vaggospro Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Σήμερα έβγαλα χρεωστική και πήγα να την συνδέσω με PayPal. Η οποία τώρα μου ζητά εναν 4 ψήφιο αριθμό. Μπορώ να τον βρώ κάπου online?
propatzis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 και εγω φιλε σημερα συνδεσα την καρτα μου και περιμενω τον 4 ωηφιο.Θα σταλει σε 1-2 μερες,απλα θα πρεπει να τσεκαρεις το summary activity.εκει θα γραφει την συναλλαγη με την κρατηση που εκαναν 1,5€. Αν ισχυει κατι αλλο ας ενημερωσει καποιος...
suffocater Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να τον βρεις απο τις κινήσεις της καρτας σου διαδικτυακα.Winbank πχ,αν έχεις πειραιώς.Θα γραφει ως αιτιολογία χρέωσης paypal-κατι-1234 πχ,οπου το 1234 θα ειναι ο κωδικός που θέλεις.Νόμίζω πριν πολλα χρόνια,εναλακτικα, το ιδιο νουμερο το ειχα βρει/τυπώσει απο ατμ,οταν τυπωσα τις κινήσεις.
propatzis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 οκ φιλε ευχαριστω. Αρα περιμενουμε να γινει ανανεωση...
vaggospro Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 E-Banking έχω κάνει αμέσως όταν πήγα στο σπίτι. Άρα περιμένω να μου έρθει μήνυμα εκεί? 1
suffocater Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ναι,αναμένεις,μπορει να πάρει 1-2 μερες για να φανει η κινηση
GeorgeGK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εμένα επειδή για κάποιο λόγο δεν μου το εμφάνιζε απο το ebanking πηρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου τον είπαν αμέσως.
vaggospro Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Τι τους ρώτησες ακριβώς επειδή και εμένα δεν μου τον εμφάνισε ακόμη..
GeorgeGK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Τι τους ρώτησες ακριβώς επειδή και εμένα δεν μου τον εμφάνισε ακόμη.. Τους ειπα απλα να μου πουν τον κωδικο που ζητάει το paypal
afterhours Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εγω οταν ειχα κανει πρωτη φορα μου εμφανισε τον κωδικο σε 1 Λεπτο !!! στο ebanking.... εντυπωσιαστηκα
vaggospro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει και εγώ τον πήρα τελικά απλά άργησε 2 μέρες
liverpoolman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Παιδια καλησπερα. Εχω λογαριασμο paypal απο παλια πριν cc. Επειδη εχω μεινει πισω και δεν εγω αγορασει απο εξω απο τοτε που εγιναν τα cc...Πλεον τι περιορισμοι ισχυουν και πως τους παρακαμπτω? Συγκεκριμενα εχω βρει πολλες μεθοδους για να αγορασεις απο paypal αλλα δεν ξερω τι ισχυει πλεον... Θελω να αγορασω κατι φακους για φωτ.μηχανη και μια ποτιριερα για αμαξι και δεχονται στο ebay μονο paypal ...Τι κανω? Τελος ενα φιλαρακι μου προσφατα αγορασε απο αμαζον κατι φακους με την χρεωστικη του χωρις να χρησιμοποιησει paypal...Αν μπορει να γινει κατι τετοιο δεν με ανησυχει..εννοω δλδ. αν δεν μπορω να αγορασω με paypal να δωσω κατευεθειαν την χρεωστικη καρτα μου εχω mastercard και visa χρεωστικες..
vaggospro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Παιδια καλησπερα. Εχω λογαριασμο paypal απο παλια πριν cc. Επειδη εχω μεινει πισω και δεν εγω αγορασει απο εξω απο τοτε που εγιναν τα cc...Πλεον τι περιορισμοι ισχυουν και πως τους παρακαμπτω? Συγκεκριμενα εχω βρει πολλες μεθοδους για να αγορασεις απο paypal αλλα δεν ξερω τι ισχυει πλεον... Θελω να αγορασω κατι φακους για φωτ.μηχανη και μια ποτιριερα για αμαξι και δεχονται στο ebay μονο paypal ...Τι κανω? Τελος ενα φιλαρακι μου προσφατα αγορασε απο αμαζον κατι φακους με την χρεωστικη του χωρις να χρησιμοποιησει paypal...Αν μπορει να γινει κατι τετοιο δεν με ανησυχει..εννοω δλδ. αν δεν μπορω να αγορασω με paypal να δωσω κατευεθειαν την χρεωστικη καρτα μου εχω mastercard και visa χρεωστικες.. Και το ebay και το amazon δέχονται πληρωμή με paypal κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα