Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις το εκανα!!! Οντως ειχε επιλογη οτι την ακολουθουσα. Ποιος εγω. ΛΟΛ οτι να ναι αντε ουστ ρε ναρκισσε θες να σε ακολουθάμε κιολας στις μλκιες σου! Θενξ φιλε θα το κανω και σε άλλες ναρκισσους.

Μολις εκανα unfollow και εναν PR που μας εχει πρηξει με το ποσο γματο ειναι το μαγαζι του και πας εκει και εισαι σα σαρδέλα και οι σερβιτοροι φερονται και με υφάκι επειδη τραβάει κοσμο. ΟΥΣΤ!!!!

Μ' αρέσει που βάζεις 3 θαυμαστικά και κεφαλαία, λες και μπήκαν στο account σου μόνοι τους χωρίς να σε ρωτήσουν και πάτησαν το follow.

Ξαναπηρα τηλ την αλλη την επομενη εβδομάδα και μου ειπε οτι κατι εγινε στη δουλεια και δε μπορει και οτι δεν θα ειναι καλη παρέα και οτι εχει νευρα και αλλα τέτοια. Μλκιες δηλαδη.

Μαλακίες λέγεται το (ποιητική αδεία) δε θα σε πηδούσα ούτε αν ήσουν ο τελευταίος άντρας στον κόσμο, απλά για το καλό όλων μας σου το δείχνω πιο ευγενικά;

• Like 1
  • Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μ' αρέσει που βάζεις 3 θαυμαστικά και κεφαλαία, λες και μπήκαν στο account σου μόνοι τους χωρίς να σε ρωτήσουν και πάτησαν το follow.

Μαλακίες λέγεται το (ποιητική αδεία) δε θα σε πηδούσα ούτε αν ήσουν ο τελευταίος άντρας στον κόσμο, απλά για το καλό όλων μας σου το δείχνω πιο ευγενικά;

Μλκιες λεγεται το οτι ενω δεν γουσταρει να βγει σου λεει ξαναπάρε με να σου πώ. Δεν ξέρει τι θέλει και τι της γίνεται.Αυτο πριν κανεις την επιθεση ξερολιασης δεν το διάβασες ή δεν το καταλαβες? εισαι και διακεκριμενος επιχειρηματολογος του ινσομνια :P

Επισης οταν κανεις καποιον φιλο στο φβ γινεται αυτομοτα το following.

• Moderators
Δημοσ.

Ο bluesattack λέει όμως ότι αυτό μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να αλλάξει όμως!

Kαλα εννοειται πως μπορει υπο προυποθεσεις να αλλαξει, δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτοι για τιποτα. Απλως λεω πως δεν ειναι απιθανο να συμβει το κολλητιληκι. 

• Like 1
Δημοσ.

Μλκιες λεγεται το οτι ενω δεν γουσταρει να βγει σου λεει ξαναπάρε με να σου πώ. Δεν ξέρει τι θέλει και τι της γίνεται.Αυτο πριν κανεις την επιθεση δεν το διάβασες ή δεν το καταλαβες? εισαι και επιχειρηματολογος ντροπη.

Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ή πραγματικά δεν καταλαβαίνεις;

Έχεις πει στη ζωή σου έστω και μια φορά "ναι ναι πάρε να το κανονίσουμε" απλά και μόνο για να το πεις; Ναι.

Σκέφτηκες πριν μιλήσεις ότι κι αυτή μπορεί να έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα μόνο που τώρα κράζεις γιατί δε σε βόλεψε; Όχι.

Δημοσ.

Έχεις πει στη ζωή σου έστω και μια φορά "ναι ναι πάρε να το κανονίσουμε" απλά και μόνο για να το πεις; Ναι.

Σκέφτηκες πριν μιλήσεις ότι κι αυτή μπορεί να έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα μόνο που τώρα κράζεις γιατί δε σε βόλεψε; Όχι.

Οχι δεν εχω πει κάτι τετοιο αμα δεν θελω να κανονισω δεν κανονιζω. Ειμαι ξεκάθαρος και οχι φάφλας.Οταν λες δεν μπορω αυτη τη περιοδο σημαινει δε μπορω. Δεν κραζω επειδη δε με βολεψε αυτο εσυ πας να το παρουσιασεις ετσι.

Πας να υποστηριξεις τωρα κάποια που άλλα ειπε και αλλα εκανε μπραβο συγχαρητηρια. Εισαι αντικειμενικοτατος.

Τυπισσες που ξηγιουνται έτσι ειναι τρελές δεν ξέρουν τι θέλουν.

• Like 1
Δημοσ.

Kαλα εννοειται πως μπορει υπο προυποθεσεις να αλλαξει, δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτοι για τιποτα. Απλως λεω πως δεν ειναι απιθανο να συμβει το κολλητιληκι. 

Απίθανο δεν είναι όχι. Πάντως εγώ δεν έχω κανέναν - καμία στον κύκλο μου που να έχει κολλητό του άλλου φύλου. Έτσι με μια γρήγορη σκέψη τουλάχιστον.

Δημοσ.

Απίθανο δεν είναι όχι. Πάντως εγώ δεν έχω κανέναν - καμία στον κύκλο μου που να έχει κολλητό του άλλου φύλου. Έτσι με μια γρήγορη σκέψη τουλάχιστον.

Να το επιχειρησεις φιλε ειναι "practically open-minded" .. "As I said before...etc etc" και αλλα τέτοια defacer-ιστικα. :D

Δημοσ.

Να το επιχειρησεις φιλε ειναι "practically open-minded" .. "As I said before...etc etc" και αλλα τέτοια defacer-ιστικα. :D

Εντάξει, δεν ισχύον για όλους τα ίδια πράγματα. Το πιο συνηθισμένο όμως είναι οι κολλητοί μας φίλοι να είναι του ίδιου φύλου πιστεύω, το αντίθετο είναι μάλλον εξαίρεση.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν εχω πει κάτι τετοιο αμα δεν θελω να κανονισω δεν κανονιζω. Ειμαι ξεκάθαρος και οχι φάφλας.Οταν λες δεν μπορω αυτη τη περιοδο σημαινει δε μπορω. Δεν κραζω επειδη δε με βολεψε αυτο εσυ πας να το παρουσιασεις ετσι.

Πας να υποστηριξεις τωρα κάποια που άλλα ειπε και αλλα εκανε μπραβο συγχαρητηρια. Εισαι αντικειμενικοτατος.

Τυπισσες που ξηγιουνται έτσι ειναι τρελές δεν ξέρουν τι θέλουν.

Dude, το μόνο πράγμα που πάω να υποστηρίξω είναι αυτό που έγραψα: ότι το να ξαναπάρεις και να σου πει μα μου δε μπορώ, δεν είναι "μαλακίες". Σόρι που σκάω τη φούσκα αλλά ένα διψήφιο Χ% του γυναικείου πληθυσμού θα έκανε αυτό ακριβώς το πράγμα, οπότε με κανέναν αντικειμενικό ορισμό δε μπορείς να το πεις "μαλακίες". Εσύ φυσικά δεν είσαι και δεν ενδιαφέρεσαι να είσαι αντικειμενικός επειδή δε σε βολεύει.

Τα υπόλοιπα, whatever.

Δημοσ.

Dude, το μόνο πράγμα που πάω να υποστηρίξω είναι αυτό που έγραψα: ότι το να ξαναπάρεις και να σου πει μα μου δε μπορώ, δεν είναι "μαλακίες". Σόρι που σκάω τη φούσκα αλλά ένα διψήφιο Χ% του γυναικείου πληθυσμού θα έκανε αυτό ακριβώς το πράγμα, οπότε με κανέναν αντικειμενικό ορισμό δε μπορείς να το πεις "μαλακίες". Εσύ φυσικά δεν είσαι και δεν ενδιαφέρεσαι να είσαι αντικειμενικός επειδή δε σε βολεύει.

Τα υπόλοιπα, whatever.

Αναρωτιέμαι αν θα κατηγορεί και αυτές που θα του λένε "όχι, δεν σε γουστάρω και δεν θέλω να βγω μαζί σου".

• Like 1
Δημοσ.

Τα υπόλοιπα, whatever.

Αστείος απλά.

:cry:

Γελάω ακομα με αυτο να ξέρεις! Θενξ πάντως.

• Moderators
Δημοσ.

εγω δηλαδη που ειμαι κολλητος με μια οχι απλα φιλη αλλα πρωην που ημασταν δυο χρονια μαζι πρεπει να ειμαι ανοιχτος απο το κεφαλι μεχρι τα @@ τοτε..

• Like 1
Δημοσ.

εγω δηλαδη που ειμαι κολλητος με μια οχι απλα φιλη αλλα πρωην που ημασταν δυο χρονια μαζι πρεπει να ειμαι ανοιχτος απο το κεφαλι μεχρι τα @@ τοτε..

Θα έχεις τους λογους σου φιλε. :D

• Moderators
Δημοσ.

Θα έχεις τους λογους σου φιλε. :D

ναι απλα χωρισαμε κλεισαμε το ερωτικο κεφαλαιο μεταξυ μας και αφησαμε ανοιχτο το φιλικο! Τοσο απλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...