opera Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Γνωρίζοντας ότι είναι απίθανη αλλά όχι αδύνατη η περίπτωση αλλά ποιος μας προστατεύει από κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό μας χωρίς τη συγκατάθεσή μας στην απίθανη έστω περίπτωση που κάποιος θέλει να μας ενοχοποιήσει για κάτι.(Δε φταίω εγώ αλλά η σύζυγος βλέπει μπρούσκο). Οι τράπεζες σε αυτή τη περίπτωση από όσο γνωρίζω δε ελέγχουν ούτε ζητούν τη ταυτότητα αυτού που καταθέτει τα χρήματα. 1
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Γνωρίζοντας ότι είναι απίθανη αλλά όχι αδύνατη η περίπτωση αλλά ποιος μας προστατεύει από κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό μας χωρίς τη συγκατάθεσή μας στην απίθανη έστω περίπτωση που κάποιος θέλει να μας ενοχοποιήσει για κάτι.(Δε φταίω εγώ αλλά η σύζυγος βλέπει μπρούσκο). Οι τράπεζες σε αυτή τη περίπτωση από όσο γνωρίζω δε ελέγχουν ούτε ζητούν τη ταυτότητα αυτού που καταθέτει τα χρήματα. Στο ταμείο ζητάνε, αλλά ίσως είναι κι ανάλογα την τράπεζα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Στο ταμείο ζητάνε, αλλά ίσως είναι κι ανάλογα την τράπεζα. Οχι, οσες φορες εχω παει να καταθεσω λεφτα δεν μου εχουν ζητησει. Μονο για Εθνικη δεν ξερω
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Οχι, οσες φορες εχω παει να καταθεσω λεφτα δεν μου εχουν ζητησει. Μονο για Εθνικη δεν ξερω Στην άλφα μου ζητάνε εμένα, λες να παίζει ρόλο το κατάστημα; Νομίζω και σε άλλες μου ζητάνε απλά δεν μπορώ να το θυμηθώ τώρα 100%
kfyros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ας τα βάλει ο άλλος, και θα τα φάω πριν με ενοχοποιήσει :P 4
cb_papi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Στην άλφα μου ζητάνε εμένα, λες να παίζει ρόλο το κατάστημα; Νομίζω και σε άλλες μου ζητάνε απλά δεν μπορώ να το θυμηθώ τώρα 100% Στην Αλφα στο μηχάνημα αυτόματων πληρωμών δεν χρειάζεται ταυτότητα ή στοιχεία καταθέτη πάντως.
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Στο ταμείο ζητάνε, αλλά ίσως είναι κι ανάλογα την τράπεζα. Στην Αλφα στο μηχάνημα αυτόματων πληρωμών δεν χρειάζεται ταυτότητα ή στοιχεία καταθέτη πάντως. Εννοώ στο ταμείο. (Τώρα που το σκέφτομαι όμως, ενώ μου έχουν ζητήσει όνομα, αριθμό ταυτότητας, αφμ και κινητό δεν είμαι σίγουρος αν θέλανε να δούνε και την ταυτότητα ή απλά θέλανε να γράψω τον αριθμό...)
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Πόσα σου μεταβιβάσαν ή κάνουμε φιλοσοφικη συζήτηση, γιατι αυτο παιζει να σου τύχη μια στο 1000.000.000.000.000.000.000
Pseudonumo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Γνωρίζοντας ότι είναι απίθανη αλλά όχι αδύνατη η περίπτωση αλλά ποιος μας προστατεύει από κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό μας χωρίς τη συγκατάθεσή μας στην απίθανη έστω περίπτωση που κάποιος θέλει να μας ενοχοποιήσει για κάτι.(Δε φταίω εγώ αλλά η σύζυγος βλέπει μπρούσκο). Οι τράπεζες σε αυτή τη περίπτωση από όσο γνωρίζω δε ελέγχουν ούτε ζητούν τη ταυτότητα αυτού που καταθέτει τα χρήματα. Πάντως και σε eurobank δεν ζητούν ταυτότητα στο ταμείο. (Για μικρά ποσά ε, δε μιλάμε κανα 10χιλιαρο). Αλλά, φαντάζομαι για να σε ενοχοποιήσουν για κάτι θα έχουν δημιουργήσει κι άλλα πλαστά στοιχεία, οπότε τα χρήματα στο λογαριασμό σου δεν θα είναι το μόνο σου πρόβλημα.
opera Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πόσα σου μεταβιβάσαν ή κάνουμε φιλοσοφικη συζήτηση, γιατι αυτο παιζει να σου τύχη μια στο 1000.000.000.000.000.000.000 Είναι πολύ ελαστικοί πάντως όταν παίρνουν χρήματα λες και πρόκειται για κάτι ασήμαντο. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα ενός λάθους (μεγαλύτερη από το ποσοστό που αναφέρεις) και μετά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
gregdel Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Λάθος δεν είναι εύκολο να γίνει σε λογαριασμό τραπέζης, καθώς για να πάνε τα χρήματα σε άλλον λογαριασμό πρέπει να γίνει λάθος σε 2 ψηφία του λογαριασμού και μάλιστα με "σωστό" τρόπο...
mylo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 σήμερα για καταθεση σε λογαριασμο σε εθνική στο ταμειο με ζήτησε ταυτότητα
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Γνωρίζοντας ότι είναι απίθανη αλλά όχι αδύνατη η περίπτωση αλλά ποιος μας προστατεύει από κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό μας χωρίς τη συγκατάθεσή μας στην απίθανη έστω περίπτωση που κάποιος θέλει να μας ενοχοποιήσει για κάτι.(Δε φταίω εγώ αλλά η σύζυγος βλέπει μπρούσκο). Οι τράπεζες σε αυτή τη περίπτωση από όσο γνωρίζω δε ελέγχουν ούτε ζητούν τη ταυτότητα αυτού που καταθέτει τα χρήματα. Μια φορά που είχα τσακωθεί με κάποιον πήγα και του έκανα κατάθεση 5.000 ευρώ στο λογαριασμό του, να μάθει να φέρεται ο καραγκιόζης. 2
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μια φορά που είχα τσακωθεί με κάποιον πήγα και του έκανα κατάθεση 5.000 ευρώ στο λογαριασμό του, να μάθει να φέρεται ο καραγκιόζης.Θεός !!! Σε προκαλώ να στακωθούμε, λίγο κομικό το θεματακι ...και πες στην σύζηγο να κόψει την τηλεόραση
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εγω παντως εχω εκατονταδες τροπους να ξοδεψω οποιο μεγαλο ποσο μπει στο λογαριασμο μου. Ο αριθμος λογαριασμου με πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα