Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα.θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις τη σωστη χρηση του ανεμιστηρα σε κλιματιστικο 18000btu για θερμανση και βεβαια των περσιδων.ακουω απο πολλους οτι στη θερμανση ο ανεμιστηρας πρεπει να μπαινει στη μικρη σκαλα..εκει ομως δεν ζεσταινει αμεσως ενω στη τελευταια σκαλα ζεσταινει καλυτερα(ετσι πιστευω).οσο για τη θεση περσιδων λενε κοιτανε στο πατωμα αλλα ετσι ερχεται κατευθειαν πανω σου η ζεστη(εκει που εχω το κλιμτιστικο).τα φωτα σας παρακαλω

• Like 1
Δημοσ.

Κλιματιστικο στο ζεστο ειναι τρατζικ...

Παιξε με τις περσιδες και δες που δεν σε χτυπανε.. ειναι αναλογα και που εχεις το κλιματιστικο. Επισης για αρχη βαλε το να βαραει φουλ μεχρι να ζεσταθει το κοκκαλακι σου και μετα χαμηλωσε το. Απλο...!

Δημοσ.

Κλιματιστικο στο ζεστο ειναι τρατζικ...

Παιξε με τις περσιδες και δες που δεν σε χτυπανε.. ειναι αναλογα και που εχεις το κλιματιστικο. Επισης για αρχη βαλε το να βαραει φουλ μεχρι να ζεσταθει το κοκκαλακι σου και μετα χαμηλωσε το. Απλο...!

Γιατί το λες;

Για τις περσίδες νομίζω ότι το σωστό είναι προς τα πάνω κάτω σόρυ, έτσι έχω διαβάσει δηλαδή. Τον ανεμιστήρα εγώ τον βάζω στο φουλ όταν θέλω να ζεστάνει πιο γρήγορα και μετά συνήθως στο αυτόματο.

Δημοσ.

Γιατί το λες;

Για τις περσίδες νομίζω ότι το σωστό είναι προς τα πάνω, έτσι έχω διαβάσει δηλαδή. Τον ανεμιστήρα εγώ τον βάζω στο φουλ όταν θέλω να ζεστάνει πιο γρήγορα και μετά συνήθως στο αυτόματο.

Δεν μου αρεσει η ζεστη του κλιματιστικου... εγω τον χειμωνα την βγαζω με αλογονου . Δικη μου ανωμαλια αυτη.. Νιωθω μια ξηροτητα στον αερα και μια αηδια γενικοτερα.

Δημοσ.

Δεν μου αρεσει η ζεστη του κλιματιστικου... εγω τον χειμωνα την βγαζω με αλογονου . Δικη μου ανωμαλια αυτη.. Νιωθω μια ξηροτητα στον αερα και μια αηδια γενικοτερα.

Εμένα μου αρέσει! Βέβαια το καλοριφέρ είναι το καλύτερο νομίζω. Για την ξηρότητα μπορείς να βάζεις ένα δοχείο με νερό κάτω από τη μονάδα, λένε ότι βοηθάει!

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει! Βέβαια το καλοριφέρ είναι το καλύτερο νομίζω. Για την ξηρότητα μπορείς να βάζεις ένα δοχείο με νερό κάτω από τη μονάδα, λένε ότι βοηθάει!

Ακομα και το καλοκαιρι στις τρελες ζεστες το ανοιγω.. Το καλοριφερ ειναι το καλυτερο , αλλα ποιος το αναβει πια εστω και σε ικανοποιητικο βαθμο? Σχεδον κανενας..

Αυτα τωρα στο νησι.. στην Αθηνα το καλοκαιρι θα ειμαι με βενταλια :)

Δημοσ.

Ακομα και το καλοκαιρι στις τρελες ζεστες το ανοιγω.. Το καλοριφερ ειναι το καλυτερο , αλλα ποιος το αναβει πια εστω και σε ικανοποιητικο βαθμο? Σχεδον κανενας..

Αυτα τωρα στο νησι.. στην Αθηνα το καλοκαιρι θα ειμαι με βενταλια :)

Έπεσε αρκετά το πετρέλαιο νομίζω πάντως οπότε όλο και περισσότεροι θα το ανάβουν! Το καλοκαίρι το κλιματιστικό λέει πολύ, τα καινούργια δεν καίνε και πολύ κιόλας.

Και η βεντάλια βέβαια είναι κλασσική λύση, δίνει και στυλ! :D

• Like 1
Δημοσ.

Οντως οταν στη ζεστη βαζεις τον ανεμιστηρα στο φουλ δε βγαζει τοσο ζεστο αερα, ειδικα αν καθεσαι και κοντα.

Οσο για τις περσιδες ισχυει οτι συνηθιζεται να τις βαζεις προς τα κατω γιατι ο ζεστος αερας εχει την ταση ν "ανεβαινει"

Τωρα βεβαια αυτο θα το ρυθμισεις εσυ, θα τις βαλεις οπου δε σε χτυπαει

• Like 1
Δημοσ.

Περσίδες: όσο πιο κάτω γίνεται.

Ανεμιστήρας: στο μέγιστο.

Θέλεις ο ζεστός αέρας να πέφτει με δύναμη στο κρύο στρώμα αέρα από κάτω και να το εκτοπίζει. Αλλιώς ο ζεστός αέρας θα ανακυκλώνεται κοντά στο ταβάνι.

Εκτός αν σε ενοχλεί κάτι, οπότε ρυθμίζεις αναλόγως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...