maria_92 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!Ξέρει κανείς κανένα τρόπο μετατροπής ενός κειμένου word σε χειρόγραφο ή κάποια εφαρμογή;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
maria_92 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Θέλω να γράψω ένα κείμενο στο word και να το μετατρέψω σε χειρόγραφο.
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Θέλω να γράψω ένα κείμενο στο word και να το μετατρέψω σε χειρόγραφο. Πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο;! Δεν ξέρω, δεν το έχω ξανακούσει!
beatshooter Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Να το μετατρέψεις σε χειρόγραφο με το γραφικό σου χαρακτήρα?δεν νομίζω να γίνεται αυτο. (Αν κατάλαβα καλά!!!!!)
Papakaliati Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!Ξέρει κανείς κανένα τρόπο μετατροπής ενός κειμένου word σε χειρόγραφο ή κάποια εφαρμογή;Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Χαρτι στυλο, καθεσαι και γραφεις. Αρκετα απλο θα ελεγα. 1
maria_92 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Να το μετατρέψεις σε χειρόγραφο με το γραφικό σου χαρακτήρα?δεν νομίζω να γίνεται αυτο. (Αν κατάλαβα καλά!!!!!) Ναι,κάτι τέτοιο.
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δες εδώ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει: http://www.myscriptfont.com/ και αναζήτηση google με άλλα σχετικά. 1
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δες εδώ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει: http://www.myscriptfont.com/ και αναζήτηση google με άλλα σχετικά. Μου πέρασε από το μυαλό αλλά δεν πίστευα ότι γίνεται κάτι τέτοιο! Ωραίος! 1
kfyros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Διάλεξε ή κατέβασε μια γραμματοσειρά που φαίνεται χειρόγραφη, και τύπωσε το.Ή φτιάξε μία , με τα εργαλεία που ανέβασαν οι φίλοι πιο πριν..Εκτυπωτής με στυλό (που να γράφει όπως το ανθρώπινο χέρι) δεν υπάρχει νομίζω..
maria_92 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Σας ευχαριστώ όλους!Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Αυτο ειναι αλλαγη γραμματοσειρας και στο δικο σου κειμενο αν αλλαξεις την γραμματοσειρά το ιδιο αποτέλεσμα θα εχεις.
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Αυτο ειναι αλλαγη γραμματοσειρας και στο δικο σου κειμενο αν αλλαξεις την γραμματοσειρά το ιδιο αποτέλεσμα θα εχεις. Θα πλησιάσει όμως αυτό που θέλει γιατί θα είναι "χειροποίητη" γραμματοσειρά στην ουσία! Εντάξει δεν θα είναι το ίδιο με χειρόγραφο αλλά καλή εναλλακτική μοιάζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα