Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω δηλαδη που ειμαι κολλητος με μια οχι απλα φιλη αλλα πρωην που ημασταν δυο χρονια μαζι πρεπει να ειμαι ανοιχτος απο το κεφαλι μεχρι τα @@ τοτε..

Αυτό πιστεύω είναι ακόμα πιο σπάνιο!

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό πιστεύω είναι ακόμα πιο σπάνιο!

ε ναι γιατι ο κοσμος δεν βλεπεις ανθρωπους αλλα τρυπες (και αντιστοιχα για τις γυναικες)

• Like 1
Δημοσ.

ε ναι γιατι ο κοσμος δεν βλεπεις ανθρωπους αλλα τρυπες (και αντιστοιχα για τις γυναικες)

Και είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί υπήρχε μια έλξη, που λέγαμε πριν ότι είναι βασική προϋπόθεση το να μην υπάρχει!

• Moderators
Δημοσ.

Και είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί υπήρχε μια έλξη, που λέγαμε πριν ότι είναι βασική προϋπόθεση το να μην υπάρχει!

ΓΙα να εισαι μαζι με καποιο ατομο σημαινει οτι εχετε καποια κοινα ενδιαφερονται περνατε ωραια μαζι κτλ! Απο τη στιγμη που απλα στραβωνει το ερωτικο κομματι για 1002 λογους δεν βλεπω το λογο να μην εχεις μια καλη φιλη με την οποια ειναι αποδεδειγμενο οτι περνας καλα

• Like 1
Δημοσ.

ναι απλα χωρισαμε κλεισαμε το ερωτικο κεφαλαιο μεταξυ μας και αφησαμε ανοιχτο το φιλικο! Τοσο απλα.

Αισθανθηκες καλυτερα που χωρισατε? :D

• Moderators
Δημοσ.

Αισθανθηκες καλυτερα που χωρισατε? :D

ναι, αφου δεν τραβουσε δεν υπηρχε λογος να ταλαιπωρουμαστε ουτε εγω ουτε αυτη

Δημοσ.

Δεν εχει άδικο καμια φορα η αιτια ολων των προβληματων ειναι η ιδια η σχέση φιλε. :S O μεγάλος δάσκαλος Τσαζ τα εχει πει αλλα ποιος τον ακουει?

ναι, αφου δεν τραβουσε δεν υπηρχε λογος να ταλαιπωρουμαστε ουτε εγω ουτε αυτη

Σωστος και μη ξανακανεις καλυτερα σινγκλ!!!

Δημοσ.

ΓΙα να εισαι μαζι με καποιο ατομο σημαινει οτι εχετε καποια κοινα ενδιαφερονται περνατε ωραια μαζι κτλ! Απο τη στιγμη που απλα στραβωνει το ερωτικο κομματι για 1002 λογους δεν βλεπω το λογο να μην εχεις μια καλη φιλη με την οποια ειναι αποδεδειγμενο οτι περνας καλα

Δεν το βλέπεις και κάθε μέρα πάντως!

Και πιστεύω ότι είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες να αλλάξει η σχέση υπό προϋποθέσεις!

(Νομίζω το σώζει το ότι δεν πίνεις, μήπως δεν πίνει κι αυτή;; :D )

Δημοσ.

Ξέρω πολλά παραδείγματα στο άμεσο περιβάλλον μου που ένα πρώην ζευγάρι δεν είναι πλέον ζευγάρι αλλά κάνουν παρέα και άμα λάχει βγαίνουν και μαζί, επειδή προφανώς βρήκαν και άλλα αξιόλογα πράγματα ο ένας στον άλλο πέρα από το σεξ.

Εγώ ο ίδιος έχω δύο τέτοια παραδείγματα: πρώτον μια φίλη με την οποία κάποια στιγμή έγινε το μοιραίο και αυτό ζόρισε λίγο τα πράγματα αλλά τελικώς επιστρέψαμε επιτυχώς στο φιλικό (τελευταία φορά που την είδα βγάλαμε τα παιδιά μας βόλτα), και δεύτερον τη γυναίκα μου που έβγαινε κάθε τόσο με τον πρώην (πολλά χρόνια σχέση, φίλοι από μικροί, το πήγαιναν σοβαρά, χάλασε το γλυκό αλλά ιστορία 10-15 χρόνων δε διαγράφεται επειδή χάλασε το γλυκό).

Φυσικά άμα η κοσμοθεωρία κάποιου διαχωρίζει τους ανθρώπους σε 2 κατηγορίες (τρύπες και bros) όλα αυτά πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Σωστος και μη ξανακανεις καλυτερα σινγκλ!!!

πραγματικα θελω να μου εξηγησεις πως εφτασες σε αυτο το λογικο συμπερασμα

Δημοσ.

Ξέρω πολλά παραδείγματα στο άμεσο περιβάλλον μου που ένα πρώην ζευγάρι δεν είναι πλέον ζευγάρι αλλά κάνουν παρέα και άμα λάχει βγαίνουν και μαζί, επειδή προφανώς βρήκαν και άλλα αξιόλογα πράγματα ο ένας στον άλλο πέρα από το σεξ.

Εγώ ο ίδιος έχω δύο τέτοια παραδείγματα: πρώτον μια φίλη με την οποία κάποια στιγμή έγινε το μοιραίο και αυτό ζόρισε λίγο τα πράγματα αλλά τελικώς επιστρέψαμε επιτυχώς στο φιλικό (τελευταία φορά που την είδα βγάλαμε τα παιδιά μας βόλτα), και δεύτερον τη γυναίκα μου που έβγαινε κάθε τόσο με τον πρώην (πολλά χρόνια σχέση, φίλοι από μικροί, το πήγαιναν σοβαρά, χάλασε το γλυκό αλλά ιστορία 10-15 χρόνων δε διαγράφεται επειδή χάλασε το γλυκό).

Φυσικά άμα η κοσμοθεωρία κάποιου διαχωρίζει τους ανθρώπους σε 2 κατηγορίες (τρύπες και bros) όλα αυτά πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Μπορεί απλά να μη μας έχει τύχει :)

πραγματικα θελω να μου εξηγησεις πως εφτασες σε αυτο το λογικο συμπερασμα

Επειδή περνάει ο ίδιος καλύτερα πιστεύω!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μπορεί απλά να μη μας έχει τύχει :)

για να σου τυχει πρεπει να εχεις και τα αναλογα μυαλα στον τροπο σκεψης (δεν μιλαω για σενα συγκεκριμενα γενικα αναφερομαι)

• Like 1
Δημοσ.

Και σιγουρα θα διατηρουσες την ιδια φιλια.. αν σε χωριζε για τον καλυτερο σου φιλο (την κανω την ιστορια λιγο τζερτζελιαρικη) , γιατι απλα θα σας ενωνε η κοινη σας αγαπη για τον Ταρκοφσκι  :-D

Δημοσ.

για να σου τυχει πρεπει να εχεις και τα αναλογα μυαλα στον τροπο σκεψης (δεν μιλαω για σενα συγκεκριμενα γενικα αναφερομαι)

Πέρα από το μυαλό και τρόπο σκέψης είναι σε τι άνθρωπο θα πέσεις στην πράξη. Μπορεί να μην πιστεύεις ότι γίνεται και να διαψευστείς ή μπορεί να είσαι ανοιχτός, να πιστεύεις ότι γίνεται και πάλι να διαψευστείς!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...