Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι τοσο τραγικα ευκολο να εχει ενα barcode scanner και να περνας οτι  βγαζεις απο το ψυγειο αν θες να εισαι τοσο τραγικα οργανωμενος...

αυτα που ψωνισες μπορουν να καταχωρηθουν με scan της αποδειξης.

samsung ακους>!??!? χαραμιζομαι εδω!!!

• Like 2
Δημοσ.

Στο εσωτερικό του, διαθέτει κάμερες, με την βοήθεια των οποίων μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο του ψυγείου χωρίς να το ανοίξετε.

Ψυγείο για πραγματικά τεμπέληδες ανθρώπους...

• Like 2
Δημοσ.

Και εάν το φορτώσω μπύρες και κρασιά και το ψυγείο με δώσει σε καμία ασφαλιστική ότι είμαι μπεκροκανάτας και δεν με ασφαλίζει μετά τι κάνω ??

Εάν έχω πολλά σαλάμια  ??

Βρε ουστ

Μέχρι και η εφορία μπορεί να μου έρθει

Θα πουν εδώ αυτός δηλώνει 0 εισόδημα και το ψυγείο του είναι γεμάτο

Περιττό δε να αναφε3ρω ότι το σενάριο με τα κρασιά και την ασφαλιστική έχει συμβεί άλλα με την κάρτα “”clubr””του κάθε supermarket 

• Like 4
Δημοσ.

οι κορεάτες σκεφτονται ,πειραματιζονται, υλοποιούν.

κατακτούν τον κοσμο και μπαινουν σε καθε σπιτι κανοντας τις συσκευες τους "απαραίτητες".Αντίστοιχα βέβαια με τους Κινέζους,Αμερικανούς κλπ.

Μπραβο γιατί εκμεταλευονται τα νέα μυαλά και ανεβάζουν και το ΑΕΠ της χώρας τους!Μακάρι να πετυχαίναμε κάτι αντίστοιχο....αλλά από συνδικαλισμό τεμπελιά και εξυπνάδα άλλο τιποτα!

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ που έχω γάλα από την δικη μου αγελάδα στο ψυγείο πως θα το αντιλαμβάνεται αυτό

Επίσης θα έχω δικά μου κοκόρια και ουχί συσκευασμένα

Δικά μου τυριά κλπκλπ αγαθά της ελληνικής φύσης

Πιστεύω ότι θα με δίνει στις αρχές για παράβαση υγειονομικών κανόνων  και θα μου ερχετε το ραβασάκι στην πόρτα η ακόμα καλύτερα θα κλειδώνει αυτόματα το ψυγείο σε στυλ immobilizer για το καλό μου πάντα..

υγ

Άσε που το κράτος είναι ικανό να ζητεί και ταυτότητα για να ανοίξει την πόρτα του δια την αποφυγή της παράνομης καταναλώσεως από άτομα που δεν είναι συνδεδεμένα με το σύστημα

Οργουελ 1984 και τα ρέστα

Υπερβολές.

Ένα κοινό πρότυπο χρειάζεται που να χρησιμοποιεί RFID και θα ενσωματώνεται πίσω από το barcode, ώστε να βλέπεις αν στο ψυγείο υπάρχει σοκολάτα, κασέρι κ.ο.κ και την ημερομηνία λήξης.

Επίσης για την εύρεση και της ποσότητας ενός προϊόντος μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικά δοχεία, συσκευασίες κλπ. που ανάλογα με την ποσότητα δημιουργούν και διαφορετικό σήμα σε πρώτη φάση, και τεχνητή νοημοσύνη και κάμερες στη συνέχεια ώστε να ανιχνεύεται οποιοδήποτε τρόφιμο. Απλά έχουμε ακόμη μέλλον μπροστά μας...

Δημοσ.
Ψυγείο για πραγματικά τεμπέληδες ανθρώπους...

Ή καλύτερα εξοικονόμηση ενέργειας. (αν εξοικονομείς σε σχέση με ένα απλό ψυγείο με όλα αυτά τα έξτρα )

• Like 2
Δημοσ.

Με αυτό το ψυγείο μου φαίνεται ότι εμείς οι άντρες θα πεινάσουμε.Οι γυναίκες θα είναι όλη μέρα στο φου/μπου από το ψυγείο και θα βγαίνουν Selfie παρέα με τα σαλάμια και κασέρια.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...