Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ openminded ειστε ορισμενοι. Να σας δω τη θα λεγατε αν γινοταν κατι αναλογο με τη κοπελα σας. Αν δεν εδωσε δικαιωμα η τυπησα τοτε ο αλλος ειναι για κλωτσομπουνια. 

• Like 4
  • Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ openminded ειστε ορισμενοι. Να σας δω τη θα λεγατε αν γινοταν κατι αναλογο με τη κοπελα σας. Αν δεν εδωσε δικαιωμα η τυπησα τοτε ο αλλος ειναι για κλωτσομπουνια. 

αν εμπιστευεσαι τη κοπελα σου και το καυλι του να κουναει μπροστα στη μουρη της ειναι το ιδιο. Να στο πω αλλιως κοσμος παντα θα την πεφτει σε μια ομορφη κοπελα αν δεν εισαι σε θεση να θαυμαζεις οτι εχεις μια ωραια κοπελα διπλα σου που την θελουν και αλλοι και αυτη εχει επιλεξει να ναι μαζι σου τοτε καλυτερα κλεισου μεσα

• Like 5
Δημοσ.

Ναι σε αυτο συμφωνω, δεν ειναι το ιδιο.

Να σου φερω εγω ενα παραδειγμα σημερινο ας πουμε.

Γυρισε μια φιλη μου απο Βουδαπεστη προχθες, ειχαμε καιρο να μιλησουμε, τυχαινει να τη δω online στο facebook, τη στελνω ενα "πως περασες?" και μου λεει παμε να πιουμε ενα καφε να τα πουμε απο κοντα.Δηλαδη πρεπει να φωναξουμε και αλλους 5-10 κοινους γνωστους μας για να μην ειναι "πονηρο" ?? Και ξαναλεω, με τη συγκεκριμενη κοπελα ειμαστε φιλοι.

Εγω τουλαχιστον δε τη βλεπω ερωτικα γιατι δε μ'αρεσει.Και αυτη το ιδιο νομιζω.Εχει και σχεση 1μιση χρονο.

Και δεν βαρεθηκες ρε φιλε? :P τι λεγατε τοσες ωρες

ενταξει ο καθενας το βλεπει διαφορετικα. Εγω θα βαριομουν. Να βγω τωρα να μου λεει για τη σχέση της και ποτε θα παντρευτει... καλυτερα να βγουμε ολοι μαζι να κανουμε χαβαλε πιο ωραια θα περάσουμε.

Δημοσ.

Αν δεν εδωσε δικαιωμα η τυπησα τοτε ο αλλος ειναι για κλωτσομπουνια. 

^αυτό. Δεν έχει να κάνει ούτε με το αν γουστάρεται ο φλαουτίστας με την έτσι, ούτε η έτσι με τον πέφτουλα. Το πρόβλημα είναι η ασέβεια που παίζει ανάμεσα σε σένα και τον τύπο. Είναι ότι αυτός γράφει εσένα στα τέτοια του και φροντίζει να το δηλώσει στο άτομο με το οποίο έχεις βγει εσύ μαζί.

Να ήταν η κοπέλα μόνη της ή με καμιά παρέα, εντάξει, εκεί δεν κάθεσαι να σκέφτεσαι μήπως έχει το γκόμενο στο σπίτι. Αλλά να είμαι εγώ δίπλα, γουστάρω-δε γουστάρω και να έρθει ο τύπος να στηριχτεί στον ώμο μου και να της αρχίσει το παραμύθι, θα πληρώνουμε καρέκλες.

Έχει τύχει πάνω από μία φορά να παίξει ξήγα, να έρθει ο εκάστοτε τύπος και να με ρωτήσει διακριτικά. Και στις φίλες έκανα και τον wingman.

• Like 1
Δημοσ.

αν εμπιστευεσαι τη κοπελα σου και το καυλι του να κουναει μπροστα στη μουρη της ειναι το ιδιο. Να στο πω αλλιως κοσμος παντα θα την πεφτει σε μια ομορφη κοπελα αν δεν εισαι σε θεση να θαυμαζεις οτι εχεις μια ωραια κοπελα διπλα σου που την θελουν και αλλοι και αυτη εχει επιλεξει να ναι μαζι σου τοτε καλυτερα κλεισου μεσα

Ολες ειναι εμπιστες μέχρι αποδειξεως του εναντίου.Και ποτε μην θεωρει καποιος δεδομενη την συμπεριφορά κάποιας εκει που τον γουσταρει μπορει να τον σουτάρει.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα την πλησιάσει ενώ είμαι τουαλέτα θα φάει άκυρο και έχει λήξει εκεί το θέμα.

Άμα την πλησιάσει ενώ είμαι μπροστά θα του πω ότι είναι κοπέλα μου ωραία και φιλικά και έχει λήξει εκεί το θέμα, μπορεί να επιστρέψει στο τραπέζι του.

Αν ενώ έχουν γίνει όλα αυτά, αυτός πάει να μου κάνει αλφαμειλίκια, και να χωθεί και να μου επιβληθεί και τέτοια έχουν φύγει μάπες, θα του κοπανάω το κεφάλι στον τοίχο μέχρι να σκάσουν οι μπάτσοι. 

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε εγω στην θεση σου θα εσπαγα στο ξυλο τον τυπο και μετα κανα χαστουκακι στην κοπελα.. τωρα οι γενιες εχουν αλλαξει αμα σου παρει τον αερα η γυναικα το εχασες το παιχνιδι για αυτο την εχεις απο κοντα και αμα σου κανει τιποτα κολπα της σκας και κανα σκαμπιλι που και που.

Δημοσ.

Φιλε εγω στην θεση σου θα εσπαγα στο ξυλο τον τυπο και μετα κανα χαστουκακι στην κοπελα.. τωρα οι γενιες εχουν αλλαξει αμα σου παρει τον αερα η γυναικα το εχασες το παιχνιδι για αυτο την εχεις απο κοντα και αμα σου κανει τιποτα κολπα της σκας και κανα σκαμπιλι που και που.

Το ειχε πει και ο αειμνηστος Τσάκωνας τύπε στην κλασσικη περιπτωση βλαβης... ριχνε και καμια που και που να σιφγγουν οι κώλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά νομίζω ορισμένοι έχετε παρεξηγήσει το γιατί βγαίνει ένας άντρας με μια γυναίκα (σαν φίλοι). Ούτε για την περίοδό της συζητάμε, ούτε για τα γυναικολογικά της, ούτε συζητάμε για την προίκα της και την αποκατάστασή της, ούτε εγώ της λέω για ποδόσφαιρο. Έχουμε πάρα πολλά θέματα να πούμε γιατί είμαστε φίλοι και επομένως έχουμε ορισμένα κοινά στοιχεία.

• Like 1
Δημοσ.

^αυτό. Δεν έχει να κάνει ούτε με το αν γουστάρεται ο φλαουτίστας με την έτσι, ούτε η έτσι με τον πέφτουλα. Το πρόβλημα είναι η ασέβεια που παίζει ανάμεσα σε σένα και τον τύπο. Είναι ότι αυτός γράφει εσένα στα τέτοια του και φροντίζει να το δηλώσει στο άτομο με το οποίο έχεις βγει εσύ μαζί.

Να ήταν η κοπέλα μόνη της ή με καμιά παρέα, εντάξει, εκεί δεν κάθεσαι να σκέφτεσαι μήπως έχει το γκόμενο στο σπίτι. Αλλά να είμαι εγώ δίπλα, γουστάρω-δε γουστάρω και να έρθει ο τύπος να στηριχτεί στον ώμο μου και να της αρχίσει το παραμύθι, θα πληρώνουμε καρέκλες.

Έχει τύχει πάνω από μία φορά να παίξει ξήγα, να έρθει ο εκάστοτε τύπος και να με ρωτήσει διακριτικά. Και στις φίλες έκανα και τον wingman.

Εκτος αν το αγορι που συνοδευει τη κοπελα φαινεται απο μακρια, γκεη..

Αλλα ναι, δεν ειναι σωστο να την πεφτεις σε κοπελες που συνοδευονται, ακομα και απο τον αδερφο τους πχ

Δημοσ.

βγήκε ο άλλος με τύπισα που δεν είναι η πιανίστρια και θα την πλακώσει και στο ξύλο, τρελοί είστε χααχαχαχαχ

2/8, low troll content

• Like 1
Δημοσ.

φιλη σου ειναι λογικο  ,τωρα το αλλο το παπαρι που την επεσε σε συνοδευομενη κοπελα  θελει ξυλο . :devil:

κάτι μου λέει πως ο ts δεν φαίνεται να βαράει 

Δημοσ.

Και δεν βαρεθηκες ρε φιλε? :P τι λεγατε τοσες ωρες

ενταξει ο καθενας το βλεπει διαφορετικα. Εγω θα βαριομουν. Να βγω τωρα να μου λεει για τη σχέση της και ποτε θα παντρευτει... καλυτερα να βγουμε ολοι μαζι να κανουμε χαβαλε πιο ωραια θα περάσουμε.

Οχι ρε γιατι να βαρεθω σιγα.Τι καλυτερο ειχα να κανω.Απο το να κατσω μεσα, καλυτερα να βγω να μιλησω και με καναν ανθρωπο :)

Με ειπε τις εμπειριες της απο το ταξιδι κλπ, ειπα κ γω πως περασα στην εξωτικη Θεσσαλονικη τις γιορτες, γυμναστηρια, μασα κλπ.

Περασε η ωρα και δρομο :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...