Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είμαι με φλαουτίστα, όπως προειπώθηκε ο άλλος δεν ξέρει τι σου είναι η κοπέλα. Κάνοντας τέτοια κίνηση, είναι σα να δηλώνει ότι είτε είσαι εκεί, είτε δεν είσαι, είτε είναι η κοπέλα σου, είτε η αδερφή σου, το ίδιο του κάνει.

Αν ήταν σωστός, θα πήγαινε στον φλαουτίστα και θα τον ρωτούσε.

• Like 9
  • Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Για μενα ειναι ύπουλος και αδιστακτος. Δεν σεβεται τιποτα.

Και αυτος θα τον βρεξει. Ο αλλος θα μεινει με το φλαουτο και το thread...

• Like 4
Δημοσ.

Για μενα ειναι ύπουλος και αδιστακτος. Δεν σεβεται τιποτα. Μπορει να ηταν κοπελα του η συγκεκριμενη. Ντροπη του τοσες ελευθερες κυκλοφορουν. Αντρικη αλληλεγγυη βλέπεις καποιον μαζι με μια κοπελα πας να του το χαλάσεις?

Άμα ήτανε κοπέλα του ήταν δική της δουλειά να ρίξει άκυρο, όχι του παίχτη να μαντέψει, και στην προκειμένη περίπτωση καλά έκανε και χώθηκε γιατί δεν ήταν κοπέλα του Φλαουτίστα τελικά. Και το έκανε ενώ έλειπε ο άλλος οπότε δεν τον ενόχλησε με κάποιον τρόπο. 

Τι να του χαλάσεις; Το χαλασμένο; Επειδή γουστάρει τη φίλη του, αυτή πρέπει να κάνει την καλόγρια για να μην θιχτεί ο Φλαουτίστας;

• Like 3
Δημοσ.

Δε τη γουστάρω την τύπισα, 100 χρόνια γνωριζόμαστε.. αφού έχω σκεφτεί και από μόνος μου ότι δε θα μπορούσα με τίποτα να κάνω κάτι μαζί της.. και για γκόμενα δε θα την άντεχα.. εξάλλου με αυτή που είμαι τώρα είμαι πολύ καλά.

Θα ξαναπώ ότι μου την έσπασε ο άλλος, γιατί στην τελική δεν είχε το θάρρος να το κάνει αυτό μπροστά μου, το κανε στη λούφα. Μπορεί να την έβρισκε κιόλας άμα σκεφτόταν ότι την πέφτει σε δεσμευμένη δε ξέρω. Και εγώ έχω δει κορίτισια που μου άρεσαν, αλλά επειδή ήταν μαζί με άλλον δεν έκανα κίνηση (ούτε άρχισα να κάνω σενάρια ότι είναι φίλοι και να κάνω βήμα). 

Δημοσ.

Ειναι κοπελα οποτε το παιρνω αλλιως.

Γιατι ομως?

Για μενα ειναι ύπουλος και αδιστακτος. Δεν σεβεται τιποτα. Μπορει να ηταν κοπελα του η συγκεκριμενη. Ντροπη του τοσες ελευθερες κυκλοφορουν. Αντρικη αλληλεγγυη βλέπεις καποιον μαζι με μια κοπελα πας να του το χαλάσεις?

Αν ηταν κοπελα του και κανει παιχνιδι, τοτε οπως ειπα και πιο πανω χαρακτηριζεται αλλιως και το μισο φταιξιμο (ολοκληρο δλδ ποιο μισο) ειναι δικο της που ανταποκριθηκε.Τωρα αν ηταν στο μαγαζι καμια ωρα + και ο αλλος καθεται με την κοπελα και λενε ιστοριες απο το στρατο η του λεει η αλλη για τους πρωην της και αυτος που ενδιαφερθηκε επιασε καποιες κουβεντες, λογικο ειναι να παει να κανει κινηση μετα.Αν ηταν κοπελα του φλαουτιστα η αν πηγαινε κατι να παιχτει ο αλλος δε νομιζω να ειχε κανει κινηση απο την αρχη.Θα το ειχε καταλαβει.

Θα ξαναπώ ότι μου την έσπασε ο άλλος, γιατί στην τελική δεν είχε το θάρρος να το κάνει αυτό μπροστά μου

Αυτο εχει διαφορετικες αποψεις.Αλλος ενοχλειται αν γινει αυτο μπροστα του, αλλος οχι η ενοχλειται λιγοτερο, οπως εσυ π.χ

Δημοσ.

ο τύπος δεν παίζει να ήρθε στο ξέμπαρκο χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα και να άφησε το τηλέφωνό του

• Like 11
Δημοσ.

ο τύπος δεν παίζει να ήρθε στο ξέμπαρκο χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα και να άφησε το τηλέφωνό του

Αμ μπραβο, απλα δεν πηρε χαμπαρι ο TS.

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη καθεται κάποια σε ενα μαγαζι και της την πέφτει κάποιος που τη βλέπει? αυτη φταιει?

γιατι πρεπει να φταιει καποιος? κανεις δεν φταιει ! Ο ενας ηθελε να δοκιμασει την τυχη του το εκανε η αλλη ανταποκριθηκε τελειωσει η κουβεντα

• Like 5
Δημοσ.

Δε τη γουστάρω την τύπισα, 100 χρόνια γνωριζόμαστε.. αφού έχω σκεφτεί και από μόνος μου ότι δε θα μπορούσα με τίποτα να κάνω κάτι μαζί της.. και για γκόμενα δε θα την άντεχα.. εξάλλου με αυτή που είμαι τώρα είμαι πολύ καλά.

Θα ξαναπώ ότι μου την έσπασε ο άλλος, γιατί στην τελική δεν είχε το θάρρος να το κάνει αυτό μπροστά μου, το κανε στη λούφα. Μπορεί να την έβρισκε κιόλας άμα σκεφτόταν ότι την πέφτει σε δεσμευμένη δε ξέρω. Και εγώ έχω δει κορίτισια που μου άρεσαν, αλλά επειδή ήταν μαζί με άλλον δεν έκανα κίνηση (ούτε άρχισα να κάνω σενάρια ότι είναι φίλοι και να κάνω βήμα). 

Στην κοπέλα σου το είπες;

Δημοσ.

Γιατι ομως?

Διοτι η φιλια με εναν αντρα δεν αντικαθιστα ποτε τη φιλια με μια γυναικα. Θα σου μιλησω για μενα. Αλλιως θα τα πεις με το κολλητο σου αλλιως με μια γνωστη σου. Γενικα δεν μπορω να βρω νοημα στο να βγεις εσυ και μια γνωστη απο τη στιγμη που δεν παιζει κάτι ερωτικο. Γιατι να βγειτε πριβε? ας βγειτε ολοι μαζι παρέα να τους δεις ολους μαζι σε μια εξοδο. Και να χαβαλεδιάσετε περισσοτερο. Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον. Αμα εβγαινα με κάποια μονοι μας θα ειχα στο μυαλο μου να της την πέσω. Ξαναλεω ετσι το βλεπω εγω. Δεν λεω οτι ειναι σωστο ή λαθος ο καθενας κανει οτι γουσταρει.

Δημοσ.

Διοτι η φιλια με εναν αντρα δεν αντικαθιστα ποτε τη φιλια με μια γυναικα. Θα σου μιλησω για μενα. Αλλιως θα τα πεις με το κολλητο σου αλλιως με μια γνωστη σου. Γενικα δεν μπορω να βρω νοημα στο να βγεις εσυ και μια γνωστη απο τη στιγμη που δεν παιζει κάτι ερωτικο. Γιατι να βγειτε πριβε? ας βγειτε ολοι μαζι παρέα να τους δεις ολους μαζι σε μια εξοδο. Και να χαβαλεδιάσετε περισσοτερο. Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον. Αμα εβγαινα με κάποια μονοι μας θα ειχα στο μυαλο μου να της την πέσω. Ξαναλεω ετσι το βλεπω εγω. Δεν λεω οτι ειναι σωστο ή λαθος ο καθενας κανει οτι γουσταρει.

Ναι σε αυτο συμφωνω, δεν ειναι το ιδιο.

Να σου φερω εγω ενα παραδειγμα σημερινο ας πουμε.

Γυρισε μια φιλη μου απο Βουδαπεστη προχθες, ειχαμε καιρο να μιλησουμε, τυχαινει να τη δω online στο facebook, τη στελνω ενα "πως περασες?" και μου λεει παμε να πιουμε ενα καφε να τα πουμε απο κοντα.Δηλαδη πρεπει να φωναξουμε και αλλους 5-10 κοινους γνωστους μας για να μην ειναι "πονηρο" ?? Και ξαναλεω, με τη συγκεκριμενη κοπελα ειμαστε φιλοι.

Εγω τουλαχιστον δε τη βλεπω ερωτικα γιατι δε μ'αρεσει.Και αυτη το ιδιο νομιζω.Εχει και σχεση 1μιση χρονο.

Δημοσ.

Συμφωνώ και γω ότι δεν είναι "τίμιο" να την πέφτεις σε γυναίκα που συνοδεύεται

Μια χαρά παίζει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...