*nenya* Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δουλεύει ρε σεις! Το ήπια χθες. Και σήμερα με σταμάταγαν στον δρόμο και μου έδιναν γλυφιτζούρια και προσκλήσεις για παιδικό θέατρο και παιδότοπους. Α! Και μου ζήτησαν ταυτότητα όταν πήγα στο περίπτερο ν'αγοράσω μπυρόνια. 3
cosmos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δουλεύει ρε σεις! Το ήπια χθες. Και σήμερα με σταμάταγαν στον δρόμο και μου έδιναν γλυφιτζούρια και προσκλήσεις για παιδικό θέατρο και παιδότοπους. Α! Και μου ζήτησαν ταυτότητα όταν πήγα στο περίπτερο ν'αγοράσω μπυρόνια. Τσίχλες και καραμέλες να μην παίρνεις από αγνώστους!!!
eliasjuve Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως την διαφήμιση όποτε την πετύχω κάθομαι και τη βλέπω για τους ευνόητους λόγους... 1
bilakos10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δουλεύει ρε σεις! Το ήπια χθες. Και σήμερα με σταμάταγαν στον δρόμο και μου έδιναν γλυφιτζούρια και προσκλήσεις για παιδικό θέατρο και παιδότοπους. Ρε συ, προσκλήσεις συνήθως δίνουν στους γονείς των παιδιών. Μπας και το κολλαγόνο ήταν counter productive και μετατράπηκες σε μπαμπόγρια;
parlapipas25 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Αν διάβασες τίποτα απ τα προηγούμενα....έχεις την απάντηση μόνος σου αν είναι ή όχι απάτη,οφέλιμο κτλ κτλ... Αν σου αρκεί να το διαφημίζει ο χ-ψ τράγκας κ εσύ να το πάρεις...έλα κ από δω...έχω το φάρμακο της νεότητας...σε κάνει βρέφος!! Ο τραγκας λεει μονο αληθειες 1
*nenya* Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Όχι όχι δίνουν και σε μας τα παιδάκια προσκλήσεις!!!
DrLo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Παιδια το collagen pro active το διαφημιζει καθε πρωι ο τραγκας στο ραδιοφωνο.Δεν μπορει να ειναι απατη. Ποιός τράγκας ... εδώ πέτυχα τις προάλλες να το διαφημίζει ο Καρατζαφέρης (Γιώργος) κάπου μεταξύ πολιτικής ανάλυσης της Ελλάδας. και να λέει 1 η γκομενα που το πλάσαρε και 3 από πάνω ο Καρατζ .... καταλαβαίνεις τώρα με τι έχουμε μπλέξει. 1
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Παιδια το collagen pro active το διαφημιζει καθε πρωι ο τραγκας στο ραδιοφωνο.Δεν μπορει να ειναι απατη. Σωστα. Τρεχω αμεσως να παρω 4 κουτια να γινω πιο υγιης και πιο ομορφος, ιδιος ο Τραγκας. 1
LiquidTroll Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Έχω φίλο χημικό μηχανικό , υπευθυνο παραγωγής σε φαρμακοβιομηχανία που φτιάχνει μια υαλουρονική μαλακία , την οποία μαλακία την διαφημιζουν γνωστά πουστράκια στο κανάλι που διοικείται απο πουστράκια. Είναι σκέτη απάτη. Μάλιστα , ο φίλος μου αναγκάστηκε να μπει σε μια διαφήμιση , και να λέει ότι φτιάξανε ειδικο κολλαγόνο , 300% πιο δυνατό απο τα άλλα. Η διαφήμιση παίζει σε μικρο-κάναλα. Προτου αγοράσετε κάτι , γκουκλάρε τέ το.
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ποιός τράγκας ... εδώ πέτυχα τις προάλλες να το διαφημίζει ο Καρατζαφέρης (Γιώργος) κάπου μεταξύ πολιτικής ανάλυσης της Ελλάδας. Μα και ο Σπυρος Καρατζαφερης το διαφημιζει, στην εκπομπη του. Λεει μαλιστα οτι το δοκιμασε και ξανανιωσε... Και αλλοι δημοσιογραφοι το διαφημιζουν (πχ. Μυλωνακης στο δελτιο ειδησεων του) αφου ειναι χορηγος εκπομπων. Σκεφτειτε τι τρελα λεφτα πεφτουν και φυσικα τι πωλησεις κανει το εν λογω (υπο)προϊον. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2016 από iordanis77
liakjim Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αν θες να έχεις το πιο ακριβό χέσιμο, ναι αξίζει. 1
Vapir Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 δεν ξέρω αν δουλεύει αλλα καλύτερα οι άντρες να το αποφεύγουν φανταστείτε να πάρετε υπερβολική δόση και να δουλέψει τοπικά στην περιοχή τους πέουςνα επιστρέψει στην βρεφική του κατάσταση
Ishmael Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Τόσο ενδιαφέρον ήταν το θέμα και το αναβιώσατε; Ήλπιζα να είναι ρητορική η ερώτηση αλλά μετά είδα τη συνέχεια και σκέφτηκα ότι δεν θα υπήρχαν καιροσκόποι σαν τους κομπογιαννίτες αν δεν υπήρχαν κορόιδα. Πάντως αν πιστεύεις αυτά περί κολλαγόνου έχω μια γέφυρα να σου πουλήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα