ettöre Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα! έχω κάποια αρχεία, γύρω στα 15-20GB που θέλω να συμμαζέψω κάπου online και ψάχνω την καλύτερη λύση. Με ενδιαφέρουν τα κάτωθι με φθήνουσα σειρά σπουδαιότητας: 1. Privacy & Security. Είναι οικογενειακές φωτογραφίες και βίντεο και δεν θέλω να φοβάμαι ότι θα διαρρεύσουν στο διαδύκτιο. 2. Αξιοπιστία. Θέλω να βρω μια λύση "για πάντα". Να μην φοβάμαι δλδ ότι θα κλείσει η εταιρία και θα χαθούν τα αρχεία μου. 3. Τιμή. Να μην με γδάρουν. Τι έχετε να προτείνετε;
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Να τα κρατήσεις σπίτι σου σε έναν εξωτερικό δίσκο
ettöre Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Να τα κρατήσεις σπίτι σου σε έναν εξωτερικό δίσκο Το σκέφτηκα. Αλλά κι αν τον χάσω; Αν καεί; Αν; Αν; Αν;
angmar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Αγόρασε ένα premium πακέτο από dropbox, microsoft, google που όσο να ναι είναι πιο δύσκολο να κλείσουν, χρησιμοποίησε αυτό για να κάνεις ένα ή περισσότερα encrypted containers https://veracrypt.codeplex.com/και ανέβασέ τα στο cloud. 1
TheAccountant Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 παρε ενα synology και δέσε το και με ενα kensigton lock για να μη μπορει να χαθει...
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ο κανόνας του backup λέει να τα έχεις σε δύο σημεια, το ένα το έχεις αν τα βάλεις και σε ένα εξωτερικό δίσκο είσαι οκ. Οι δικτυακοί χώροι cloud για την τριτοκοσμικη Ελλάδα είναι δύσκολοι στην διαχείρηση όταν το upload σου είναι για κλάματα
ettöre Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ο κανόνας του backup λέει να τα έχεις σε δύο σημεια, το ένα το έχεις αν τα βάλεις και σε ένα εξωτερικό δίσκο είσαι οκ. Οι δικτυακοί χώροι cloud για την τριτοκοσμικη Ελλάδα είναι δύσκολοι στην διαχείρηση όταν το upload σου είναι για κλάματα Ζω στην Σουηδία και η σύνδεσή μου είναι 100/10. Αγόρασε ένα premium πακέτο από dropbox, microsoft, google που όσο να ναι είναι πιο δύσκολο να κλείσουν, χρησιμοποίησε αυτό για να κάνεις ένα ή περισσότερα encrypted containers https://veracrypt.codeplex.com/και ανέβασέ τα στο cloud. Τώρα βλέπω ότι το Google Drive μου δίνει 15GB θα δω τι μπορώ να χώσω εκεί
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Σορρυ τότε, στην περίπτωση αυτή θα προτιμούσα το Dropbox
JimGer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Φίλε δεν θα έλεγα ότι το veracrypt βολεύει μιας και φτιάχνεις έναν container.. Προσωπικά μου αρέσει πολύ το encfs που κάνει encrypt per file... Και για hoster βάλε mega που είναι και γρήγορος και δίνει νομίζω 50 GB free και είναι και encrypted. Πιστεύω είναι ότι πιο safe για cloud...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αν και προσωπικά προτιμώ το Dropbox (στο οποίο έχω αγοράσει και διατηρώ συνδρομή Pro), η πλέον ασφαλής πλατφόρμα και από πλευράς ασφαλείας λένε οτι είναι το SpiderOak. Το Mega δεν το εμπιστεύομαι και δεν θα το εμπιστευόμουν ποτέ - εδώ ο τύπος έκλεισε την προηγούμενη πλατφόρμα του εν μία νυκτί, γιατί να κωλώσει στο Mega;
kodorevi8ulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Owncloud αν έχεις όρεξη με το owncloud σαν να τα έχει στον τοπικό του δίσκο (αν υποθέσουμε ότι δεν έχει κάποιον server κάπου διαθέσιμο) δεν είναι ; δεν θέλει κάτι τέτοιο
ettöre Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά μάλλον κλείνω προς DropBox.. 2 ερωτήσεις μόνο.. 1. Πριν μερικά χρόνια είχα ακούσει ότι τους χακάρανε, ή κάτι τέτοιο και βγήκαν όλα (τα αρχεία των χρηστών) στη φόρα. Αληθεύει; 2. Από ταχύτητες upload πως πάμε;
JimGer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά μάλλον κλείνω προς DropBox.. 2 ερωτήσεις μόνο.. 1. Πριν μερικά χρόνια είχα ακούσει ότι τους χακάρανε, ή κάτι τέτοιο και βγήκαν όλα (τα αρχεία των χρηστών) στη φόρα. Αληθεύει; 2. Από ταχύτητες upload πως πάμε; Αν πας προς Dropbox τότε κάνε αυτό που σου είπα με το encfs για ασφάλεια... Αν σε ενδιαφέρει η ασφάλεια. Και λέγοντας ασφάλεια εννοοώ ασφάλεια είτε να μην καταλαβαίνει η ίδια η Dropbox τα αρχεία σου είτε κάποιος που θα αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία σου σε κάποιο pc κινητό κλπ... Δεν μιλάω για ασφάλεια για να μπεις στον Dropbox λογαριασμό σου... Για τέτοιου είδους ασφάλεια η ίδια η Dropbox σου δίνει δυνατότητα 2 step verification. Ταχύτητες καλές έχει. Δεν ξέρω πόσο αλλά καλές
stratos_21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 με το owncloud σαν να τα έχει στον τοπικό του δίσκο (αν υποθέσουμε ότι δεν έχει κάποιον server κάπου διαθέσιμο) δεν είναι ; δεν θέλει κάτι τέτοιο Στον τοπικό δίσκο θα τα έχει και θα είναι προσβάσιμα από παντού. Ικανοποιεί όλες τις συνθήκες που έχει βάλει. Προϋπόθεση να έχει όρεξη να μάθει πως φτιάχνεται ένας απλός σερβερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα