Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τον καρφωνε με τα πονηρα της ματακια για ωρα αγορακι μου γιαυτο της την επεσε ακου τον παππου (εμενα δλδ) κατι περισσοτερο ξερει.....

• Like 9
Δημοσ.

Πες της να σου ζητήσει συγνώμη γιατί σε πείραξε αυτό που έκανε.Θα επιμείνεις οτι ήταν λάθος που δεν σε υπολόγισε.Πιθανόν να τσακωθείτε λίγο.

Οταν ηρεμήσουν τα πράγματα και σου ζητήσει τον λόγο που σε πείραξε το σκηνικό πες της να πετάξει το τηλέφωνο του τύπου γιατί την θες μόνο για εσένα.

• Like 2
Δημοσ.

Μάγκες κατεβείτε μία από τα δέντρα. Αυτός/η που τυγχάνει να συνοδεύετε δεν είναι κτήμα σας όποια κι αν είναι η σχέση σας. 

• Like 8
Δημοσ.

Σήμερα είχα βγει με μια φίλη μου (χρόνια φίλη και δεν έτρεχε ποτέ τίποτα ερωτικό) και εκεί που ήμασταν για καφέ ένας την κοίταζε και όταν πήγα τουαλέτα τον είδα να πάει προς το τραπέζι μας κάτι είπαν και μετά μου είπε αυτή ότι της έδωσε το τηλέφωνό της. Οκ γκόμενος της δεν είμαι, αλλά έχω άδικο που τσαντίστηκα; Γιατί όταν βγαίνεις με κάποιον/κάποια είσαι ο/η συνοδός του, δεν είναι πολύ χοντράδα να κάνει κάποιος καμάκι λοιπόν; Εγώ της το είπα ότι δε μου άρεσε, αυτή δεν καταλάβαινε σπαστήκαμε λίγο και της λέω ότι όταν είναι μαζί μου δε θα κάνει τέτοια, αν θέλει να βγαίνει με άλλους. Εσείς τι λέτε;

Οσο δεν τις ταιζεις εσυ και αμπελοφιλοσοφεις στο ινσομνια αυτα θα γινονται φλαουτιστα. Στα χα πει μηνες πριν ... χωσου. Δεν ακους.

Μάγκες κατεβείτε μία από τα δέντρα. Αυτός/η που τυγχάνει να συνοδεύετε δεν είναι κτήμα σας όποια κι αν είναι η σχέση σας. 

Ετσι ειμαστε οι σωστοι ρσενικοι. Βαρβατιλες και μαιμουδαραδες οποια δε γουσταρει ας πάει με κανενα φλωρο.

Ναι αλλά αυτός δεν ήξερε αν είναι κοπέλα μου ή όχι, δεν είχαμε μια επιγραφή από πάνω "είμαστε φίλοι"

ούτε για μένα θεωρώ ωραίο να είμαι  με φίλη μου και να κοιτάω άλλες και να κάνω καμάκι. Για μένα υποβαθμίζεις τελειώς τον άλλον.

Γιατι δεν πηγες να του ζητησεις το λογο φιλε μου? Τσεκαρε τι έκανε ο Τιμοθυ οταν του την έπεσαν τα λυκειοπαιδάκια στο Girl Next Door 2004

τσεκαρε στο 1:14 εκατσε ο τυπος πανω στο αμαξι και του λεει καλο το αμαξι? ναι αν εισαι αδερφη δεν προλαβε να τελειωσει την εκφραση και εφυγε κανοντας σβουρες. :D

Εγω τις έχω κοψει τις φιλικες βολτες στο ετσι .... ή θα βγεις με παρέα ή οι 2 σας για να την πέσεις. Ξεκαθαρα.

Παντα αφηνε ενα χάσμα αναμεσα σε σενα και τις γυναικες ειδαλλως τετοια μπερδεματα θα δημιουργουνται μερικες κοκκινες γραμμές χρειαζονται.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι θέμα κτήματος ή όχι. Δηλαδή εγώ βγήκα μαζί της για να καταλήξω να κρατάω το φανάρι στο τέλος; 

εβγαινα με την ξαδερφη μου καθε βραδη αυτο για γκομενακια αυτη τα δικα της και γω τα δικα μου, αυτο τι σημαινει οτι δεν μπορει καποιος να ρθει να της την πεσει ή να παει αυτη ή το αντισοιχο για μενα να την πεσω σε καποια ή να ερθει αυτη?

Αν εχεις τετοια θεματα κατσε σπιτι καλυτερα η βγαινει μονο με φιλους

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια δεν έχει αδικο που τσατιστηκε ο Φλαουτιστας ο άλλος με τη κινηση που έκανε του έδειξε περιφρονηση και υποτιμηση. Γιατι οπως σωστα υποστηριξε ο Φλαου που ήξερε ο άλλος οτι αυτη δεν ηταν η γκομενα του? ή αυτη που θα ήθελε να ριξει? πολυ ύπουλη κινηση.

Πραγματικά αρσενικά έχουν κωδικα τιμής και δεν ενοχλουν γυναικες που συνοδευονται. Μην ανησυχεις δικε μου ο τυπος ειναι βρώμικος.

Φταις και εσυ ομως... τι βγαινεις με κάποια να κανετε οι 2 σας? καλυτερα να βγειτε σε παρέα ολοι μαζι αλλιως δημιουργουνται τέτοιες παρεξηγησεις. Και χαλιέσαι τσαμπα επειδη ενα τσουτσεκι προσπαθησε να σε θιξει πειραζοντας αυτη που ειχες παρέα.

εβγαινα με την ξαδερφη μου καθε βραδη αυτο για γκομενακια αυτη τα δικα της και γω τα δικα μου, αυτο τι σημαινει οτι δεν μπορει καποιος να ρθει να της την πεσει ή να παει αυτη ή το αντισοιχο για μενα να την πεσω σε καποια ή να ερθει αυτη?

Αν εχεις τετοια θεματα κατσε σπιτι καλυτερα η βγαινει μονο με φιλους

Υπουλη επιθετικη κινηση απο τον τύπο.Καμια δικαιολογια δεν πειραζεις κοπελα που συνοδευεται.

• Like 6
Δημοσ.

Και δηλαδη αμα της κατσει καμια καλη ευκαιρια θα την αφησει για να μη κρατησεις φαναρι?? :P

Στην τελικη εφοσον εισαι οντως φιλος της και δεις οτι παει να παιχτει φαση με αλλον, ισα ισα που θα τη βοηθησεις κιολας.

Παιδια μη λετε πραγματα χωρις να ξερετε, μπορει η κοπελα να του εκανε νοηματα η να τον καρφωνε με τα ματια τον αλλον η οτιδηποτε.

Εσενα δηλαδη αν ερχοταν μια που γουσταρεις πολυ να παιχτει κατι και σου εδινε το τηλεφωνο της η σου ελεγε π.χ "παμε λιγο εξω οι δυο μας" θα ελεγες "α συγνωμη, δε μπορω τωρα βγηκα με τη φιλη μου" ???

Δημοσ.

Κατσε βρε φλαου 1) ΔΕΝ είναι η κοπέλα σου 2)λες οτι δεν την βλεπεις ερωτικά 3)όταν έγινε η φάση δεν ήσουν εκεί να πω ότι σε γράψανε και μιλαγαν μεταξυ τους ή σε προσέβαλαν 4) οταν επεστρεψες η κοπελα ηταν ειλικρινής και ο αλλος δεν ξαναενοχλησε. Ποιό είναι το πρόβλημα;

• Like 2
Δημοσ.

Ποιό είναι το πρόβλημα;

Είχε κρυφό σχέδιο να της τον ακουμπήσει και πετάχτηκε ο άλλος σαν τη τσουτσού

• Like 11
Δημοσ.

Και δηλαδη αμα της κατσει καμια καλη ευκαιρια θα την αφησει για να μη κρατησεις φαναρι?? :P

Στην τελικη εφοσον εισαι οντως φιλος της και δεις οτι παει να παιχτει φαση με αλλον, ισα ισα που θα τη βοηθησεις κιολας.

Παιδια μη λετε πραγματα χωρις να ξερετε, μπορει η κοπελα να του εκανε νοηματα η να τον καρφωνε με τα ματια τον αλλον η οτιδηποτε.

Εσενα δηλαδη αν ερχοταν μια που γουσταρεις πολυ να παιχτει κατι και σου εδινε το τηλεφωνο της η σου ελεγε π.χ "παμε λιγο εξω οι δυο μας" θα ελεγες "α συγνωμη, δε μπορω τωρα βγηκα με τη φιλη μου" ???

Απο ευγενεια και μονο δεν το κάνεις αυτο... θα αφησεις φιλο μονο ή φιλη για να πας να κάνεις σκηνικο με αλλη? :S

για να γκομενισεις βγηκες ή για να δεις το φιλο σου? εκτος και αμα εχετε βγει συνενοημενοι να κανετε καμακια και οτι κάτσει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...