zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δε συμφέρει να πάρει κάποιος απευθείας από το sportsdirect τότε;
flo1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ωραια θα δοκιμασω κι εγω γιατι απο sportdirect δεν μπορω!
sahanaki4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Πως ειναι οι τιμες σε συγκριση με αγορες απο sportsdirect;
nat99 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα.ψαχνομαι κ εγω για το woomie καιρο τωρα αλλα δεν εχω επιχειρησει παραγγελια.το εχει χρησιμοποιησει καποιος; 1
patras7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα κιαπομενα.παραγγειλα 13 ιανουριου και παρελαβα 29.τα προιοντα εχουν απανω ταμπελακια με αγγλικες λιρες και φαινονται αυθεντικα απο καταστηματα εκει γιατι εχουν απανω μειωσεις τιμων μεγαλες.κατι σαν απο εκπτωτικη περιοδο.εμενα μου ηρθε απο Βουλγαρια το δεμα.με λιγο ψαξιμο στο sportdirect βλεπω τα ιδια προιοντα αρα λογικα απο εκει τα φερνουν.θελω να πιστευω οτι ειναι αυθεντικα γιατι αποσο διαβασο το sportdirect θεωρειται μεγαλη εταιρεια.υπαρχει καποιος που να γνωριζει για εσωρουχα calvin klein;εννοω πως να ξεχωριζεις αν ειναι original;
isay Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο εγώ είμαι καχύποπτος οτι απλά φτιάχνουν εικόνα και μετά θα αρχίσουν τις μαιμουδιές; Κοιταξα τα περι της εταιρείας και βγαίνει έδρα Hong Kong Δεν εχω προσωπική εμπειρία αλλά γραφειάκια κάπου στη βουλγαρία μου κάνουν υποπτα
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο εγώ είμαι καχύποπτος οτι απλά φτιάχνουν εικόνα και μετά θα αρχίσουν τις μαιμουδιές; Κοιταξα τα περι της εταιρείας και βγαίνει έδρα Hong Kong Δεν εχω προσωπική εμπειρία αλλά γραφειάκια κάπου στη βουλγαρία μου κάνουν υποπτα Tο κάνουν πολλές ελληνικές εταιρείες πλέον αυτό με τη Βουλγαρία, συμφέρει φορολογικά. Μάλλον εκμεταλλεύονται και την κατάσταση με τις αγορές από το εξωτερικό και στην ουσία είναι σαν μεταπωλητές του sportsdirect με ένα μικρό κέρδος. Ούτε στοκ δεν κρατάνε μάλλον, παραγγέλνεις, παραγγέλνουν κι αυτοί από τους Άγγλους. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάρεις απευθείας από το sportsdirect, οι τιμές τι διαφορά έχουν;
patras7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Θα συμφωνησω οτι η βουλγαρια προκυπτει λογω χαμηλων φορολογικων συντελεστων.αν τους στειλεις απαντανε στα ελληνικα.αρα προφανως προκειται για ελληνικη επιχειρηση με εδρα εκει.απο το sportsdirect δεν ειχα εμπειρια αλλα αποσο ειδα δεν προσφερει αντικαταβολη.για μενα σημαντικο.επισης αποσο εχει παρει το ματι μου πρεπει να εχει προκυψει προβ λημα μετα τα capital controls.δεν μπορουν απο ελλαδα να γινουν αγορες.αρα το woomie εχει 2 πλεονεκτηματα αυτη τη στιγμη.επισης 3.99 στανταρ εξοδα αποστολης δεν ειναι ασχημα.απο το sportsdirect λιγο που τοχα δει μου φαινοντουσαν πολυ περισσοτερα τα μεταφορικα.αν σε καποιο κανω λαθος ακουω τους πιο εμπειρους.
skiabox Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Η μεταφορά έδρας στη Βουλγαρία γιατί προκαλεί εντύπωση πλέον; Μιλάμε ότι πρέπει να μεταφέρονται 60000 επιχειρήσεις κάθε χρόνο εκεί. Νομίζω μια Βουλγάρικη εφημερίδα είχε βγει και με πρωτοσέλιδο ευχαριστώντας τις Ελληνικές αρχές! 1
noctis13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα κιαπομενα.παραγγειλα 13 ιανουριου και παρελαβα 29.τα προιοντα εχουν απανω ταμπελακια με αγγλικες λιρες και φαινονται αυθεντικα απο καταστηματα εκει γιατι εχουν απανω μειωσεις τιμων μεγαλες.κατι σαν απο εκπτωτικη περιοδο.εμενα μου ηρθε απο Βουλγαρια το δεμα.με λιγο ψαξιμο στο sportdirect βλεπω τα ιδια προιοντα αρα λογικα απο εκει τα φερνουν.θελω να πιστευω οτι ειναι αυθεντικα γιατι αποσο διαβασο το sportdirect θεωρειται μεγαλη εταιρεια.υπαρχει καποιος που να γνωριζει για εσωρουχα calvin klein;εννοω πως να ξεχωριζεις αν ειναι original; Κι εγώ είδα το site πριν καιρό αλλά το φοβόμουν για μαϊμουδιές. Πιστεύω, όπως έχει αναφερθεί, ότι μεταπωλεί από Sports Direct. Αφού έγιναν αγορές κ είναι εντάξει, προς το παρόν πρέπει να είναι ΟΚ. Όσοι έχουν αγοράσει από SD ξέρουν τα ταμπελάκια με τις τιμές!!! Επίσης η αντικαταβολή είναι ένα ατού για το φόβο της απάτης. 1
isay Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Συνεχίζω να βλέπω περιεργη συμπεριφορα, πχ νεα μέλη που μιλους θετικά για το site και ανεβάζουν το θέμα του site. Αυτό με κάνει ακόμα πιο επιφυλακτικό για το συγκεκριμένο μαγαζί. Επίσης αν ειναι να μεταπουλά παπουτσια απο το sportdirect τοτε είτε θα τα εχει πιο ακριβά ή κάτι δεν πάει καλα. Οχι, δεν είχα σκοπο να παραγγείλω, αλλωστε πολλά δε μου άρεσαν απο την αρχή, αλλά ας προσεξουν παραπάνω οι πιθανοι αγοραστές. Τονίζω οτι δεν εχω προσωπική εμπειρία από το μαγαζί, δεν ξέρω αν στέλνει (ή αν θα στέλνει στο μελλον) fake ΑΛΛΑ τα σημάδια που βλέπω με κάνουν επιφυλακτικό. Το αντικαταβολή επισης δε μου λεει τιποτα. Εδω στην Ελλάδα υπάρχουν sites που σου στέλνουν τα παπουτσια με courier στο σπίτι και μάλιστα με αντικαταβολή. Μιλώ για τα γνωστά sites που εχουν μονο ένα κινητό και ένα email.
vchristod84 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Συνεχίζω να βλέπω περιεργη συμπεριφορα, πχ νεα μέλη που μιλους θετικά για το site και ανεβάζουν το θέμα του site. Αυτό με κάνει ακόμα πιο επιφυλακτικό για το συγκεκριμένο μαγαζί. Επίσης αν ειναι να μεταπουλά παπουτσια απο το sportdirect τοτε είτε θα τα εχει πιο ακριβά ή κάτι δεν πάει καλα. Οχι, δεν είχα σκοπο να παραγγείλω, αλλωστε πολλά δε μου άρεσαν απο την αρχή, αλλά ας προσεξουν παραπάνω οι πιθανοι αγοραστές. Τονίζω οτι δεν εχω προσωπική εμπειρία από το μαγαζί, δεν ξέρω αν στέλνει (ή αν θα στέλνει στο μελλον) fake ΑΛΛΑ τα σημάδια που βλέπω με κάνουν επιφυλακτικό. Το αντικαταβολή επισης δε μου λεει τιποτα. Εδω στην Ελλάδα υπάρχουν sites που σου στέλνουν τα παπουτσια με courier στο σπίτι και μάλιστα με αντικαταβολή. Μιλώ για τα γνωστά sites που εχουν μονο ένα κινητό και ένα email. Έχω παραγγείλει κι εγώ από εκεί με πληρωμή PayPal, τα πράγματα ήρθαν μετά από 2 βδομάδες περίπου και όλα πήγαν καλά. Θα προτιμούσες να μην ξέρεις από άτομα που έχουν ψωνίσει από εκεί αν είναι αξιόπιστο; Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η περίεργη συμπεριφορά.
patras7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε μου εγω οτι ανεφερα ειναι απολυτη αληθεια.για να σου δωσω να καταλαβεις επελεξα το site αυτο γιατι εχει ελληνικη γλωσσα αλλα και στανταρ εξοδα αποστολης 3.99.το sportsdirect το ανακαλυψα μετα...αφου εκανα αναζητηση και ηρθα σαυτη τη συζητηση...αποτι ειδα μετα απο μια μικρη μελετη τα προιοντα τα εχουν λιγο πιο ακριβα απο το sportsdirect.αρα εχουν ενα κερδος.μπορει να με βοηθησει καποιος ποσο ειναι τα εξοδα αποστολης στο sportsdirect;
vchristod84 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε μου εγω οτι ανεφερα ειναι απολυτη αληθεια.για να σου δωσω να καταλαβεις επελεξα το site αυτο γιατι εχει ελληνικη γλωσσα αλλα και στανταρ εξοδα αποστολης 3.99.το sportsdirect το ανακαλυψα μετα...αφου εκανα αναζητηση και ηρθα σαυτη τη συζητηση...αποτι ειδα μετα απο μια μικρη μελετη τα προιοντα τα εχουν λιγο πιο ακριβα απο το sportsdirect.αρα εχουν ενα κερδος.μπορει να με βοηθησει καποιος ποσο ειναι τα εξοδα αποστολης στο sportsdirect; 15€
patras7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αλλου διαβασα 9.9...αλλου 12...20...ευχαριστω παντως για την απαντηση.τα εξοδα αποστολης αναγραφονται πριν την ολοκληρωση τηςπαραγγελιας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα