Iris_89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πως θα στήσεις τον άντρα σου σε ραντεβού? Θα ετοιμαστείτε στο ίδιο σπίτι και θα ξεκινήσετε χωριστα? Μπορεί η γυναίκα ή ο άντρας να είναι ήδη έξω όταν κανονιστεί το ραντεβού ντε
Vapir Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ανάλογα τη γκόμενα , αν είναι 5ρι κ κάτω θεωρώ οτι πρέπει να με πληρώσει για το χρόνο μου κ θα την αφήσω να πληρώσει , έτσι κ αλλιώς δεν με νοιάζει τι εντύπωση θα της κάνωαν είναι 6+ θα πληρώσωαν είναι 10ράκι θα πληρώσω κ κάτι παραπάνω αμα λάχει γιατι τα "αδέρφια" της δεν αστειεύονται 2
Vapir Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ^Να υποθέσω πως εσύ θεωρείσαι 10αρι? όχι , εγώ είμαι 11ρι u mad? 3
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω κανέναν που να μην έχει πληρώσει στο πρώτο ραντεβού. Αυτονόητο μου φαίνεται!
φιρίκι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ^ ^ ^ Νομίζω χρειάζεται μερικές επιπλέον φατσούλες (emoticon) το ινσόμνια... ... αν είναι 10ράκι θα πληρώσω κ κάτι παραπάνω αμα λάχει γιατι τα "αδέρφια" της δεν αστειεύονται Ειλικρινής απορία: αδέρφια της εννοείς τα στοργικά δίδυμα;
groot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι σειράς ραντεβού, δεν είναι θέμα φύλλου. Είναι ΠΟΙΟΣ κάνει την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ! Είναι θέμα ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ! Ούτε κόμπλεξ (είμαι ο άντρας, *επιφώνημα_χαμηλής_νοημοσύνης*, πρέπει να πληρώσω, *επιφώνημα_χαμηλής_νοημοσύνης*, έχω μούσκουλα, *επιφώνημα_χαμηλής_νοημοσύνης*) Ούτε στερεότυπα (οι γυναίκες δεν πληρώνουν, *επιφώνημα_χαμηλής_νοημοσύνης*, οι γυναίκες δεν οδηγούν, *επιφώνημα_χαμηλής_νοημοσύνης*, τράβα μ*ρη στην κουζίνα σου, *επιφώνημα_χαμηλής_νοημοσύνης*.. εξαιρείται το "sudo make me_a_sandwich" ) Είναι θέμα ευγένειας! Αυτός που ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να καλύψει τα οικονομικά έξοδα. Εάν η έξοδος είναι κοινή απόφαση, τότε είναι άλλο καπέλο. Αλλά εάν κάποιος σε καλεί κάπου, τότε είναι δείγμα καλών τρόπων να προσφερθεί να καλύψει τα έξοδα για την κίνησή σου να εκπληρώσεις την επιθυμία του (δηλαδή, το να πάει μαζί σου κάπου). 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω κανέναν που να μην έχει πληρώσει στο πρώτο ραντεβού. Αυτονόητο μου φαίνεται! εγω μου εχει τυχει να μην πληρωσω στο πρωτο ραντεβου! Γενικα πληρωνων ειτε ειναι πρωτο ραντεβου ειτε 20ο ειτε εινα φιλος ειτε συγγενης κτλ αναλογα με τις ορεξεις αν εκεινη τη στιγμη μου βγαινει το κανω! Τα αυτονοητα κτλ ειναι μαλακιες για εμενα.
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 εγω μου εχει τυχει να μην πληρωσω στο πρωτο ραντεβου! Γενικα πληρωνων ειτε ειναι πρωτο ραντεβου ειτε 20ο ειτε εινα φιλος ειτε συγγενης κτλ αναλογα με τις ορεξεις αν εκεινη τη στιγμη μου βγαινει το κανω! Τα αυτονοητα κτλ ειναι μαλακιες για εμενα. Αυτονόητο μου φαίνεται έγραψα. Για μένα δηλαδή!
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αυτονόητο μου φαίνεται έγραψα. Για μένα δηλαδή! και οπως ειδες και γω εγραψα για μενα!
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 και οπως ειδες και γω εγραψα για μενα! Το είδα και σκέφτηκα να το συμπληρώσω να σου πω την αλήθεια!
evabb Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πλάκα πλάκα τι ταμπού είναι αυτό ρε φίλε με το ξενοδοχείο!!?? Παντού μπορεί να κάνει κίνηση να πληρώσει η γυναίκα εκτός από εκεί.. εχω πληρωσει και ξενοδοχειο 12
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 εχω πληρωσει και ξενοδοχειο Εμ δεν είναι τυχαίο που σε συμπαθώ εσένα ! πάντως εκεί θα έπρεπε να πλερώνει αυτός που τελειώνει περισσότερες φορές δεν θα ειχα πλερώσει ποτέ χαχααχαχχα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα