alsakari Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Σε έρευνα αποκαλύφθηκε ότι το 77% των ανθρώπων σε σχέσεις ετεροφυλόφιλων, πιστεύει ότι οι άνδρες θα πρέπει να πληρώσουν το λογαριασμό στο πρώτο ραντεβού. Στην έρευνα, που έγινε από την οικονομική ιστοσελίδα NerdWallet, ρωτήθηκαν περίπου 1.000 άτομα που βρίσκονταν σε σχέση για έξι μήνες ή περισσότερο. Η έρευνα έδειξε ότι, κατά τα πρώτα στάδια του φλερτ, το οικονομικό βάρος πέφτει κυρίως στους άνδρες, και η ανισορροπία αυτή δύσκολα αλλάζει, όσο εξελίσσεται η σχέση. Σχεδόν 56% των ανδρών πληρώνουν τα πάντα όταν βρίσκονται σε μόνιμη σχέση, και, ένα 36% των ανδρών πληρώνει όλους τους λογαριασμούς του νοικοκυριού, έναντι 14% των γυναικών. Δεν υπάρχουν πολλά ιστορικά δεδομένα σχετικά με το ποιος πλήρωνε στα ραντεβού, αλλά τα ευρήματα δημοσκόπησης δείχνουν ότι πολύ λίγα έχουν αλλάξει τα τελευταία 30 χρόνια.
parlapipas25 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εγω παντως πληρωσα τον 1ο,τον 2ο,3ο,4ο,5ο,10ο..36ο... Oh wait,μηπως εχω πιαστει μαλακας; 18
alsakari Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εγω παντως πληρωσα τον 1ο,τον 2ο,3ο,4ο,5ο,10ο..36ο... Oh wait,μηπως εχω πιαστει μαλακας; αχαχαχαχα! Τουλάχιστον είναι αφορολόγητα ή ... 1
Iris_89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Έχει τύχει να πληρώσω κάμποσες φορές σε πρώτα ραντεβού και για τους 2. Απλά θα προτιμούσα έστω να προσποιηθεί ο άλλος πως κάνει έστω κίνηση κι ας μην πλήρωνε, δε θα με ένοιαζε. 5
idomeneas7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εγώ συνήθως πλήρωνα τα δικά μου στο πρώτο ραντεβού και αν πήγαινε καλά το πράγμα κέρναγα αργότερα. Εχει τυχει να τα πληρωσω όλα ή να τα πληρώσει ο άλλός όλα όμως ελάχιστες φορές. Μισά - μισά στην αρχή το βλέπω πιό δίκαιο και αν τσουλήσει να ξεκινάνε τα κεράσματα. 1
DDevil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Τοσα έχουμε φάει / τρώμε στις γυναικες το 1ο ραντεβού μας μάρανε. 3
Hellaslover Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Στο πρωτο ραντεβου να πληρωνει ο αντρας αλλα ας κανει μια κινηση προς τη τσαντα η κοπελα..αν μετα το κερασμα σου πει να σε κερασει ενα γλυκο η ενα ποτο τοτε παντρεψου τη και γρηγορα she's the one, αλλα κατα 99% δε θα το πει. 18
tritonas00 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Γελιο εχει οταν ο ενας δεν επιτρεπει στον αλλον να πληρωσει... 3
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το πρώτο και το δεύτερο ραντεβου χαχα, σημασία έχει τι θα κάνετε στην συνέχεια μετά δηλαδή 1,5,10,20 χρονια, εκεί είναι ή μαγκια του άντρα 3
Backpacker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Τα πρώτα 2-3 ραντεβού πληρώνω πάντα. Βέβαια αν δεν δω έστω κίνηση...την "χορογραφία του λογαριασμού" που λένε από την πλευρά της κοπέλας τότε ξενερώνω απίστευτα πολύ και την βλέπω πλέον αυτόματα σαν πήδημα και τίποτα άλλο. 2
ASFE Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Στα πρωτα ραντεβου παντα εγω. Για μετα παντα επαιζε και το βιοτικο επιπεδο της κοπελας ρολο (δουλευε? Σπουδαζε? κλπ) Δεν εχω θεμα να πληρωνω εγω οταν δεν βλεπω απο τον αλλον εκμεταλευση κλπ. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από ASFE 2
margaritagr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν εβγαινα με καποιον πρωτη φορα κ δεν εκανε κινηση να πληρωσει θα μου κακοφαινοταν πολυ. Φυσικα παντα κανω κι εγω , αλλα οκ δεν επιμενω κ πολυ, ξερω οτι ειναι για το τυπικο του θεματος. Γενικα δε το θεωρω σωστο καθε φορα που βγαινεις να τα πληρωνει ολα ο αντρας ειτε εχει λεφτα ειτε οχι.. Βεβαια ειστε και καποιοι που δε σηκωνετε μυγα , εκνευριζεστε κιολας. Τα ειχα με εναν ο οποιος μ εκανε να νιωθω ασχημα γιατι δε μ αφηνε να πληρωσω πουθενα. Μου χε πει οτι ετσι το θεωρει σωστο κ ετσι νιωθει καλα. Ε τι να κανω κι εγω (αν και ειχε πολλα λεφτα αλλα αυτο δε παιζει ρολο) εδινα αλλιως λεφτα. Πχ του αρεσαν πολυ τα κρασια, καλα κρασια ψαγμενα, κι ετσι οταν πηγαινα σπιτι περναγα απ την καβα πριν και το εκτιμουσε Γενικα αν θες να σαι κυρια/κυριος υπαρχουν λυσεις.. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από margaritagr 8
Hellaslover Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Στα πρωτα ραντεβου παντα εγω. Για μετα παντα επαιζε και το βιοτικο επιπεδο της κοπελας (δουλευε? Σπουδαζε? κλπ) Δεν εχω θεμα να πληρωνω εγω οταν δεν βλεπω απο τον αλλον εκμεταλευση κλπ. σιγα μη ξεκινησεις και ερανο για παρτι της στη καφετέρια. Σε οσο δυσκολη οικονομικη κατασταση κ αν ειναι ενα καφε μπορει να κερασει αν οχι να κατσει σπιτι της και να βγαινει ραντεβουδακια οταν εχει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα