παραγγελια, για να δουμε 1
Megatontnt Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 οταν τα παραλαβεις μπορεις να μου στειλεις ενα μηνυμα ποσες μερες εκαναν να φερουν την παραγγελια? γιατι ηθελα να παραγγιλω απο το sportsdirect, αλλα δεν μπορω να κανω αγορες απο το εξωτερικο.
tzizzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 ναι θα ενημερωσω. σημερα εκανα την παραγγελια στο σιτε τους αναφερουν Εκτέλεση παραγγελίας 7-13 εργάσιμες ημέρες.
kkk_took_my_baby Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Και εγω εκανα την τεταρτη. Για να δουμε...
Apos74 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Εκανα παραγγελια στις 4 Ιανουαριου και σημερα παρελαβα με Speedex ( αντικαταβολη ). Η παραγγελια ηρθε απο Σόφια, Βουλγαρια. Μαλλον εκει ειναι οι αποθηκες τους.
Megatontnt Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 και εγω επισεις εκανα στις 4/1 , μου ηρθε σημερα με speedex. δεν νομιζω να εχει αποθηκες, απλα καποιο γραφιακι και τα παραγγελνουν απο το http://sportsdirect.com. και τα μεταπουλανε
patras7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 παιδια καλησπερα.σε οσους εχουν παραλαβει τα προιοντα ειναι αυθεντικα?αποδειξη υπαρχει?επιστροφη μπορει να γινει?
Apos74 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Αν ειναι αυθεντικα δεν ξερω. Εξαλλου κατι φθηνα αθλητικα πηρα που την μαρκα δεν την ηξερα απο πριν αλλα μ'αρεσε το σχεδιο και καθονται καλα στο ποδι ( μου ). Ναι, αποδειξη υπηρχε αλλα δεν ξερω τι γινεται σε περιπτωση επιστροφης.
HERTHAN Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Η αποδειξη που υπαρχει ειναι στα Ελληνικα(απο Ελληνικη εταιρια δηλαδη) ή απο ξενο καταστημα με ξενα στοιχεια? Ισως τα αγοραζουν αυτοι απο το sportdirect και τα μεταπωλουν οπως αναφερθηκε αλλωστε.
Apos74 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Η αποδειξη που υπαρχει ειναι στα Ελληνικα(απο Ελληνικη εταιρια δηλαδη) ή απο ξενο καταστημα με ξενα στοιχεια? Ισως τα αγοραζουν αυτοι απο το sportdirect και τα μεταπωλουν οπως αναφερθηκε αλλωστε. Η αποδειξη ειναι απο μια Βουλγαρικη εταιρια. Απο Βουλγαρια τα στειλανε. Μαλλον τα αγοραζουν απο Sportdirect και τα μεταπωλουν.
kkk_took_my_baby Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Και σε εμενα εφτασαν Περιπου 10 μερες μετα την παραγγελια.Εχει ταμπελακια οριτζιναλ με τιμες σε λιρες αγγλιας (παουντς κλπ) και φαινεται να ερχονται απο εκει και να πηγαινουν βουλγαρια για καποιο λογο.Ισως φορολογικο. Η ποιοτητα και τα σηματα ειναι οπως τα οριτζιναλ.Δεν νομιζω να ειναι μαιμου. Προσωπικα θα ξαναπαρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα